פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   מקל ייעודי לסביקי, שווה להצטייד? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מקל ייעודי לסביקי, שווה להצטייד? (נקרא 1912 פעמים) |
הדפסה |
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אני רואה לא מעט סרטונים בהם נראה מקל לסביקי. המקל בנוי כך שכל הריג נכנס לתוכו ולא מסתבך בזמן שלא דגים איתו. על פניו זה נראה אחלה, המחיר בשמיים... מה דעתכם? . הנה דוגמא אחת מיני רבות... https://m.youtube.com/watch?v=58S5losVbfY
|
|
עריכה אחרונה: מאי 19, 2015, 17:45:25 PM על ידי שי דביר (שי שם פרטי)
|
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לדעתי מיותר לגמרי. תקח חתיכת קצף של בידוד/הגנה על מוצרים ותלפף עליו את הסביקי.
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא, לא עושה בלגן סביקי מגולגל? תכלס, כל פעם שמסיימים צריך לקפל ולגלגל.. מישהו בארץ בכלל משתמש במקל ייעודי לסביקי?
|
|
|
|
|
זה אחלה דבר, אין לאף חנות בארץ. אפילו ,שניסיתי להזמין דרך החנות לא מעונינים להביא לארץ. עדיף שתזמין לבד .יש לא יקרים. מקל כזה לרולר שוכב יוצא ממש קומפקטי ונח לשימוש.
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
זה אחלה דבר, אין לאף חנות בארץ. אפילו ,שניסיתי להזמין דרך החנות לא מעונינים להביא לארץ. עדיף שתזמין לבד .יש לא יקרים. מקל כזה לרולר שוכב יוצא ממש קומפקטי ונח לשימוש.
זול זה לא... לצערי מדובר בכמה מאות שקלים (כולל משלוח כמובן). נראה לי שאכין לבד, אחרי הכל לא מדובר באיזה מקל מיוחד, סך הכל מקל עם חור. חחח... יש איזה מדריך וידאו שמצאתי, אנסה.. . תודה על התשובות... 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא, לא עושה בלגן סביקי מגולגל? תכלס, כל פעם שמסיימים צריך לקפל ולגלגל.. מישהו בארץ בכלל משתמש במקל ייעודי לסביקי?
תסתכל על התמונה איך אני מאחסן סביקי לאחר שנפתחו. אני חורץ בקצף חריצים מקבילים ומגלגל את החוט עד הקרס בחריץ הראשון ואז מזיז הצידה לחריץ הבא. כל חתיכת קצף כזו עם הקרסים, מאופסנת בתוך שקית נילון.
|
|
עריכה אחרונה: מאי 20, 2015, 08:29:56 AM על ידי shragam
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
תסתכל על התמונה איך אני מאחסן סביקי לאחר שנפתחו. אני חורץ בקצף חריצים מקבילים ומגלגל את החוט עד הקרס בחריץ הראשון ואז מזיז הצידה לחריץ הבא. כל חתיכת קצף כזו עם הקרסים, מאופסנת בתוך שקית נילון. קודם כל, קניתי את הרעיון ותודה רבה. אחלה דרך לאחסן, ואשתמש בה. . בכל מקרה אני אנסה לבנות מקל לסביקי, צינור פלסטיק קשיח יעשה את העבודה. החלק החשוב ביותר הוא לא לייצר פינה שעליה החוט ירוץ, רק משטח חלק. אני אעצב את הקצה עם ברנר ידני, כמו במקלות שעולים כסף.. יהיה מענין... . תודה שרגא על הטיפ, ביציאה הבאה לאילת אשתמש בו... 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
תסתכל על התמונה איך אני מאחסן סביקי לאחר שנפתחו. אני חורץ בקצף חריצים מקבילים ומגלגל את החוט עד הקרס בחריץ הראשון ואז מזיז הצידה לחריץ הבא. כל חתיכת קצף כזו עם הקרסים, מאופסנת בתוך שקית נילון. קודם כל, קניתי את הרעיון ותודה רבה. אחלה דרך לאחסן, ואשתמש בה. . בכל מקרה אני אנסה לבנות מקל לסביקי, צינור פלסטיק קשיח יעשה את העבודה. החלק החשוב ביותר הוא לא לייצר פינה שעליה החוט ירוץ, רק משטח חלק. אני אעצב את הקצה עם ברנר ידני, כמו במקלות שעולים כסף.. יהיה מענין... . תודה שרגא על הטיפ, ביציאה הבאה לאילת אשתמש בו...  בהצלחה ובכיף
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לטעמי אין הצדקה להשקעה.... שרגא, לא עושה בלגן סביקי מגולגל? תכלס, כל פעם שמסיימים צריך לקפל ולגלגל.. מישהו בארץ בכלל משתמש במקל ייעודי לסביקי?
תסתכל על התמונה איך אני מאחסן סביקי לאחר שנפתחו. אני חורץ בקצף חריצים מקבילים ומגלגל את החוט עד הקרס בחריץ הראשון ואז מזיז הצידה לחריץ הבא. כל חתיכת קצף כזו עם הקרסים, מאופסנת בתוך שקית נילון. קודם כל, קניתי את הרעיון ותודה רבה. אחלה דרך לאחסן, ואשתמש בה. . בכל מקרה אני אנסה לבנות מקל לסביקי, צינור פלסטיק קשיח יעשה את העבודה. החלק החשוב ביותר הוא לא לייצר פינה שעליה החוט ירוץ, רק משטח חלק. אני אעצב את הקצה עם ברנר ידני, כמו במקלות שעולים כסף.. יהיה מענין... . תודה שרגא על הטיפ, ביציאה הבאה לאילת אשתמש בו...  מצפים שי ליצירה שלך, עם הסברים ותמונות בפורום הסדנא 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
לטעמי אין הצדקה להשקעה.... שרגא, לא עושה בלגן סביקי מגולגל? תכלס, כל פעם שמסיימים צריך לקפל ולגלגל.. מישהו בארץ בכלל משתמש במקל ייעודי לסביקי?
תסתכל על התמונה איך אני מאחסן סביקי לאחר שנפתחו. אני חורץ בקצף חריצים מקבילים ומגלגל את החוט עד הקרס בחריץ הראשון ואז מזיז הצידה לחריץ הבא. כל חתיכת קצף כזו עם הקרסים, מאופסנת בתוך שקית נילון. קודם כל, קניתי את הרעיון ותודה רבה. אחלה דרך לאחסן, ואשתמש בה. . בכל מקרה אני אנסה לבנות מקל לסביקי, צינור פלסטיק קשיח יעשה את העבודה. החלק החשוב ביותר הוא לא לייצר פינה שעליה החוט ירוץ, רק משטח חלק. אני אעצב את הקצה עם ברנר ידני, כמו במקלות שעולים כסף.. יהיה מענין... . תודה שרגא על הטיפ, ביציאה הבאה לאילת אשתמש בו...  מצפים שי ליצירה שלך, עם הסברים ותמונות בפורום הסדנא  אם זה יצליח אז גם וידאו עם תפיסות... אם.. 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|