תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
11/12/2011 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
22:30 | אחר - בובה לקלמארי | קלמארי (דיונון) | 2 | 1.100 |
הדו"ח:
כן כן אחרי המון זמן שאני בפורום זה הדו"ח הראשון שלי
עקב בעיות ביד היתרכזתי בללמוד בתקופת הקיץ ולדוג קלמארי בחורף עכשיו היד היתחזקה
טוב אחריי שחלמתי כל השבוע בבסיס על ז'רז'ור קלמארי החלטתי לצאת אתמול שוב לחוף הבית בבת ים
החוף היה יבש מקלאמרי לאחרונה אבל כל השבוע בבסיס הרגשתי שאני יוציא משו
מגיע לסלעים סביבות 22:00 מכין תחכה רואה כמה דייגים שתפסו מרמיר קטן ובעיקר מעבירים צחוקים בחוף
מגיע לנקודה שלי בסלע יושב שותה תה ורואה ליידי דייג שגם מז'רז'ר קלאמרי אחרי שיחה קצרה מבין שהיה חבל לבוא אבל אני בשלי זורק בובה זולה ועוד הרוסה לגמרי לא עוברת שניה מאז שנחת במים וכבר מרגיש משיכה קלה
סחיבה עדינה עד הסלע ומגלה לו חמוד של 100 150 גרם
הדייג השני המום ואני מגיב לו שזה רק מזל ובפוקס זה קרה
כמה ניסיונות ללא הצלחה ויושב לשתות תה
מסתכל לשמאל וקולט את הדייג נלחם במשו חזק מאוד החכה היתקפלה כמעט לגמרי משיכות חזקות ודבר אחד אני אומר לא תמנון שתיי שניות עוברות הוא מרים תמנון גדול שמציץ מהמים נותן שפריץ דיו וישר חוזר למים וניצמד לסלע מאותו רגע הוא רב איתו 10 דקות כדיי שיצא ששאלתי אותו למה לא לווצר כבר הוא אמר שהוא ראה בין הזרועות של התמנון עוד 3 בובות שהוא לקח לו בתחילת הערב
הפייט שלו ניגמר לבסוף עם חוט קרוע והוא הלך עצבני הבית
5 דקות אחרי זורק את הבובה מקבל בום ומשיכהה מאוד חזקה הייתי בתוך שגם אני נפלתי עם התמנון אבל פייט נחמד של דקה שתיים מגלה לי קלמארי של 1.000 אולי טיפה יותר אני נהנתי קיבלתי מה שרציתי הגלים בינתיים התחילו להיתגבר ובטיל עף מהסלעים הבית