פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אינטיאס מעל 20 קילו באילת |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: אינטיאס מעל 20 קילו באילת (נקרא 9044 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
שלום הכריש שתפס את האנטיאס ! שיחקת אותה אחשלי ! תמשיך עם הדוחות היפים ושלל ים סוף אשריך ! שאלה קטנה שחכתי עם איזה ריג עבדת ולאיזה עומק הורדת?!
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 19, 2015, 20:19:04 PM על ידי דן זעפרני
|
|
|
|
|
|
|
יופי של שולה תפסת לך חתיכה אמתית וגם היא יודעת שהעישון מזיק לבריאות חסכה ממך  אחת בהצלחה גם ביציאת הבאות תודה לך צור, לגבי הסיגריות ניראה לי מתכון מצויין לגמילה מעישון  דרך אגב שלחתי לך הודעה
|
|
|
|
|
|
|
יופי של דוח ודג אחלה יציאה הייתה לכם חי או מת העיקר שזה עבר לו מול הפנים !!!  בהצלחה ביציאה הבאה תודה שי
|
|
|
|
|
|
|
שלום הכריש שתפס את האנטיאס ! שיחקת אותה אחשלי ! תמשיך עם הדוחות היפים ושלל ים סוף אשריך ! שאלה קטנה שחכתי עם איזה ריג עבדת ולאיזה עומק הורדת?!
תודה דן, בין 70 ל-80 מטר בקרקעית,ריג מניילון 100 ליברות וקרס 6/0
|
|
|
|
|
|
|
תודה דן, בין 70 ל-80 מטר בקרקעית,ריג מניילון 100 ליברות וקרס 6/0 תיסלם אחי
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #20 ב- : אפריל 19, 2015, 23:39:17 PM » |
|
שלום יא תותח!! סחטיין עלייך זה היה רק עניין של זמן עד שתעבור מאריצ'ולות חמודות של עד שלוש קילו לבומבות הרציניות שאילת יודעת להציע;) כבוד על התפיסה מאחל לך עוד המון בהמשך!
|
|
|
|
|
|
חיים השמן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי כל הכבוד, אחלה דג
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תודה דן, בין 70 ל-80 מטר בקרקעית,ריג מניילון 100 ליברות וקרס 6/0 זה צריך להיות חתיכת רולר שיכנס עליו הרבה חוט כזה  שלום, זכית לאחד הפייטים המענגים שהים מציע.. לא רק התיכון מסתבר. האדום לא פחות!! כל אינטיאס שיוצא שמה אצלכם בדרום- בצבע  האם אופייני לעונה הזו אצלכם אינטיאסים בעומק? אצלנו בתיכון זה יותר בשיא הקיץ
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #23 ב- : אפריל 20, 2015, 15:14:51 PM » |
|
שלום יא תותח!! סחטיין עלייך זה היה רק עניין של זמן עד שתעבור מאריצ'ולות חמודות של עד שלוש קילו לבומבות הרציניות שאילת יודעת להציע;) כבוד על התפיסה מאחל לך עוד המון בהמשך!
תודה לך רהב,אתה צודק זאת באמת בומבה, אבל תדע לך שכל נושא הג'ירג'ור מהחוף עדיין בוער בי, ואני שמח על כך. אתה בהחלט צודק ורוב זמני מוקדש לדיג מסירה, אבל אתה יודע ובטח ובטח שאתה יודע מזה להינעל על דג של 2 או 3 קילו על ציוד לייט ואפילו אולטרה לייט, זה עולם אחר. דרך אגב עונת הטוניות בפתח, אז יש לך סיבה לבוא לביקור 
|
|
|
|
|
|
|
תודה דן, בין 70 ל-80 מטר בקרקעית,ריג מניילון 100 ליברות וקרס 6/0 זה צריך להיות חתיכת רולר שיכנס עליו הרבה חוט כזה  שלום, זכית לאחד הפייטים המענגים שהים מציע.. לא רק התיכון מסתבר. האדום לא פחות!! כל אינטיאס שיוצא שמה אצלכם בדרום- בצבע  האם אופייני לעונה הזו אצלכם אינטיאסים בעומק? אצלנו בתיכון זה יותר בשיא הקיץ תודה על הפירגון אליהו, עקרונית חודש מאי מומלץ לאינטיאסים, אבל חברים תופסים בג'יג פריטים של 3 ו- 4 קילו כבר חודשיים. כבר למדתי שבים אין חוקים וחרבות תופסים גם בחורף. מה שכן שמתי לב, שהדגים היותר גדולים והגדולים באמת מגיעים בעונות שלהם. דרך אגב 80 מטר לא נחשב אצלינו לעומק. בקיצור אין לי תשובה חד משמעית בנושא. אמרת שהאינטיאסים אצלכם זה יותר בקיץ, ואני חשבתי שבחורף.
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
תודה דן, בין 70 ל-80 מטר בקרקעית,ריג מניילון 100 ליברות וקרס 6/0 זה צריך להיות חתיכת רולר שיכנס עליו הרבה חוט כזה  שלום, זכית לאחד הפייטים המענגים שהים מציע.. לא רק התיכון מסתבר. האדום לא פחות!! כל אינטיאס שיוצא שמה אצלכם בדרום- בצבע  האם אופייני לעונה הזו אצלכם אינטיאסים בעומק? אצלנו בתיכון זה יותר בשיא הקיץ תודה על הפירגון אליהו, עקרונית חודש מאי מומלץ לאינטיאסים, אבל חברים תופסים בג'יג פריטים של 3 ו- 4 קילו כבר חודשיים. כבר למדתי שבים אין חוקים וחרבות תופסים גם בחורף. מה שכן שמתי לב, שהדגים היותר גדולים והגדולים באמת מגיעים בעונות שלהם. דרך אגב 80 מטר לא נחשב אצלינו לעומק. בקיצור אין לי תשובה חד משמעית בנושא. אמרת שהאינטיאסים אצלכם זה יותר בקיץ, ואני חשבתי שבחורף. אצלנו הם בתקלות וסלעים בעומקים 60-120 בשיא הקיץ, וזה נכון בעיקר לאיזור הצפון. מרכז ודרום למען האמת אינני יודע. התקלות הרבה יותר קצרות טכך גם הדריפטים כך שלר יצא לפחות לי לנסות ממש. כמובן שיש גם בחורף אבל בדרך כלל יותר ברדוד.
|
|
|
|
|
|
|
שלום כל הכבוד יופי של אינטיאס הבאת. כל הלוקוסים והשורים היו החימום לפני הקטע האמיתי  שאפו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
|
איזה יופי כל הכבוד, אחלה דג

|
|
|
|
|
|
|
שלום כל הכבוד יופי של אינטיאס הבאת. כל הלוקוסים והשורים היו החימום לפני הקטע האמיתי  שאפו  תודה שחר 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4