niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רוצה לרכוש מנוע לקיאק הקצר שלי כדי שמתי שאני מתעייף בדרך חזור מפעיל מנוע מה אתם אומרים? הקיאק הינו ברקודה 2.75 רוחב 83 ס"מ איזה מנוע אתם ממליצים? ואיזה מצבר אני צריך? אני פשוט מפחד שיהיה לקיאק כבד מידי כי אני עדיין שוקל 85 קילו  תודה לעוזרים חברה
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
שים לב שמנוע דורש כושר שייט - עסק לא זול בכלל.
מנוע ומצבר מתאים יעלה יותר מהקיאק, וקבלת כושר שייט זה עוד סכום לא קטן, למיטב ידיעתי כל שנה (כמו טסט לרכב).
|
|
|
|
|
אני מוכר מנוע של טורקידו שהוא הכי טוב בשוק!! ובקשר למה שרון כותב כבר כתבתי שזה סתם הפחדה שהכניסו לאנשים לראש ואם מישהו אחד בכל הארץ(ויש הרבה קיאקים ממונעים) קיבל דוח אז בבקשה שיעלה אותו...
אם אתה מעוניין דבר איתי -ציון-0545965641
|
|
עריכה אחרונה: מאי 14, 2015, 07:53:22 AM על ידי ציון295
|
|
|
|
|
niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מבחינת כושר שייט אתה בטוח רון שמנוע חשמלי דורש? כבר מבולבל אין לי מושג מה לעשות...
|
|
|
|
niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ואיזה מנוע להביא ? כמה אמפר מצבר אני צריך לקנות ..? איך אני יודע מה העוצמת דחף שתספיק לי במנוע 33/45/55? כמה זמן זה יחזיק .... תודה לעוזרים ומי שיש לו מנוע מורכב שייעץ בבקשה אם פקחים או משהו לא עושים לו בעיות. תודה רבה לעוזרים ניב 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
יש לי מנוע חשמלי אף פעם לא העירו לי
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
שוב חוזרים על אותו הסיפור כן כל קיאק כלי שייט שיש לו מנוע מחוייב בכושר שייטנ!!! עכשיו לשאלתך איזה מנוע כדאי לך ? תשובתי תעבור לפדלים יהיה לך יותר זול ונוח . אם יהיה לך אופציה להוסיף מפרש עד רבה. ואם אתה מתעקש למנוע לך על מוטורי יעלה לך עם כושר השייט בממוצע 5.500 בהצלחה
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
קפטן פלג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
59
|
|
ניב שלום , אין דבר כזה קיאק ברקודה , זה שם מדבקה לקיאקי הפלסטיק של סי ספיד . הקיאק שלך יכול לשאת לכל היותר 150 ק"ג ולכן: אתה - 85 ק"ג מנוע - 10 ק"ג מצבר - 15 ק"ג תושבת למנוע - 10 ק"ג משקולת איזון למנוע - 10 ק"ג
הגענו ל 130 ק"ג לפני חכות , ארגז, בקבוק מים וכ"ו כאשר ידוע שלא מומלץ להתקרב למשקל ההעמסה המוצהר של הקיאק. אתה תשקע איך שתכנס למים. בקיצור, מנוע אינו רלבנטי לקיאק שלך.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ניב שלום , אין דבר כזה קיאק ברקודה , זה שם מדבקה לקיאקי הפלסטיק של סי ספיד . הקיאק שלך יכול לשאת לכל היותר 150 ק"ג ולכן: אתה - 85 ק"ג מנוע - 10 ק"ג מצבר - 15 ק"ג תושבת למנוע - 10 ק"ג משקולת איזון למנוע - 10 ק"ג
הגענו ל 130 ק"ג לפני חכות , ארגז, בקבוק מים וכ"ו כאשר ידוע שלא מומלץ להתקרב למשקל ההעמסה המוצהר של הקיאק. אתה תשקע איך שתכנס למים. בקיצור, מנוע אינו רלבנטי לקיאק שלך.
מסכים עם רוב מה שכתבתה אך לגבי זה שאין קיאק כזה ברקודה אתה טועה נכון שזה שם למוצר הבית של שיא ספיד אך עדיין זה שם שקיבל אותו הדגם ולכן כן קיים קיאק כזה ברקודה
|
|
|
|
fishza
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רוצה לרכוש מנוע לקיאק הקצר שלי כדי שמתי שאני מתעייף בדרך חזור מפעיל מנוע מה אתם אומרים? ... ברגע שאתה שם מנוע אתה לא ממש יכול לחתור. לבנתיים תנסה לתכנן את המסלול שלך לפי התחזית, הרוח בגב כשאתה חוזר. נקודה אחרונה, לא יודע אם אתה יוצא לבד או לר, אבל תזהר לא להתעייף יותר מידי... יכול להיות מסוכן. זיו
|
|
|
|
משה אמרגי
|
בונסאי ארט חבר פורום   
מנותקגיל:
62
בונסאי זה המקצוע שלי ,דייג זה התחביב שלי
|
|
לא מסכים בכלל עם החשבון שעשית אתה 85 קג מנוע 3 קג מצבר 18קג תושבת למנוע - לא צריך משקולת איזון למנוע - לא צריך סהכ -106 קג +חכות ,ציוד דיג, מים, משוט,10 קג סהכ 116 קג סביר בהחלט  צא לדרך הכל תלוי בדג שיתפס 
|
משה אמרגי -http://www.bonsaiart.co.il/site2/the_page.asp?page_lang=he&page_id=1
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב אחרי הרבה זמן שאני רוצה בסוף החלטתי לא להתעסק עם המנוע הזה וקניתי את הקיאק שרציתי כל כך פרולר אולטרה 4.1 עכשיו חסר רק דגים תודה רבה לכל העוזרים 
|
|
|
|
שחף דורי
|
במקום שעה פסיכולוג שעה עם קיאק וחכה חבר פורום 
מנותקגיל:
49
|
|
צא ותהנה אחינו אני עובד על פרוייקט בניית פדאלים לקיאק שלי (פרידום קנדי) משהו כמו פאדל של אופניים עם יצליח אשתף
|
|
|
|
שחף דורי
|
במקום שעה פסיכולוג שעה עם קיאק וחכה חבר פורום 
מנותקגיל:
49
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
צא ותהנה אחינו אני עובד על פרוייקט בניית פדאלים לקיאק שלי (פרידום קנדי) משהו כמו פאדל של אופניים עם יצליח אשתף
מגניב בהצלחה
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|