בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  קידוחי נפט ברמת הגולן עלולים לגמור לנו את הכנרת!
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: קידוחי נפט ברמת הגולן עלולים לגמור לנו את הכנרת!  (נקרא 1128 פעמים) הדפסה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

אני בטוח שרובכם שמע על זה, הדבר הזה משגע אותי איך מאפשרים לדבר שעלול להרוס לנו את מקורות המים העיקריים?
אפילו אם הסיכוי לא גדול למה לקחת סיכון??

http://news.walla.co.il/item/2841244?m=1
 IP: [ מחובר ]
frantik-Stas

חבר פורום

מנותק מנותק

אני בטוח שרובכם שמע על זה, הדבר הזה משגע אותי איך מאפשרים לדבר שעלול להרוס לנו את מקורות המים העיקריים?

איתמר זה לא מקור מים עיקרי שלנו בכלל!!! יש לנו מקורות מים ענקיים מתחת לאדמה בכל רחבי הארץ! במקרה ואם יגיע נפט לכינרת זה חבל מאוד ויכול להיות אסון לדגים ודייגים אבל אני מאמין שהיום הטכנולוגיה מספיק מפותחת כדי למנועה את זה!  אם ימצא מפט בארץ זה יעשה רק טוב לכולנו. דעתי האישית סמיילי
-------------------------------
S.F
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

איתמר זה לא מקור מים עיקרי שלנו בכלל!!! יש לנו מקורות מים ענקיים מתחת לאדמה בכל רחבי הארץ! במקרה ואם יגיע נפט לכינרת זה חבל מאוד ויכול להיות אסון לדגים ודייגים אבל אני מאמין שהיום הטכנולוגיה מספיק מפותחת כדי למנועה את זה!  אם ימצא מפט בארץ זה יעשה רק טוב לכולנו. דעתי האישית סמיילי

אחד ממקורות המים העיקריים שלנו זו הכינרת.
אגב גם המקורות התת קרקעיים מי תהום וכל אלו שנמצאים ברמת הגולן יפגעו מאותה פעילות של חיפוש נפט.
יעשה לנו טוב אם ימצאו נפט מבחיה כלכלית כנראה שכן.
אך לא מבחינת תאוות בצע והרס הטבע, מאז ומתמיד בני האדם הורסים את הטבע אם זה כריתת עצים הרס הדגה ועוד המון דברים אחרים שהאדם נגע בהם והרס, את חלקם כבר אי אפשר לתקן ואת אלו שעוד יש סיכוי כנראה שאף אחד לא ישים יד ויעצור.

אז לא אני לא מסכים איתך בכלל!
בין המילים שלך אני קורא "חבל מאוד אם הכנרת תהרס אבל זה לא סוף העולם ובטח שלא אם ימצאו נפט".
אולי אני לא מפרש נכון אבל לדעתי אני מפרש את המילים שלך מעולה.
לכינרת יש חשיבות פי עשר ענקית מנפט שימצאו רודפי הכסף שמלבד דולרים הם לא רואים כלום מבעד לעיניים החלולות שלהם.
ותן לי לתקן אותך הטכנולוגיה מספיק מפותחת בכדי לחפור לעומקים אסטרונומיים ולגרום לנזק עצום.

הטבע זה הדבר הכי חשוב שיש לאדם וכולנו רואים מה קורה כשפוגעים בטבע עצים נכרתים על ימין ועל שמאל החמצן נעלם אט אט ולבעלי החיים נהרס הבית.
חומרים רעילים שעולים למעלה והנה לך החור באוזון שמכניס קרני שמש מסוכנות.
קידוחים בלב ים בארץ ובעולם שגורמים נזק סביבתי עצום והרס הבית של בעלי חיים כאלה ואחרים
אני יכול להמשיך עוד ועוד אבל נראה לי שמספיק.

צריך ללמוד לחיות עם מה שיש ולא לחמוד עוד ועוד ההרס הוא עצום והטבע לא ישב בשקט הוא יפגע בנו בחזרה והוא חזק הרבה יותר מאיתנו כבר ראינו מקרים כאלה ואחרים!

שבת שלום.
עריכה אחרונה: מרץ 28, 2015, 12:34:17 PM על ידי itamar26
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

איתמר זה לא מקור מים עיקרי שלנו בכלל!!! יש לנו מקורות מים ענקיים מתחת לאדמה בכל רחבי הארץ! במקרה ואם יגיע נפט לכינרת זה חבל מאוד ויכול להיות אסון לדגים ודייגים אבל אני מאמין שהיום הטכנולוגיה מספיק מפותחת כדי למנועה את זה!  אם ימצא מפט בארץ זה יעשה רק טוב לכולנו. דעתי האישית סמיילי

לא מדוייק.
הכנרת מספקת כמעט 500 מיליון קוב בשנה למדינה ורק מערכות ההתפלה שאמורות להגיע ליעד של כ-750 מיליון קוב בשנה עד 2015 ישנו את זה.
הפגיעה בכנרת משפיעה בכמה וכמה מישורים.
שאיבה ישירה להשקייה איזורית ולמי שתיה, המוביל הארצי שמוזן מאתר ספיר ומספק מים לחצי מדינה, הזרימה דרומה (חלשה ככול שתהיה) וממנה שואבים להשקייה ושתי הבהמשך הדרך וכמובן שהמניעה מהתייבשות מוחלטת של ים המלח ועוד...
פגיעה בכנרת זה נזק אקולוגי ממדרגה ראשונה שהזיהום שהיה לפני מספר חודשים בדרום יראה כמו שלולית קטנה לידו...

גילוי נפט יהיה מאד מאד מאד מועיל למי שמצא אותו.
לך באופן אישי ולמדינה , זה לא ממש ישנה... מהסס
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
frantik-Stas

חבר פורום

מנותק מנותק

לא מדוייק.
הכנרת מספקת כמעט 500 מיליון קוב בשנה למדינה ורק מערכות ההתפלה שאמורות להגיע ליעד של כ-750 מיליון קוב בשנה עד 2015 ישנו את זה.
הפגיעה בכנרת משפיעה בכמה וכמה מישורים.
שאיבה ישירה להשקייה איזורית ולמי שתיה, המוביל הארצי שמוזן מאתר ספיר ומספק מים לחצי מדינה, הזרימה דרומה (חלשה ככול שתהיה) וממנה שואבים להשקייה ושתי הבהמשך הדרך וכמובן שהמניעה מהתייבשות מוחלטת של ים המלח ועוד...
פגיעה בכנרת זה נזק אקולוגי ממדרגה ראשונה שהזיהום שהיה לפני מספר חודשים בדרום יראה כמו שלולית קטנה לידו...

גילוי נפט יהיה מאד מאד מאד מועיל למי שמצא אותו.
לך באופן אישי ולמדינה , זה לא ממש ישנה... מהסס
אני לגמרי בעד שהכנרת לא תזוהם חברים! אבל גם לגמרי בעד למקור נפט בארץ כדי להפסיק להיות מדינה תלותית אבל זה נושא שונה כבר.
אני בעד לא לזהם לא ללכלך לא להוציא דגיגים ברשתות ברשתות
S.F
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for