yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #15 ב- : מאי 09, 2015, 16:27:56 PM » |
|
דג מבורך ומהנה, תמונות יפות והכי יפה זה לראות את הפירוט של הציוד בסוף הדוח. שתהיה זאת פתיחה על חיי שתביא לאחריה עוד ועוד דוחות כאלה
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
שרגא כבוד על התפיסה וכבוד עוד יותר גדול על נסיון השיחרור!!! לי אישית עשית כיף בלב עם הסרטון הזה -- נ.ב אתם חייבים למצוא כבר מישהו שמתפעל גאנץ כמו שצריך אחי...לא שכחתי את הדג ההוא הגדול שהסתובב לכם שם ליד המנוע מלא זמן ובסוף ברח  באהבה כמובן 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא שפו על התפיסה. הדג הבא יהיה דו"ס כמו בימים הטובים בצפון.
בהצלחה בהמשך
send from my Mobile
שרגא באיזה עומק הוא נתפס? ראיתי הסרט שהיה לך עוד 50 מטר להביא אותו. האם זה עומק או דריפט? send from my Mobile הי ג'קי בגלל הדריפט כבר היו כ 70מ חוט בחוץ ברגע התקיפה. לאחר שסיים לרוץ היו כבר 110 מ' בחוץ ורק אז התחלתי להחזיר אותו. ה50 מ', זה כמה חוט שנשאר בחוץ
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא כבוד על התפיסה וכבוד עוד יותר גדול על נסיון השיחרור!!! לי אישית עשית כיף בלב עם הסרטון הזה -- נ.ב אתם חייבים למצוא כבר מישהו שמתפעל גאנץ כמו שצריך אחי...לא שכחתי את הדג ההוא הגדול שהסתובב לכם שם ליד המנוע מלא זמן ובסוף ברח  באהבה כמובן   נתתי לאלון את הגאנץ, אבל סמכתי כמובן יותר על עצמי מאשר עליו  בסוף הוא ילמד
|
|
|
|
|
תיסלם שרגא על הדג המכובד, החיוך שלך שווה הכל. תמשיך להנות ולהפציץ. שאפו על ניסיון השחרור, לפעמים הדג שלך למרות שאתה מוותר עליו  ולפעמים אתה לא מוותר והוא בורח מוזר אבל זה קורה לכן תהנו ממנו.
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק על הריאשון על חי בסירה  אחלה דווח דייג גם בומבה של דג גם אחלה סרט 
|
|
|
|
|
איזה יופי  אחלה של חיוך 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
זהו שרגא עכשיו אני סגור על זה. אתה צריך להתנדב במד"א...  טוב לדעת שיש מישהו על הסירה שלא יתייאש מהר מהנסיונות להחיות אותך  איזה אינטיאס חמאר  תרתי משמע! התייאש מהר מדי... על כל פנים, מברוק אחי, אני שמח לראות שאתה עושה חימום לרולר 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
באמת הגיע הזמן  אינטיאס יפיוף ואחלה פיצוי על האכזבה שבחוסר היכולת לשחרר אותו ואם יש מישהו שאני מאמין לו שמספר ששקל לשחרר מהסיבות הנכונות, זה אתה  שיבואו עוד הרבה ושנזכה לראות גם הרבה שחרורים 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרגא שפו על התפיסה. הדג הבא יהיה דו"ס כמו בימים הטובים בצפון.
בהצלחה בהמשך
send from my Mobile
שרגא באיזה עומק הוא נתפס? ראיתי הסרט שהיה לך עוד 50 מטר להביא אותו. האם זה עומק או דריפט? send from my Mobile הי ג'קי בגלל הדריפט כבר היו כ 70מ חוט בחוץ ברגע התקיפה. לאחר שסיים לרוץ היו כבר 110 מ' בחוץ ורק אז התחלתי להחזיר אותו. ה50 מ', זה כמה חוט שנשאר בחוץ תודה send from my Mobile
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
זה דג ראוי ! יופי של אינטיאס שרגא , הבנתי מלא מעט דייגים שעכשיו זה זמן החי ולא גיג . הרבה הערכה על ניסיון השחרור  בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
אודי דגן
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
51
|
|
איזה אינטיאס יפייפה ! תפיסה מעולה ושאפו על נסיון השחרור. אני בטוח שהאישה שמחה לבשל ממנו מטעמים !
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
benz5
|
חבר פורום  
מנותקגיל: