|
fishza
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דוח, ודגים!
|
|
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
דוח משובח שרגא , פתיחת עונה יפה מאוד הרבה דם בסירה  איך לקבל הרבה אקשן בזמן קצר יחסית  למה אתה שם כבל ? בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
דוח משובח שרגא , פתיחת עונה יפה מאוד הרבה דם בסירה  איך לקבל הרבה אקשן בזמן קצר יחסית  למה אתה שם כבל ? בהצלחה בהמשך לא שמתי כבל , זה בטעות מcopy &paste של דו"ח הציוד לפלמידות. מתחת רשום כמו שצריך
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 25, 2015, 21:15:25 PM על ידי shragam
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #18 ב- : מאי 25, 2015, 21:29:55 PM » |
|
שרגא כל הכבוד. דו"ח מדהים .
|
|
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
דוח משובח שרגא , פתיחת עונה יפה מאוד הרבה דם בסירה  איך לקבל הרבה אקשן בזמן קצר יחסית  למה אתה שם כבל ? בהצלחה בהמשך לא שמתי כבל , זה בטעות מcopy &paste של דו"ח הציוד לפלמידות. מתחת רשום כמו שצריך תודה , מה בנוגע לחוט 040 ? לא היה חשש שיתפוצץ ?
|
|
|
|
|
|
uv10
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
62
|
|
מברוק על התפיסות בקצב הזה תוכל לפתוח מפעל לשימורי טונה.....  תשאירו קצת דגים לאחרים 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
דוח משובח שרגא , פתיחת עונה יפה מאוד הרבה דם בסירה  איך לקבל הרבה אקשן בזמן קצר יחסית  למה אתה שם כבל ? בהצלחה בהמשך לא שמתי כבל , זה בטעות מcopy &paste של דו"ח הציוד לפלמידות. מתחת רשום כמו שצריך תודה , מה בנוגע לחוט 040 ? לא היה חשש שיתפוצץ ? הייתי רק עם נילון 0.5 במקל טרולינג, חוט איכותי . היה לחץ חזק עליו והוציא את הגדולה של ה 11.3 ק"ג. הקלאץ' היה סגור בדיוק במידה הנכונה
|
|
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
מברוק על התפיסות בקצב הזה תוכל לפתוח מפעל לשימורי טונה.....  תשאירו קצת דגים לאחרים  יש מתכון חדש של שימורי טונה
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
ניסיתי להגיע לדוח שלך עוד אתמול אבל קשים טכניים הפריעו  אומנם סירה זה ממש לא הצד שלי חוץ מיציאה או שניים אם רפי  אבל יש דוחות שפשוט תענוג לקרוא נהנתי משהדוח והצלחתה להעביר את החוויה בצורה נהדרת למסך הקוראים  ומברוק על הספתח שעוד יבואו הרבה אחריו אני בטוח  תודה על השיתוף 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
זהו. אפשר להגיד שעברתם בהצטיינות את מבחן המגן ועל מה שיבוא בבגרות אני יכול רק לדמיין  חתיכת מבצע עם תוצאות מדהימות  בלי קשר לטל שהוא אחלה גבר , הסקירטים עבדו?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
יגעת ומצאת תאמין בול פגיעה ! דוח מפורט ומלא באנדרנלין נהניתי מכל חלק תמשיך להפגיז שרגא!
|
|
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
זהו. אפשר להגיד שעברתם בהצטיינות את מבחן המגן ועל מה שיבוא בבגרות אני יכול רק לדמיין  חתיכת מבצע עם תוצאות מדהימות  בלי קשר לטל שהוא אחלה גבר , הסקירטים עבדו? היינו רק עם דמויים בגלל שהים היה מעט מבורבר. טל המליץ לעבוד עם הסקירטים כשהים חלק ורגוע. היו אחרים שעבדו עם הסקירטים ותפסו.
|
|
|
|
|
|
dlredcs
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
44
|
|
מדהים...אין מילים
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 26, 2015, 12:24:12 PM על ידי אליהו בנימין
|
|
|
|
|
|
|
איזה יופי  כל הכבוד באמת כמות מרשימה ביותר! שתמיד תהיה לכם ברכה על הסירה! בהצלחה בבאות!!! 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|