
מצרכים:
2 ביצים
200 ג' סוכר
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
3/4 כוס מיץ תפוחים / תפוזים (פריגת)
210 ג' קמח תופח (כוס וחצי)
ציפוי:
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
צבע מאכל אדום
אופן ההכנה:
1. לטרוף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים, למלא עטרות נייר כפולות לשים לב למלא רק שני שליש
שלא יגלוש החוצה במן האפייה חום בינוני 180 מעלות כ 17 דקות, לצנן.
2. להקציף שמנת, אינסטנט, חלב ומעט מעט צבע מאכל, להזליף ולקשט אם שקית
זילוף או סתם למרוח למי שאין.


