
חדש בעסק של קרפיונים


אשמח לשמוע מכול אחד בתחום הקרפיונים ותתנו לי טיפים ודברים לשיפור
שפוו give_rose;על המאמר של איתמר נהנתי לקרוא על אופן הכנה בפידור.אבל כמוית לא היה לי הכי ברור וכלים לפידור
השתמשתי בטיגר נאצ וטירס אתמול ושלשום בגשר אריק לא כול כך הלך לי.היה נשיכות כיפופים קטנים בחכה אבל לא יותר מזה.
אני לא יודע איפה הטעיות שלי אבל פידור לא עשיתי.
האם יש צורך ויש זמן מסוים להחליף את הטיגר נאצ או הטירס אחרי זמן מסויים שמאבד את הריח?
אופן הכנה של הריג:
משקולת 100 גרם רץ למטה הריג מתחת לקרס ולא בגב יושב קלקר צף ומתחת מתלבש הטירס או הטיגר נאץ.כך שבראש תכננתי ובדקתי שהמשקולת שוכב והריג צף למעלה .
פידור:
מה הכמות המדויקת בפידור בערך?
ומה הכלי והשיטה שהכי נוח להשתמש?
אופן הכנה של הריג:
משקולת 100 גרם רץ למטה הריג מתחת לקרס ולא בגב יושב קלקר צף ומתחת מתלבש הטירס או הטיגר נאץ.כך שבראש תכננתי ובדקתי שהמשקולת שוכב והריג צף למעלה משה כמו 15 ס"מ בערך.
שחרשתי לבדוק למצוא שיטה אחרת של רייג מצאתי שיטה דומה לשלי אך שונה אם המשקולת רץ ושוכב והפתיון בוליז צף כול דבר אחר שצף שמים 4 ס"מ מעל הקרס בחוט משקולת קטנה. כך שלו כול החוט של הריג יעלה למעלה .איזה שיטה עובדת יותר טוב
נורא חשוב לי ללמוד אין מקום לטעיות