הדו"ח: דייג חכם אמר לי פעם אל תחפש את הדגים הדגים כבר ימצאו אותך לאחר שבועיים יבשים מדגים ומחוסר מזל היום הייתה לי תפיסה של אנטיאס במשקל 10 קילו שנתפס על סבידה חיה {ועצבנית} ארבעה ימים של השקעה בתפיסת הסבידות {כל יום בין שעתיים לארבע שעות השקעה} בסופם תפסתי 2 סבידות .יצאתי לנקודה בשעה 4:00 בבוקר ,הורדתי מטקות בשעה 5:10 ,בשעה 6:10 בזמן שאני מזר'זר אני רואה את המטקה עפה ,מיד הנחתי את המקל ורצתי לעבר המטקה חוט התחיל לצאת ממנה והאנטיאס החל בשחייה מטורפת. משכתי משיכה חזקה בחוט {כדי שהקרסים ינעצו בו} ואז מלחמה אחרי 5-8 דקות הוא כבר היה בחוץ איזה אושר איזו הרגשה נפלאה האנדרלנין המשיך לרוץ בגוף חצי שעה אחרי בשעה 9:00 מתקפל וחוזר הביתה אבל מבטיח "אני עוד אחזור"
בדיג הזה - רק מי שמשקיע ימים כלילות יגיע לתוצאות נכבדות (נוציא את ברי המזל של "סתם שמתי בורי קטן שתפסתי ואכל לי אותו אינטיאס 40 קילו"). זו גם הסיבה שרבים שמתחילים בדיג הזה מתייאשים מהר ומוכרים את הציוד לאחר פחות מעונה
לאחר שבועיים יבשים מדגים ומחוסר מזל היום הייתה לי תפיסה של אנטיאס במשקל 10 קילו שנתפס על סבידה חיה {ועצבנית} ארבעה ימים של השקעה בתפיסת הסבידות {כל יום בין שעתיים לארבע שעות השקעה} בסופם תפסתי 2 סבידות .
זה משפט המפתח עבור כל דייגי האינטיאסים החדשים, אלו שרוצים להתנסות בשיטה ואלו שמחפשים קיצורי דרך בכל סגנון דיג. השקעה, התמדה והמון כוח רצון!
יופי של דיווח, בטח היה כייף להוציא אותו עם הידיים.
חבל שאין עוד מקומות שמאפשרים דיג עם חוט (אפילו לדגים קטנים יותר) - ביוון זה נפוץ מאוד אפילו לדיג פתיונות סטנדרטי.