| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 31/3/2015 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7 | גיג קטן - ווליאמסון 30 גרם | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 0.150 לערך לא נשקל |
| 6 | דמוי דג בינוני - Maria | לברק-חלק | 1 | 0.600 |
הדו"ח:
קודם כל אני רוצה לספר על הרכש החדש שלי מקל42-15 major craft kg evolution לג׳יג מהחוף ולאחר המלצות רבות גם רולר ששמעתי רבות עליו
Okuma salina 2 4000 לשור ג׳יג ולג׳יג לייט מסירה וטרם יצא לי לתפוס דג עם הסט הזה
לדוח:
יום ראשון :
יום שבת קובע לעצמי דייג בבוקר עושה סבב טלפונים בין חברים ורק אחד אולי יבוא בסדר אני הולך לים לא משנה לי.
קם בשעה 5:30 התארגנות זריזה וב5:45 אני בים את פניי מקבל ים שקט וגבוה אם מידי פעם גל קטן מגיע לנקודה ב7 על שובר סלעים מרכיב ג׳יג 30 גרם של ויליאמסון ומתחיל לעבוד לאט אבל ובקצב משתנה אם הקפצות במשך שעה עבודה לא היה יותר מידי התעניינות ובאחת ההקפצות מקבל מכה קטנה וקשה היה לי לזהות האם מדובר בסלע או בדג (לוקוס) מתחיל למשוך ואני מרגיש שהסלע טיפה זז ופתאום משתחרר אבל עם התנגדות קטנה מה שלא משאיר חשיבה שמדובר בלוקוס ,בלי יותר מידי פייט מוציא אותו מהמים מצלם כמה תמונות ומצלם סרטון שיחרור שיחזור לאמא ואבא ויביא לי אחד מהם בהמשך איבדתי שתי גיגים אבל הפעם לטובת סלעים וכך נגמר היום.
יום שלישי:
מתעורר בשעה 5 ומסתכל מהחלון ורואה שהים עובד ואומר רק דבר אחד לברקיםם מארגן ציוד זריז חכה אולטרה לייט 1-10 ורולר שימנו סטרדיק ci4+3000 רק יורד לים וים מושלם גלי עם קצף כמו שלברקים אוהבים ומחמש בדמוי חדש שקיבלתי מתנה מהיבואן של מריה בישראל ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לך ניסן אז תודה ,דמוי מריה ששכחתי את הדגם שלו מתחיל לעבוד זריקה ראשונה שנייה שלישית רביעית ובום יש מלחמה לוקח טיפה חוט ומביא אותו אליי לברק יפה של 600 גרם נשקל בדיוק חושב אם לשחרר או לקחת מצד אחד אמא מנדנדת שהיא רוצה דג מצד שני אני מעדיף לשחרר אחרי התלבטות מחליט לשחרר אותו ומצלם סרטון שחרור והדג שוחה לו בכיף ,
ממשיך לסרוק את האזור אם אותו דמוי ובדרך רואה חבר שגם הוא הוציא לברק אבל של קילו והוא שמר אותו הוא בדיוק מקפל ומאחל לי בהצלחה מודה לו ובהזדמנות זו קובעים יציאה, אחרי שעתיים של סריקה אני חוזר הביתה מבסוט כמו תמיד ים טוב שסיפק לי דג שזה בונוס כמובן ושיחרור שאני יודע שאותו דג עכשיו שוחה להנאתו ומחפש עוד ביזרי קטנים לאכול,
לסיכום :
ספתח קטן לסט וסימן שאכן עונת הלברקים שוב החלה אז צאו לחפש אותם ואל תשכחו לשחרר .
אה ובאותה תפיסה אחרי ששקלתי את הלברק במשקל שחולק במפגש בחנות כוכב הים הוא נפל לי למים ונהרס אז איפה אני יכול להשיג עוד אחד כזה?

ו thumbUp;על השחרורים