|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
זה תלוי במדינת המוכר וסוג המשלוח. מסין בד"כ 3-8 שבועות. ארה"ב כשבועיים. אנגליה כשבוע-שבועיים. 
|
-------------------------------
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
תודה על הטיפ 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יואל רוב הציוד שלו זה לקרפיונים,השאלה האם השוקלידר הקוני מתאים למלוחים?
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
יואל רוב הציוד שלו זה לקרפיונים,השאלה האם השוקלידר הקוני מתאים למלוחים?
דובדוב לפי מה שידוע לי השוק לידר מתאים למלוחים אם זכור לי טוב גורן עובד איתו ונתן פידבק טוב למוצר ובעיקבות זה רכשתי אצלי הוא מעט זמן אך עושה רושם שהשוק לידר מצויין
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה על הקישור יואל  באיזה קשר אתה משתמש לחיבור והאם אתה מקצר את השוק לידר או עובד איתו באורך המלא?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
תודה על הקישור יואל  באיזה קשר אתה משתמש לחיבור והאם אתה מקצר את השוק לידר או עובד איתו באורך המלא? גאצוק לא יודע איך ניקראת הקשירה , מלפף את החוט בד על השוק לידר משהו כמו 10 ליפופים ומחזיר אותו חזרה גם פליפוף ועושה קשר עם קצה השוק לידר ונותן מתיחה את השוק לידר לא מקצר למרות שניתן להיסתפק גם ב10 עד 12 מטר שוק לידר בחוטי ניילון דקים הספיק לי 10 מטר אמנזיה 20 ליברות כשוק לידר , משקולות של 140 - 150 גרם נזרקו
|
|
עריכה אחרונה: מאי 22, 2015, 23:14:04 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מונו ללידר איך ממומלץ לקשור?
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
עוד נתון שכדאי לדעת, אם זה EMS וכד' גם מיפן זה מגיע תוך 5-6 ימים. עכשיו הזמנתי רולר חשמלי והוא כבר פה קרוב אלי.. 
|
|
|
|
dlredcs
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
43
|
|
עוד נתון שכדאי לדעת, אם זה EMS וכד' גם מיפן זה מגיע תוך 5-6 ימים. עכשיו הזמנתי רולר חשמלי והוא כבר פה קרוב אלי..  רק לידיעה...במידה והמשלוח הוא עם EMS תדרש לשלם 35 ש"ח בקבלת המוצר עבור שחרור קולקטיבי מהמכס - וזה במידה והמוצר+משלוח לא עולה מעל 75 דולר - במידה וכן זהו סיפור יקר משמעותית...
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
עוד נתון שכדאי לדעת, אם זה EMS וכד' גם מיפן זה מגיע תוך 5-6 ימים. עכשיו הזמנתי רולר חשמלי והוא כבר פה קרוב אלי..  רק לידיעה...במידה והמשלוח הוא עם EMS תדרש לשלם 35 ש"ח בקבלת המוצר עבור שחרור קולקטיבי מהמכס - וזה במידה והמוצר+משלוח לא עולה מעל 75 דולר - במידה וכן זהו סיפור יקר משמעותית... אכן יש מצב, מה לעשות- אף מוכר כמעט לא הסכים לשלוח את זה רגיל. למען האמת עדיף כך.. זה לא מוצר של 200 שח.. פי 5 מזה. עדיף שיהיה מעקב+ביטוח. ביקשתי שיכתבו על האריזה פחות מ70$ ושיסומן כמתנה. המוכרים הציעו את זה בעצמם למען האמת. מקווה שלא "יעלו עלי"... 
|
|
|
|
dlredcs
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
43
|
|