תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
10/12/2011 | מרכז - תל אביב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
צהריים | אחר - | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 4 | 6.5 |
הדו"ח:
טוב אז ככה אחרי הרבה זמן שלא דגתי במים מתוקים אני חוזר לעשות את זה.. אני מעלה דוח על שישי שבת
ביום חמישי בבוקר מדבר עם דור ומתכננים ללכת לים.. נתקלים בתחזית לא מסבירה פנים ולכן מעדיפים ללכת למתוקים

יום שישי
מגיעים ביום שישי לנקודה המועדפת

הדגים לא מביעים התעניינות יותר מידי גדולה, דור אומר לי שעוד שתי דקות הוא מרים את החכה שלו ושם פתיון חדש, איך שהוא אומר את זה הוא מקבל פצצה למקל ומביא שפמנון יפה של קילו וחצי !

תמונות וממשיכים לעבוד.. אחרי חצי שעה הגיע גם התור שלי . דור שם לב שהמקל שלי מתקפל ורץ אליו מהר מגלגל קצת אומר לי שיש לי דג ומביא לי את המקל.. עובד איתו קצת והדג בחוץ.

ככה הסתיים היום (יום שישי)
יום שבת
קובע עם דור בעשר וחצי אבא שלי לוקח אותנו.. ב11 אנחנו שוב במקום.. דור פותח את הציוד לפני עוברות שתי דקות והוא מקבל פצצה מגלגל קצת וכלום.

שוב ממשיכים כל החכות במים (היה לנו 4 חכות) ושוב פעם דור מקבל מכה על אותו מקל ושוב כלום

אחרי איזה שעה אני מקבל פיצוץ על החכה הקטנה עובד איתו יפה נותןו לדור את החכה והולך לקחת אותו. אני רואה אותו ואז במכת סנפיר הוא משתחרר מטר וחצי ממני !!!

אחרי חצי שעה יש צלצול בחכה בגדולה אני מגלגל והוא ברח..
אחרי יובש של שעה וחצי מחליטים לעבור נקודה. עוברים פותחים חכות ולעבודה.. דור שם חכה ראשונה ושוב אחרי דקה יש תקיפה ושוב שפמנון שמשתחרר !!!

דור עושה סיור בשטח ורואה נקודה טובה הוא מציע לי לעבור אליה אני שם חכה במים ואחרי 2 דקות יש סוף סוף שפמנון שנתפס תמונה ומשחררים אותו.
אחרי זה דור מקבל פיצוץץ על המקבל המקל פשוט עף באוויר !!

אחרי זה שוב פעם מכה חזקה אני יורד למטה הפעם כדי לאסוף את השפמנון. לקראת החול שוב בהצלפה השפמנון משתחרר ואני פשוט תופס אותו בידיים !!

עוד כמה תקיפות ובריחות וחוזרים הביתה אני כבר מחכה לפעם הבאה !
הסרטון:
מקווה שנהינתם !

למעוניינים.. עבדנו עם לחם שחובר לקרס סירקל 0/1 . בנוגע לריג ... ריג פשוט עם קרס אחת וחוט 0.50 מוביל לקרס