| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 3/4/2015 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 40 - 50 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6 | גיג מדאי/איציקו - כל מיני | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 4 | 6 +- |
הדו"ח:
4 חודש בלי ים

כן ככה יצא לי מאז הדו"ח האחרון שהעלתי לא היתי בכלל בים

ולדו"ח..
דודא רצינית כבר הרבה זמן כפי שציינתי (כנראה שיא זמן בלי ים) קובע עם החברים כבר ב2 בחו"ף
כן מוקדם מאוד אבל ככה זה כשכולנו בדודא ורוצים יותר זמן בים. אני שונא דיג לילה בקיאק כי בד"כ גם לא תופסים כלום
אבל לא אכפת לי העיקר להיות כבר במים וכמה שיותר מהר!2 חברים מבטלים בדקה ה90 (אחד מהם לא התעורר)
מגיעים לקראת 3 לחוף מתארגנים בכיף ונכנסים למים בסביבות 3וחצי. טוב את האצבעות במים וטועם אותם אךךךךך כמה התגעגעתי למלח הזה

בקיצור מגיעים לנקודות רדודות (22-25) מורידים מדאים אין כלום חצי שעה עולים למעלה (42) מנסים שם. אני עם שני מקלות במים שלא כהרגלי בשעות החושך ואין אכילות בכלל
נדב בינתיים מוציא אבו קקה קטן
הדמדומים כן הדמדומים האור הראשון של יום חדש איך אני אוהב אותו
כן עם האור הראשון נדב מקבל כמה תקפות אמנם קטנים שמשוחררים מיד אבל יש אקשן!אני מקבל תקיפה ראשונה מעלה לוקוס קטן שמשוחרר מוריד מיד ומקבל עוד תקיפה חזקה מאוד הדג נותן פייט אדיר ובמקביל גם המקל השני משתולל ואני עם חיוך ענק מתחיל לתפעל את שניהם. בתקיפה הראשונה מזהה שהדג יותר גדול ובוחר לעבוד עליו קודם. מפמפם למעלה והוא משתחרר 10 מטר ממני
לא מתרגש כל כך כי אין זמן לזה ומוריד את המדאי מיד. יש עוד דג בחכה השניה תופס אותה מהר ומתחיל לעלות אותו בינתיים בחכה הראשונה שהדג השתחרר בה יש שוב דג
נותן לו הוק 2-3 ומעלה את שני הדגים
שני לוקוסים "אדומים" לוקוס הסלעבינתיים נדב הביא לו אירדי ואחרי 5 דקות עוד אירדי.
עושה עוד דריפט על הנקודה ונדב עובר למקום אחר מוריד שני מדאים ובמקביל ג'יג (חדש של מקסל סלו ג'יג)
כבר בהורדה מקבל דג בג'יג
מתפעל אותו בזהירות (חושב שכבר מעל שנה לא הבאתי דג בג'יג) ושם לב שהסתבח עם המקל של המדאי
ממשיך לעבוד ועולה לו עוד "אדום" יפה.הפלונטר רציני מאוד ומאלץ אותי לחתוך חוטים. מסדר הכל כ20 דקות ויאללה לעבודה
משנה נקודה מוריד מדאי וכבר בירידה נעילה והלוקוס נכנס לי לסלע
5 דקות עבודה סבלנית והוא יוצא כמובן עוד "אדום".בינתיים נדב מעלה עוד לבן של 3.100
בסופו של יום שוחררו 5 (אני 2 ונדב 5)
ונלקחו 7אני יודע שיש בעיה עם הלוקוסים וזו עונת הרבייה אם לא היה חג הייתי לוקח מקסימום 2 אבל מה לעשות שיש חג ובלייב מהים שימחתי כמה משפחות של חברים כשאמרתי להם שיש להם לוקוס טרי לשולחן הסדר.
כמובן לא לקחתי אפילו אחד לעצמי כי אני שונא לנקות את הלוקוס הזה ספציפית ולא מת על דגים
לצערי לא יהיו סרטונים כי נמנע ממני לצאת עם המצלמה. צילמתי שחרור אחד בטלפון וזהו
חג שמח חברים תשתו הרבה ערק