| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 30/3/2015 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:00 | דמוי דג בינוני - Topwater(כלב) | לברק-חלק | 2 | 2+- |
הדו"ח:
קודם כל אני רוצה להציג את עצמי , שמי ויקטור גר בנתניה בן 23.
אני רוצה להגיד שללא הפורם הזה לא הייתי מתחיל בכלל בתחום הזרזור,יש פה קהילה חמה ועוזרת חרשתי על הפורם במשך כחודש קראתי מאמרים ראיתי הרצאות חרשתי על הרבה דיונים ,בזכות כל המידע הזה הלכתי וקניתי סט להתחלה באזור ה700 שקל (כמובן שעכשיו הזמנתי עוד דברים מהאינטרנט כגון חוט בד duel hardcore x8 במקום חוט ניילון ועוד כמה סוגי דמויים ,המחירים בארץ בעייתים).
אז באמת תודה רבה לכל אנשי הפורם שנותנים מעצמם ומזמנם וחולקים את הידע והנסיון הרב בכל נושאי הדייג !
טוב לאחר החפירה שלי נעבור לדוח : אז ככה לאחר כ7 יציאות לא מוצלחות חוץ מזה שהכרתי בחוף זרזרן שעזר לי נתן טיפים שתי דמוים וחכה שהוא הפסיק להשתמש שהיתה אצלו ברכב ( מקל בן 4-5 שנים במצב טוב 2-15 גרם 2.7 מטר של Tica)איתו דרך אגב אני משתמש כי זה לייט והרבה יותר נחמד מהחכה מדיום שקניתי למתחילים . בקיצור בכל היציאות האלה למדתי משהו לגבי המזג אוויר והתנהגות הים והדגים , אז היום היה ים מצויין ללברקים הזרם החוזר הבורות הגלים שעשו הרבה קצף . טוב אז קמתי ב 5 מלא התרגשות מגיע לנקודה ב5:30 בנתניה יש אחלה ספוט המאפשר דייג מהחוף בלילה יש שם שתי פרוזקטורים שמעירים כ50 מטר על הים אז אמרתי אני ינסה שם , טוב לאחר כמה זריקות זה קורה יש נעילה והמשחק מתחיל אני מלא התרגשות מתחיל למשוך את הדג לפי הספר שלא יהיה פאדיחות , הגלים כמובן עזרו קצת אז הוצאתי אותו מהר יחסית ישר צילמתי תמונה תראו בהמשך , דרך אגב הנעילה הייתה לקראת 6.
הדג השני הגיע מאוחר יותר לקראת 8:30-9 היה קצת יובש אך לא התייאשתי כמובן בשעתים האלה התקדמתי קצת ברצועת החוף ללא הצלחה הלכתי בחזרה וניסיתי באותו מקום (דרך אגב כבר היו כמה דייגים דגו עם פטיונות שם )ועוד פעם לאחר כמה זריקות בווום וזה מתחיל שוב פה כבר המשחק היה יותר מעניין ומאתגר כיוון שהים עלה מאז שעות הבוקר בקיצור הדג נתן אחלה פייט הוצאתי אותו בהתרגשות הדייגים היו די בשוק שראו אותי מוציא כזה דג החמיאו והתרגשו יחד איתי ! בקיצור היה יום מהנה ביותר אני עד עכשיו מתרגש ומחכה ליציאה הבאה !!!

)
צוות המורים!