פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   זה מתחיל להגיע וזה בנפשנו הדייגים הספורטיביים - נוהל רשיונות דיג |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: זה מתחיל להגיע וזה בנפשנו הדייגים הספורטיביים - נוהל רשיונות דיג (נקרא 53056 פעמים) |
הדפסה |
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
לצערי, ציפיתי לראות 500 דייגים ספורטיביים שמביעים עניים ונכונות, לפחות 250... בפועל לא ראיתי אפילו 150 מתעניינים ולא 100 שמוכנים לעשות... אם אין מספיק כוח - חבל להשחק... אם האלפים מוכנים רק לקטר אך "שאחרים יילחמו בשבילי" - אין דרייב... לכן המהלכים הוקפאו, מתוך כוונה מתישהוא לנסות ליצור את המהלך.. המחשבה שלי היתה: כשיתחילו הצעדים שיפגעו בדיג הספורטיבי אולי הדייגים הספורטיביים יתעוררו - וניתן יהיה לגייס מספיק כוח לעניין...
 היה מצופה לראות בשרשור הזה לפחות מאות תגובות של אכפתיות. 
|
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
בוקר טוב. רפי שפו על הירידה לפרטים בכל מה שקשור לטיוטה.
בכדי להצליח הדרישות שלנו צריך מאבק. צריך להביא את המידע שציינת על גבי הרשת. צריך לשתף כמה שיותר מעגלים. היום המאבק בעיקרו עבר לרשת ואולי צריך לצבוע את הפייס של הפורום בבאנר חדש ,"דייג מסחרי הורס את הים ".
חייבים לשנות גישה ולכוון את האש לכיוון שאנו רוצים להתמקד בו.
כאחד שסיים מאבק של שנתיים מול העירייה (לקח לי המון זמן איכות ,זמן דייג,זמן משפחה,ושעות שינה של דיונים בלילה), אני מציע להקים חמ"ל התנגדות והכי חשוב צריך תוכנית אסטרטגית ומסודרת. גייסנו תרומות והכנו שלטים,מדבקות לרכבים,הכנו סרטונים והעלנו ב YouTube והבאנו את המידע לציבור וכך התחזקנו. כשהתחזקנו משמעותית ,ראש העיר כבר פחד. כל פוליטיקאי רוצה שקט. וזה רמז לכיוון המאבק.
בתוכנית ההתנגדות לטיוטה חייבים לכתוב הכל ולעבוד על פיה.
דבר נוסף שלמדתי בשנתיים האחרונות, הפייסבוק לא מספיק. אם התקשורת לא תבוא לקראתנו זה לא יעשה רעש תקשורתי. ולכן בתוכנית כזו חייבים לציין למי וכיצד פונים.
ודבר אחרון מידע אישי שלי.,העבר ניסו לעצור את הדייג המסחרי. אני יודע שהם ניצחו את המדינה בבג"צ ,בטענה שזה עסק שעובר מדור לדור. וכך הם ניצחו עפי חוק חופש העיסוק. כאשר הכל חוקי אף אחד לא יגול לסגור לך את העסק.
וחייבים להבין את התמונה הגדולה.
send from my Mobile
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כשאני רואה איך חבורה של מטומטמים מנהלת לנו את החיים, קשה לי להיות אופטימי... אם הם היו משכילים ורק עם דעה אחרת משלי, היתה לי את ההרגשה שאני יכול לעשות משהו בנידון אבל מול כזו אטימות וכזו בורות, איפה יש מקום להיגיון ??  מתסכל ברמות על... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
 |
|
|
בוקר טוב. רפי שפו על הירידה לפרטים בכל מה שקשור לטיוטה.
בכדי להצליח הדרישות שלנו צריך מאבק. צריך להביא את המידע שציינת על גבי הרשת. צריך לשתף כמה שיותר מעגלים. היום המאבק בעיקרו עבר לרשת ואולי צריך לצבוע את הפייס של הפורום בבאנר חדש ,"דייג מסחרי הורס את הים ".
חייבים לשנות גישה ולכוון את האש לכיוון שאנו רוצים להתמקד בו.
כאחד שסיים מאבק של שנתיים מול העירייה (לקח לי המון זמן איכות ,זמן דייג,זמן משפחה,ושעות שינה של דיונים בלילה), אני מציע להקים חמ"ל התנגדות והכי חשוב צריך תוכנית אסטרטגית ומסודרת. גייסנו תרומות והכנו שלטים,מדבקות לרכבים,הכנו סרטונים והעלנו ב YouTube והבאנו את המידע לציבור וכך התחזקנו. כשהתחזקנו משמעותית ,ראש העיר כבר פחד. כל פוליטיקאי רוצה שקט. וזה רמז לכיוון המאבק.
בתוכנית ההתנגדות לטיוטה חייבים לכתוב הכל ולעבוד על פיה.
דבר נוסף שלמדתי בשנתיים האחרונות, הפייסבוק לא מספיק. אם התקשורת לא תבוא לקראתנו זה לא יעשה רעש תקשורתי. ולכן בתוכנית כזו חייבים לציין למי וכיצד פונים.
ודבר אחרון מידע אישי שלי.,העבר ניסו לעצור את הדייג המסחרי. אני יודע שהם ניצחו את המדינה בבג"צ ,בטענה שזה עסק שעובר מדור לדור. וכך הם ניצחו עפי חוק חופש העיסוק. כאשר הכל חוקי אף אחד לא יגול לסגור לך את העסק.
וחייבים להבין את התמונה הגדולה.
send from my Mobile
אין בעיה שדייג הוא חלק ממקצועות שיהיו , אבל צריך שיעבדו ע"פ החוק - דהיינו לא ידוגו עם עיין קטנה , לא ישתמשו בטרול, לא בשמורות וכו'......... לכן הרפורמה צריכה להגביל בצורה שכלתנית ולדאוג לאכיפה זה העיקר אכיפה.
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
נבחרה לא מזמן כנסת חדשה ולבטח החברי כנסת חדשים
שירצו לרשום לעצמם ולרזומה שלהם דברים חיוביים
אפשר לעניין אותם בנושא ולתת להם חומרים שנהספו עד היום
שלא נדבר על חברי כנסת מהאופוזיציה שלבתך ירצו להפריע
לכל מהלך שהממשלה עושה
כמו כן לראות עם אפשר להכניס את התקשורת לעניין
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 04, 2015, 18:52:09 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
|
אם כמות כזאת של תגובות חבל בכלל לחשוב על מאבק וחבל בסוף כולם יפסידו
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
קראתי שוב ושוב ולדעתי כול אשר נעשה זה כמו להילחם בתחנות רוח. ועדיין אסור להרים ידיים ולקבל את ההחלטות כאילו שזה לא נוגע לנו, או כמשלימים עם רוע הגזרה.
כאשר אני קורא בפייסבוק את כתביהם של אלו שכביכול אמורים להיות אמונים על שמירת החוק בכול נושא הדייג, שם הם מצדיקים את מלחמתם של הדייגים המיסחריים ולדעתם אנחנו הם הנזק האמיתי לדגה. מנהלים בכירים ש"מלקקים" לדייגים שעוברים פעם אחר פעם על כול חוק אפשרי' ועדיין לדעתם אנחנו הבעייה.
רפי כפי שהבאתי כבר לידיעתך את שנרשם שם ומה שניתן להבין בין המילים זה שכול אגף הדייג על מנהליו היה מעדיף לראות את כול הדייגים הספורטיביים עוברים לתחביב אחר ומשאירים את הים רק לבעלי החזקה והבעלים "החוקיים" של הים שהם דייגי הרשתות.
לדעתי חייבים גם אם אין מספיק תגובות או היענות של חברים, לקבוע פגישות עם האמונים באגף הדייג בקישון. להעלות את דעתנו ולהביע את עמדתנו מולם. כך להגיע לכול האמונים תוך הגעה לפגישות וזאת לפני שמגיעים לדרישות כמו הפגנות או איחוד של כמות גדולה של חברים. אם נתחיל ונצליח לרתום ולו גם חלק קטן אבל בעל השפעה - דיינו.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
kobi.shalom
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחרי קריאה שלישית ורביעית של המסמך, מבלי להיות בוטה מדי רמת הכתיבה של המסמך, על האופן בו נכתב ועל המידע המקצועי שעולה ממנו (או לא עולה), מתאים ברמה לעבודת גמר של ילד בכיתה י"ב ולא למשרד ממשלתי.
יש רק דרך אחת שתקים את כל המדינה על הרגליים:
קובעים יום ושעה להפגנה על המים, מתקבצים כל דייגים החוף במרינה ועושים רעש גדול, במקביל כל הסירות והקיאקים חוסמים את היציאה מהמרינה. תאמינו לי רעש תקשורתי כזה יגיע לכל מהדורת חדשות,עיתון כתוב ועיתון דיגטיאלי אשר קיים כיום. לא מדובר במשהו מסובך להפקה.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחרי קריאה שלישית ורביעית של המסמך, מבלי להיות בוטה מדי רמת הכתיבה של המסמך, על האופן בו נכתב ועל המידע המקצועי שעולה ממנו (או לא עולה), מתאים ברמה לעבודת גמר של ילד בכיתה י"ב ולא למשרד ממשלתי.
קובעים יום ושעה להפגנה על המים, מתקבצים כל דייגים החוף במרינה ועושים רעש גדול, במקביל כל הסירות והקיאקים חוסמים את היציאה מהמרינה. תאמינו לי רעש תקשורתי כזה יגיע לכל מהדורת חדשות,עיתון כתוב ועיתון דיגטיאלי אשר קיים כיום. לא מדובר במשהו מסובך להפקה.
אתה לוקח על עצמך את האירגון? אני מניח שאתה מדבר על המרינה בהרצליה. אני גר שעתיים ממנה אבל אם תיתן שעה ויום, אני מגיע.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
kobi.shalom
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה לוקח על עצמך את האירגון? אני מניח שאתה מדבר על המרינה בהרצליה. אני גר שעתיים ממנה אבל אם תיתן שעה ויום, אני מגיע. לפני כשנה לקחתי חלק בארגון של הפגנה כזו מול שערי משרד החקלאות בבית דגן, הפגנה אשר לצערי הגיעו אליה 15 אנשים.אני מניח שיש בפורום אנשים/מנהלים שקריאה שלהם תהיה חזקה יותר משלי, אשמח כמובן לעזור ולהוביל מהלך כזה בכל הכוח.
|
|
|
|
ariegler
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קובי אם אתה חוסם גם אנחנו באים עם הקאיקים וקפה. 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #42 ב- : אפריל 05, 2015, 15:32:13 PM » |
|
קובי גם אני מגיע רק להגיד לפני ואנחנו שם .
Sent from my Uniden Prime 500 using Tapatalk
|
|
|
|
|
אם הולכים על הפגנה אני ממליץ לפצל גם לבית דגן וגם לקישון כך שלכולם יהיה קרוב וקל להגיע כמו כן ממליץ להכין שרשור נהגים שמוכנים להסיע מפגינים ואולי אפילו צריך לחזור על המעשה פעם בשבוע עד שיתפוס רוח
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אם הולכים על הפגנה אני ממליץ לפצל גם לבית דגן וגם לקישון כך שלכולם יהיה קרוב וקל להגיע כמו כן ממליץ להכין שרשור נהגים שמוכנים להסיע מפגינים ואולי אפילו צריך לחזור על המעשה פעם בשבוע עד שיתפוס רוח
הפגנה צריכה שני דברים. מיקוד בדרישות ואירגון מסודר. אסור להתפזר עם התלונות והדרישות וצריך מסר אחד ברור. מבחינת המיקום, רק מקום אחד איפה שהכי יפריע ושיאפשר להכי הרבה אנשים להגיע. מניח שגם בארץ הנהדרת שלנו צריך רישיון להפגנה...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|