הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
כפיר..ידוע שבדיג בורי הריסוס לא פחות חשוב מהדיג עצמו !!
תוכל לתת הסבר קצר על הרוסה שהשמשת?
איפה שומר וכמה מרסס?
כמה זמן משהה במים ? בדלי או באיזה בור בסלע שם בחוף?
כמה דואג להיות שוקע או פחות שוקע? זה משנה בכלל במצב ים שהיה?
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הלוואי שהייתי יודע את הסיבה המדויקת אבל יש לי כמה השערות 1. נוכחות קטנה מאוד של אראסים (נתפסו 3 ב10 שעות דייג נדיר!), שמתי לב שהארסים מפנים מקום לדגים אחרים כשהים סוער. 2. הסיבה שציינת לא נראה לי כי היום נתפסה גם כמות יפה ויותר גדולים במים שקטים, תמונות מחר. 3. פשוט נפלנו על להקה וידענו לשמור אותם בסביבה עם ריסוס יעיל.
תמונות מחר זה טוב, במיוחד אם יגיעו עם דו"ח  הגיע הזמן לתת "קונטרה" לחגיגות הסרגוסים השבועיות של מאמון  אם אני מנסה להבין את מה שהעלית בהתחלה כפיר, שבמפתיע היתה כזו "התקפה" בבוקר, עם הדעות שהועלו כאן, הכמות היפה שנתפסה במים שקטים- ביום או בלילה? הכמות היפה שנתפסה- למרות המים השקטים אעריך נכון אם אנחש שהמים היו עכורים? שואל כי לדעתי האישית- במים עכורים יחסית- לא מלכלוך ואצות אלא במובן של לא צלולים אחרי סערה- ככלל האכילות הרבה יותר מאשר במים צלולים. מסוקרן מה דעתך בענין...
|
|
|
|
Peter
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
34
|
|
איזה יופי של דו''ח ותפיסות מכובדות  תאור הריג: חוט ראשי 0.25 חוט, מצוף1.5 גרם 3 משקולות פקמן קטנות קשר לולאה לזוג בניות חוט 0.20 קרס מס' 10. מרחק מהמצוף 1.5 מטר בערך. עומק המים בסביבות ה3 מטר .
בקשר למשקולות אתה משתמש איתם רק כשהים גלי וסוער או בכל מצב ים נתון ??
|
dude !! when nothing goes right.....go left !!
|
|
|
|
מה זה ריסוס ... נראה שריססת אותם עם מקלע יופי של חגיגה עם הבורי שאפו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
kfir
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בדר"כ הריסוס אצלי בנוי מלחמים של השבוע שעבר, אך הפעם היו רק פיתות . אני ממלא שליש דלי מים ומכניס את הפיתות פנימה נותן להם לספוג מים ומתחיל למעוך אותם עד שזה הופך לעיסה חשוב לוודא שאין חלקים צפים של לחם! כשהריסוס מוכן אני זורק כמות נדיבה באזור הדייג ואז מתחיל לפתוח את המקל וקושר את החוט. בהתחלת הדייג לאחר הזריקה הראשונה זורק ריסוס בכמות של כף יד לאזור המצוף ואז כל 5-6 זריקות זורק כמות של כף יד. את הריסוס שומר בדלי לידי ,מעדיף שהריסוס ישקע בצורה כזאת שחלק קטן ממנו שוקע בצורה איטית ורובו שוקע מהר כך הוא מתפרס יפה ושומר על הדגים באזור.
|
|
|
|
kfir
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי של דו''ח ותפיסות מכובדות  תאור הריג: חוט ראשי 0.25 חוט, מצוף1.5 גרם 3 משקולות פקמן קטנות קשר לולאה לזוג בניות חוט 0.20 קרס מס' 10. מרחק מהמצוף 1.5 מטר בערך. עומק המים בסביבות ה3 מטר .
בקשר למשקולות אתה משתמש איתם רק כשהים גלי וסוער או בכל מצב ים נתון ?? אני משתמש במשקולות בהתאם למצוף שאני משתמש בו בלי קשר למצב הים.
|
|
|
|
kfir
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הלוואי שהייתי יודע את הסיבה המדויקת אבל יש לי כמה השערות 1. נוכחות קטנה מאוד של אראסים (נתפסו 3 ב10 שעות דייג נדיר!), שמתי לב שהארסים מפנים מקום לדגים אחרים כשהים סוער. 2. הסיבה שציינת לא נראה לי כי היום נתפסה גם כמות יפה ויותר גדולים במים שקטים, תמונות מחר. 3. פשוט נפלנו על להקה וידענו לשמור אותם בסביבה עם ריסוס יעיל.
תמונות מחר זה טוב, במיוחד אם יגיעו עם דו"ח  הגיע הזמן לתת "קונטרה" לחגיגות הסרגוסים השבועיות של מאמון  אם אני מנסה להבין את מה שהעלית בהתחלה כפיר, שבמפתיע היתה כזו "התקפה" בבוקר, עם הדעות שהועלו כאן, הכמות היפה שנתפסה במים שקטים- ביום או בלילה? הכמות היפה שנתפסה- למרות המים השקטים אעריך נכון אם אנחש שהמים היו עכורים? שואל כי לדעתי האישית- במים עכורים יחסית- לא מלכלוך ואצות אלא במובן של לא צלולים אחרי סערה- ככלל האכילות הרבה יותר מאשר במים צלולים. מסוקרן מה דעתך בענין... הפעם הדייג היה בין 20:00 ל00:00 המים לא היו צלולים- אני מסכים איתך בעניין הזה.
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
ללא ספק אתב יודע את העבודה ! הרבה כבוד על הכמות היפה לא כולם יודעים לשמור את הלהקה באיזור 
|
|
|
|
|
כמות מכובדת לכל הדעות דג הבורי מאוד פיקח ,חשדן וחמקן כאחד. להבדיל מדגים אחרים צורת האכילה שלו שונה ,הוא אומן בהורדת הבצק מהחכה,ברוב המקרים המצוף אינו שוקע. כדייג בורי שנים רבות צריך הרבה סבלנות ומיומנות כאחד. המשך דייג פורה ומהנה. הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס 
|
|
|
|
naor130
|
חבר בצוות המז'רז'רים בע'מ חבר פורום 
מנותקגיל:
53
אלה החיים הטובים
|
|
|
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
נהניתי לקרוא הדוח לבריאות מורדי
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
קובי לוי
|
אין כמו בים חבר פורום   
מנותקגיל:
51
אני כאן תמיד בשבילכם 052-6570506
|
|
יופי של בורים ואיזו כמות מכובדת שאפו 
|
|
|
|
kfir
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה! מקווה בהמשך השבוע לזרוק כמה בורים על שיפוד(תודה לאביחי) ואז לבוא עם דוח חדש!
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
תודה! מקווה בהמשך השבוע לזרוק כמה בורים על שיפוד(תודה לאביחי) ואז לבוא עם דוח חדש!
שיהיה לך בהצלחה ואל תשכח אותי בבית 
|
|
|
|
davidaa
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מברוק על התפיסות. איזה כיף לחזור מדייג עם כמות כל כך גדולה של דגים. כן יירבו דוחות כאלו.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|