עקב מעבר לסירה.. אני מוכר את הקיאק והחבילה הכי טובה שקיימת!
אושן קיאק - 'ביג גיימ' 2! הקיאק היחיד עם הכסא הנוח.. הקיאק נקנה ישירות מקפטן ג'ק.
בנוסף לזה .. הקיאק יציב ברמה מאוד גבוהה 90 סמ' רוחב.. ו3.9 אורך.
על הקיאק אפילו ניתן לדוג בעמידה!
לקיאק עשיתי כושר שייט - יש לו את כל האישורים הנדרשים בכדי לצאת לים - עלה סביבות ה3,000 שח.
מי שיקנה את החבילה יקבל נקודות דייג הכי חזקות בכל הארץ שנמצאות בתוך הגלאי דגים.
חברים - הקיאק המנוע והפיש פיינדר וכל הציוד הנלווה הכל נקנה חדש לפני חצי שנה.. הכל נקנה לפני חצי שנה! הכל עם קבלות אצלי!
מי שזוכר לפני חצי שנה בערך מכרתי קיאק מדגם אושן קיאק עלית 4.7 .. בגלל בעיות בגב בישיבה ..
ועברתי ל'ביג גיימ' 2'.. אני חייב לציין שיציאה בת 8 שעות דייג אינה מורגשת בכלל! הכסא נוח ולא סתם מושב פשוט כמו בכל הקיאקים.. יש כיסא מתכוונן שמשאיר את הגב יציב! בעל 2 גבהים.
מצרף לכם סרטון בו תראו את הקיאק והפירוט המדהים שלו -
עם המנוע אני מגיע קרוב 12 קמ'ש במים, זה המון! המנוע עצמו הוא מאוד חסכוני בדלק - צורך לי ליטר לכל 15 קמ בערך.
אז ככה : אני מזכיר הכל בן חצי שנה עם קבלות!
*קיאק ביג גיים 2 + מערכת הגה מקורית (הקיאק אצל הקפטן לא מגיע עם הגה זה עלה לי תוספת של 1500 שח)(קיאק עלה לי בקפטן 9000 אלף כולל ההגה)
*מנוע בנזין הונדה 2.3 כ"ס המנוע באחריות לעוד חצי שנה - המנוע היחיד בעל הקירור אוויר + מגן מדחף (תוספת של 500 שח שעלה לי)(מנוע נקנה בחברת הונדה - מנוע עלה לי 4000 שח)
*תושבת נירוסטה איכותית וחזקה למנוע אשר מתלבשת על הקיאק! ( עלה לי לייצר אותה מעל 600 שח)
*גלאי דגים - Lowrance - Elite 5 HDI - גלאי צבעוני + GPS הגלאי בעל מסך גדול מאוד! גלאי הכי חדש של חברת לורנס ( הגלאי עלה לי 3500 שח) + תושבת לגלאי שקניתי שמורכבת כבר על הקיאק.
*עגלה חזקה לקיאק שאבירם לוי התותח בנה לי - עגלה גבוהה הכי טובה לקיאק בעלת גלגלים של טרקטור נוסעת בחול מצויין!
*סוללה גדולה חדשה לפיש ( קניתי לפני שבוע - עלה לי 200 שח)
*כושר שייט - חברים הכושר שייט זה הדבר הכי חשוב שיש, בלי זה אי אפשר להכנס עם הקיאק לים! + כל הציוד הפירוטכני לכושר שייט.
*אפוד ציפה
*משוט איכותי
*תושבי חכות בתוך בקיאק
*תושבת סקוטית חיצונית
*רשת איכותית
*גנץ
*לישים - שאיתם מאבטחים את כל הציוד והחכות.
אופציה - יש לי גגונים מיוחדים לרכב - גגוני נירוסטה - גם לגיפ וגם לפרייבט שעליהם הייתי מעמיס את הקיאק על הרכב.
הקונה יקבל ממני חכת מאדאי - טרול מתנה + מתנות כמו גיגים - בובות לטרולינג וכו' ...
אני השקעתי בכל החבילה קרוב ואם לא מעל ל 22,000 שח.
על כל החבילה אני דורש - 15,000 שח.
ֿ
כל הציוד בן חצי שנה.. שמור בקפדנות אחרי כל יציאה הקיאק נשטף בסבון.
אור : 052-5658992 זמין בכל שעה.