| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 8/4/2015 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 11 | שרימפס - | גמל / קמל / בן גוריון (דבשתן ים-תיכוני) | 1 | נושק לקילו |
הדו"ח:
שלום לכולם..
שבוע חוה"מ, אני מת לנשום ים... וכל החברים אחד בעבודה השני עם המשפחה, מה קורה לכל המכורים?!

אממממ, ננסה מכור שיכול להיות מורה דרך לכולנו- ש-ר-ו-ן (דוראדו על החוף)
מתלבטים בין 2 נקודות, בסוף הדו"ח של שרגא קבע- אשדוד לבדוק אם אפשר להגיע לעוד יעד (עדיין לא תפסתי בן גוריון) כדאי להתאמץ- הרי לא כל יום הם באים

הדג עצמו היה נחמד וכך גם הפייט, לא דו"ח שמפיל מהכיסא אבל כבר בדרך חזרה חשבתי לעשות אותו קצת משעשע... "תראה איזה נעליים יפות בשביל בן גוריון"
(בהמשך עם סרטון)
מתחילים בזרזור כמה נקודות- כלום..

התמקדנו על נקודה ראשונה בפתיון חצי שעה כלום- שרון הולך להביא סגריות ואמר תתקשר אם יהיה משהו... אז התקשרתי.....
,שרון איפה הצידנית? חח כמעט קיבל התקף לב.. אמר לי דיייייייי לבלבל את השכל, אמרתי לו תרגיע, עלה לוקוס של חצי קילו בחכתך...
כמובן יש סרטון שחרור..
מתקדמים לנקודה שנשמעה טובה יותר...
עד 10 וחצי היו 2 נעילות של 2 דייגים ברחוק... אחד מהם השתחרר.
בחור לידי ננעל על בן גוריון- 1.300 לערך... אחרי 40 דק' ככה הוא שוב ננעל על חתיכה יפיפיההההה 2.700...
מה איתנו?!!?!?! זועקים אחד לשני...
אני שרון ואחי שהצטרף בהמשך...ואז קולט כיפוףףףףףף, יששששששש הנה אני בא להוציא אותך סבא מתוק שלי...
הולך נותן הוקסיטון ומלחמה בקטנה, יוצא בן גור גור שנשקל על 970 גרם או 940 לא זוכר בדיוק..
מה זה משנה העיקר שנהנו....
אני מבטיח לכם ששרון בא לעזרתי היום מכל בחינה שהיא ולכן הוצאתי אותו מפוקוס- מי שמכיר - יודע : אם שרון באזור הדגים יוצאים לחוף להשתזף מהפחד...

מצרף 3 סרטונים, מקווה שאצליח לפחות.

מועדים לשמחה ותודה לבורא עולם!
סרטונים:

, אחרת אין סיכוי, באותו יום שהייתי החליטו לשים שומר שמזמין משטרה, אז ככה שאין יותר מדיי סיכוי לחזור לנקודה, אני לא יודע אם לזרוק מהרציף של המרינה לאזור התחנת דלק יכול להועיל, כי בטח ששמת לב שהם אוכלים רק בנקודה מסויימת. חוץ מזה כבר חוזרים לשיגרת עבודה, הבן גוריון לא נגע כל הבוקר כמו שאמרת עד 10+...