500-600 מ. חוט בד 80-120ליברה וכ100-150מ. ניילון 80-120ליברות.(ניילון למעלה)
יעשה לך את היום עד 200 קילו.

תודה ידידי!
אני רק כותב
קח אותי איתך בבקשה

היי שמי שמואל מאוד היתי רוצה לצאת להצטרף לטרולין אם אתה יוצא מאיזור הקריות ויש מקום בסירה בבקשה תעדכן אותי .מספר הפלא 0503800055. תודה מראש .
חברים, אני מפליג מחיפה ללרנקה עם הסירה, הפלגת חברים, מוזמן להצטרף פעם הבאה (יוצאים פעמיים שלוש בשנה),
הפלגת עומק רגילה מהרצליה לעומק 700-800 מטר וחזור אעשה באמצע-סוף מאי, דבר איתי 053-5303410
אין לי מושג אבל מאד מסקרן אותי עם איזה דמויים אתה הולך לגרור לכחולות?
יש דרך לוודא שהדמויים בכלל יעמדו בטסטים של החוטים?
גאיצוק, אין לי שמץ מה הטסטים של הבובות, אני עובד עם X-RAP וסקירטים של חברות מובילות WILLIAMSON וכו',
חיזוקים בקרסי VMC (גודל 6 נראה לי), לא מכיר סקירט\דמוי מיוחד לכחולות, אם אתה מכיר אשמח שתאיר את עיני....
מצרף תמונה של הדמויים שאני אקח (צריך להחליך קרסים לחלק מהן...)
משה...
אם תשים רק נילון - לא יהיה לך מספיק מקום במכונה בהתחשב בעובי הדרוש...
לכן מתבקש השילוב של חוט בד שהוא הרבה יותר דק מנילון באותי עובי...
את חוט הבד שלך אל תחליף - תוסיף לו חוט נילון איכותי 100 ליב, כמה שנכנס במכונה...
אם תתקל בכחולה, תקווה שהיא תהיה 30-70ק"ג...
אתה עשוי להתקל בגדלים של 100ק"ג ויותר - צפה להתמודדות קשה מאוד...
כמובן בהצלחה ונשמח להתבשר על הכחולה הראשונה שךף...
נ.ב.
תדאג כי את הקשר בין הבד לנילון יעשה מי שהוא מקצוען ומנוסה,
כולל בדיקת עמידות הקשר...
הי רפי, תודה על תשובתך!!
יש לי במכונה בעת בערך 600 מטר חוט בד, 100 מטר חוד ניילון 120LB חדש, אני אלך לשים את זה אצל ארנון מדוגית, יש לו מכונה לחיווט רולרים, וגם אני די חלש בקשרים, וזה קריטי לטונות, הבעייה שלי היא לא ציוד, אלא זה שאני מפליג עם אנשים שהם לא מקצוענים, אם נתפס דג הם לא בדיוק ידעו מה לעשות ואז אני אצטרך לנהל אותם תוך כדי מאבק בדג, פעם קודמת הפלגתי לעומק עם חבר יאכטונר ודייג אז עבדנו שניים ביחד-זה הבדל אקוטי...
הלוואי כחולה!! אפילו קטנה 20-30 קילו, לא צריך יותר מזה, שתגאל אותי מהאלבקורים

חחח