חברים אתם יודעים שאני אוהב את הבוסטון כי היא חכה שנותנת תמורה בעד הכסף
שאנחנו משלמים ,כמובן שיש הרבה חברות של חכות שהם על אותו בסיס ,
אנחנו צריכים להבין שיש כמה דברים שחוץ מחכה משחק כאן משחק ,
1 - מה המרחק שאנחנו זורקים במיוחד במידה וזה חוט ניילון .
2- במידה ויש לנו חוט שהוא בד .
אני לא מחדש הרבה אבל טוב לדעת :
חוט ניילון במרחק הטלה שהוא מעל 120 מטר יהיה לנו בעיה להרגיש את האכילות
ולא משנה באיזה חכה נדוג , ואני יכול להגיד לכם שכן עם חכה כמו בוסטון היו לי הרבה מצבים
שכן היה דג אבל לא יעדתי שהוא שם בכלל אנחנו גם צריכים לא לשכוח שלא תמיד אנחנו מסתכלים
על קצה החכה יכול להיות פספוס שלנו .........
דבר שני שזה מה שכן יכול לעזור בחכה שהיא לא רגישה זה לעבוד בחוטי בד
חוט שאין לא זיכרון יכול לתת לנו סיכוי יותר טוב לזהות אכילות ,גם במרחק הטלה .
אני רואה את זה כך דייג צריך גם ללמוד על הבשר שלו מה ההבדל בין חכות ,
וכך לאט לאט להתקדם ,כך היה התחלה שלי ואני מאמין שגם של כל דייג ,
נכון שאפשר לעשות את הדרך הקלה ,שהיא פשוט לבוא לדייג ששואל שאלה
ולהגיד לו התקציב לא מספיק ,ואתה רוצה חכה טובה לך על 3 חלקים חוט 0.16 רולר
הכי טוב שיש ואתה מסודר לכל החיים

אבל כאן אני רואה שזה לא נכון להמליץ דבר כזה ,כי זה מה שהזמן עשה את שלו וכך למדתי
שעדיף חכות יותר רגישות מבוסטון זה בטוח , היום הזיהוי הוא הרבה יותר טוב ממה שהיה
פחות פספוסים של דגים קטנים , היום הבוסטון אצלי זה יותר לדייג על חי מאשר דייג של דגים
קטנים כי בשביל זה יש לי חכות יותר רגישות מקווה שיותר מובן עכשיו .
וחברים שיהיה שבת שלום לכולנו
