| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 1/5/2015 | כללי: נחלים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
שלום חברים חדש בפורם וחלק ממכם מכיר
וזה דווח ראשון שלי ושואף לעוד דוחות בהמשך.אני יושן לי במיטה אתמול לקראת 17:00 ומקבל צלצול מאסי המלך ושואל אותי את מה שאני הכי אוהב לשמוע אם אני מעוניין להצטרף אליהם לדייג יחד עם זקי התותח.אתם כברים מכירים תתשובה והציוד מוכן להפתעות במחסן אחרי שעה כבר יושבים בגשר אריק במקום הקבוע שהוא פנוי
.אני ואסי מתחלים להכין את החכות ואת הריגים וגם של זקי ומתחילים לתת בראש.זקי בינתים יושב לו ברגוע
יש לנו 2 סרדינים ביד אני ואסי מתחלים לעבוד על הסרדינים שהם הפתיונות שלנו מתחילים לתפור מהראש ובגב עד הזנב שהכרס בולט.
כמובן שזה פעם ראשונה שלנו עם פתיון סרדין שאסי למד מגיצ"וק והמליץ בחום איך תופרים ומגיע לו הקרדיט
.בקיצור הכנו לפי הספר. מעיפים את הפתיונות סרדין.וזקי עדין מתעקש
להוציא עוד סרדין כי הוציא רק 2 חתיחות והתחיל להחשיך ואין פעילות של סרדינים בלילה רק ביום.ובסוף נשבר
ועבר לריג עם תירס.אחרי כמה שעות שיושבים בכיף ומפצחים גרעינים בום sml31;החכה מתכופף ומתחיל לקחת חוט
sml15;עעעעעעעע אסי ישר קופץ על החכה מתחיל לעבוד קשה.יש יותר כיף מזה להכין פתיון סרדין פעם ראשונה לראות אם זה יעבוד וזה עבודת יד שלך ויש תפיסה.אסי מביא אותו קרוב ואני רץ לתפוס את הבינית מתחיל להתקרב מפלצת של דבר בערך 6-7 ק"ג אני שולח את היד
משתחרר מהקרס ועושה לנו
עעעעע ירדתי עם ידים ריקות לתפוס את הבינית והרשת הרמה היה באוטו.נכון התאכזבנו כולנו אך היה מאתגר והיה קרוב להצטלם עם הבינית

האתר מספר 1 ברשת 

נראה לי

צוות המורים!