פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   צו השעה לדייגים באשר הם |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: צו השעה לדייגים באשר הם (נקרא 57713 פעמים) |
הדפסה |
|
דגיגון
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמובן נרשמתי
|
|
|
|
vraf
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בוצע
|
|
|
|
זיו ל.
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
63
|
|
חתמתי , אולי נצליח להזיז את ההר 
|
|
|
|
|
מרום משה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני חותם אני איתכם אני בעד
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
כמובן קראתי וחתמתי!! בכל הכוח!!
|
|
|
|
|
נרשמתי 
|
|
|
|
|
רפי כהן, מוטי מגדל, אני נרשמתי שלחי מאייל
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אהלן שחר כרשום בתורתנו "נעשה ונשמע" אכן ראשית חתמתי ובאהבה רבה רק מבקש לדעת מי האנשים או הגורמים הקשורים לכך, היות וכאשר נותנים פרטים אישיים אני רוצה להבטיח שמחר בבוקר הרשימה לא עוברת ממקום אחד לאחר בלי ידיעתי. תודה
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #24 ב- : אפריל 14, 2015, 14:57:52 PM » |
|
יוסי אח יקר ,כרגע נמצאים אני רפי ,ושחר ,ועוד כ 10 אנשים שאני לא יכול לדבר בשמם ,אבל זה הולך למקום טוב יש אחלה של חברים .
Sent from my Uniden Prime 500 using Tapatalk
|
|
|
|
|
 |
|
|
לאור שאלתו של יוסי מי האנשים מאחורי העמותה ולאן הולכים הפרטים, הרשו לי להבהיר במעט: העמותה כרגע בהקמה, בראש העמותה עומדת הנהלה אשר חברים בה 7 אנשים ( רפי ואנוכי ביניהם) חלק מהחברים מוכרים מעולם הדייג כמו מאמון, איציק בר סימן טוב , גיא פרננדז וחלקם מעולם התת ימי כמו אורי , עופר (אודין) וכו'.. הוחלט כי הצוות יהיה מורכב מכל סגנונות הדייג על מנת שלא יהיה מי שיחשוב שי משיכה לכיוון אחד בלבד. יתכן כי עם ההתקדמות של העמותה נצרף נוספים ומספר צוות ההנהלה יגדל אך כנראה לא מעבר ל 11 איש, על מנת שנוכל לקבל החלטות באופן נורמאלי ולא העברת שאלון בין 80 חברי הנהלה.
המטרה של העמותה היא לאגד את כל הדייגים הספורטיביים ללא קשר לסוג הדייג או לפורום בו הם פעילים , או דף הפייסבוק שלהם. מטרת האיגוד הזה הוא בסופו של יום "הצלת הים והמשך דייג בר קיימא" דהיינו לאפשר לכולם לדוג תוך שמירה על הים ומתן אפשרות לדגה להמשיך לצמוח וזאת כמובן ע"י רפורמה נכונה ולא גזרות שרירותיות ובלתי הוגנות של אגף הדייג כנגד הדייגים הספורטיביים בלבד. כפי שקורה ממש בימים אלה. מלחמה כנגד הטרולים ועברייני דייג ע"י אכיפה קשוחה ובלתי מתפשרת.
אני שוב מדגיש הכל עדיין קורם עור וגידים אבל בשביל להניע את העסק צריך בראש ובראשונה כוח אלקטורלי, כוח של ציבור גדול שמתבטא בחתימה באיגוד. כוח כזה של אלפים ואולי אפילו עשרות אלפים לא רק של דייגים יביא אותנו להיות גוף משמעותי אשר לא ניתן להתעלם ממנו.
חייבים להבין כי כל עוד הדייג המסחרי ימשיך בשלו ללא הגבלות וללא ענישה של עבריינים בסוף לנו לחובבים הספורטיביים לא ישאר דבר ואיתנו יקרסו החנויות והיבואנים והדומינו ארוך. לכן חתימה באתר העמותה הינו חשוב והכרחי.
חשוב לי לציין כי הנהלת ה- ISF בחנה את הדברים ודנו על המטרות והדרך והגענו למסקנה כי הצעד הנכון ביותר הוא לשלב עימם זרועות ולצעוד קדימה.
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 14, 2015, 15:09:25 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
היגיע הזמן!! יוזמה ברוכה, נקרא ונשלח.