פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   050515 |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: 050515 (נקרא 3809 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
050515
« ב- : מאי 06, 2015, 12:04:10 PM » |
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 5/5/2015 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 2000 | קלמארי - | דניס /אגאג "מבויית"/ציפורה (ספרוס זהוב) | 1 | X | | 2000 | דג חי - | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | X | | 2000 | בצק מתוסף - | בורי (קיפון גדול-ראש) | 1 | X |
הדו"ח:2000-0400. 5 שעות ראשונות דייג על מצוף. ריג BULK. למרות ריסוסים הפעם בורי פשוט סרב להגיע. 3 אחרונות ...2 מקלות במים: 1 בורי חי pulley rig , ו1 גמברי/קלמר (paternoster rig). היתה גם אכילה על בורי חי אשר לא נתפש, הוחלף קרס ל Aberdeen... וגומבר הגיע ותלה את עצמו(ללא וייר, עם FC) .
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
 לאיזה מרחק נזרק הפולי ריג עם הבורי  נשמח עם תוסיף איוור של הריג (paternoster rig)  בהצלחה בבאות
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 06, 2015, 12:12:58 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אך אני אוהב אך שאתה מקודד את הדוחות שלך פשוט מעבדת דיג כבוד אחי
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
|
|
יפה מאד מישה ידעת למה אתה מכוון וכנראה שזה הריג המתאים ( אני לא חזק בשמות הריגים מהחוף) לא הבנתי למה הוחלפה הקרס בבורי? האם החלפת לגדולה יותר או משהו אחר?  בכל מקרה אתה את העבודה יודע והתוצאה בהתאם  כל הכבוד
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מישה התודה על השיתוף מקום הדייג היה עמוק מלך תחילה או אזור רדוד ללא עומק זריקה של 30 -40 מטר מאזור חולי אין כמעט עומק, אים כך היה במידה שכך היה , האים זריקות כאלו יהיו טובות בעיקר לפיתיון חי
|
|
|
|
|
|
|
מישה התודה על השיתוף מקום הדייג היה עמוק מלך תחילה או אזור רדוד ללא עומק זריקה של 30 -40 מטר מאזור חולי אין כמעט עומק, אים כך היה במידה שכך היה , האים זריקות כאלו יהיו טובות בעיקר לפיתיון חי היתי אומר שהמקום מעורב(ריף עצבני ב50-70 מטר). היה שם בור(2*4), עומק הבור היה כ2 (מבדיקה לפני כמה חודשים). פיתיון נשתל בפינת הבור בצמוד לתעלה ליד גבעת חול(SAND BANK). בשיא השפל(0400) ראינו את האי נחשף. קשה להסביר, עדיף לראות בעין. לדעתי עדיף לזרוק חלש פיתיון חי על מנת שישרוד הטלה.
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מישה התודה על השיתוף מקום הדייג היה עמוק מלך תחילה או אזור רדוד ללא עומק זריקה של 30 -40 מטר מאזור חולי אין כמעט עומק, אים כך היה במידה שכך היה , האים זריקות כאלו יהיו טובות בעיקר לפיתיון חי היתי אומר שהמקום מעורב(ריף עצבני ב50-70 מטר). היה שם בור(2*4), עומק הבור היה כ2 (מבדיקה לפני כמה חודשים). פיתיון נשתל בפינת הבור בצמוד לתעלה ליד גבעת חול(SAND BANK). בשיא השפל(0400) ראינו את האי נחשף. קשה להסביר, עדיף לראות בעין. לדעתי עדיף לזרוק חלש פיתיון חי על מנת שישרוד הטלה. תודה 
|
|
|
|
|
|
|
יפה מאד מישה ידעת למה אתה מכוון וכנראה שזה הריג המתאים ( אני לא חזק בשמות הריגים מהחוף) לא הבנתי למה הוחלפה הקרס בבורי? האם החלפת לגדולה יותר או משהו אחר?  בכל מקרה אתה את העבודה יודע והתוצאה בהתאם  כל הכבוד תודה אחי. הוחלפה לקרס לדייג חופי(קוטר מתכת דק עוזר מאוד בנעיצת הקרס), החלפה לקרס חדה, במפתח שונה...וכן היא היתה יותר גדולה(על מנת להתאים לבורי 10CM). (Hayabusa, 371 ...שהוחלפה, יעודה מעט שונה)
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 06, 2015, 13:32:06 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מישה ראשית תודה על סוף סוף יציאה לאחר השבתה של שלושה חודשים. דייג שכולו הנאה ומורכב משילוב של שיטות דייג מגוונות. תחילה דייג בשיטת הבולונז לתפיסת פיתיון בורי אשר נשמר חיי, לאחר דייג של כמות פיתיונות רצויה שתשמש אותנו למספר הטלות ולא מעבר לכך. מעבר לדייג חופי שאינו דורש הטלות לקיבינימט עם מאפייני חוף שיש בהם שילוב של בורות, סלעים ונקודות שבירה ברורות. מראש הדייג כוון ללברקים שמצידם הראו התעניינות חד פעמית בכיפוף מקל יפה ביותר ושיחרור בטרם העלאה לקוו החוף. החלפת קרסים על שני הריגים. ותפיסת דניס שעדיין שורץ במים במשקל של כ300 גרם. ולאחריו גומבר שנתפס על פלורו עם קרס ארוכה (כפי שמישה רשם) ללא כבל במשקל של כ 800 גרם עד קילו לערך. לצערי הגב שלי התחיל לתת סימני אזהרה מה שאילץ אותנו לסיים ערב חווייתי ומהנה של דייג.
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פשוט מומחה
|
|
|
|
|
|
ynal napso
|
- חבר פורום 
מנותקגיל:
40
אריה לא צריך לשאוג בשביל שידעו שהוא המלך.....
|
|
איזה תותח אני רואה שלא רק במים מתוקים אתה דג www_MyEmoticons_com__fishing;ויש לך תפיסות יפות לאחרונה.לפחות מה שאני ראתי מאז שנרשמתי בפורם לפני כמה שבועות.תמשיך להפתיע אותנו מלך
|
|
-
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מישה, למרות הדוח המתומצת, נראה שהיתה לכם יציאה מהנה עם אקשן נחמד  ריגים שונים והתאמה לשטח ולדגי המטרה זה נושא שלם בפני עצמו
|
|
|
|
|
|
gadi_n
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מעניין מאד, תודה.
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הופה.... אני רואה יציאה משותפת  הפעם מישה מארח את יוסי דרעי - שמחתי לשמוע יוסי שהגב אפשר לך כמה שעות מהנות בים....  עם ההשלמות קיבלנו דוח מדוגם ואינפורמטיבי, מאוד מקצועי... מישה ממשיך לגוון בכל החזיתות וכל סוגי הפתיונות 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|