itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אז לאחר מפגש הפישפשוק הלל שאל אותי אם אני מחפש סירה ואמרתי שכן אז הוא אמר שיש לו סירה ומנוע שיושבים במחסן ושהוא מעדיף לתת למישהו שיטפל בהם וישתמש בהם שלא ישבו זרוקים. אז היום הלל הגיע והביא לי את הסירה והמנוע ואני חייב להגיד לו תודה, אז תודה ענקית זה לא דבר מובן מאליו במיוחד לא סירה ומנוע שזה לא דבר זול יצאת גדול אחי!! והיא בידיים טובות  אז התחלתי לעבוד על הסירה וכבר בפתיחה הבנתי שהיא באמת ישבה טוב טוב ואף אחד לא ניקה אותה מה לא היה בפנים?....חלזונות חרקים הכל מעופש ומלא אבק וחול בקיצור יאללה לעבודה:   לאחר הניקיון והרכבת הגלאי דגים:     נשאר לי למצוא קומבינה לעינית, אני רוצה לחבר אותה לקרש בדרך כל שהיא כך שהיה אפשר להעלות ולהוריד אותה בשעת הצורך. רעיוניות יתקבלו בברכה 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
איתמר תתחדש על הסירה ותהנה מימנה הילל כבוד על הנתינה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תתחדש  השדרוג שלך הוא השדרוג שלנו  בדקת שאחרי כול הזמן הזה היא מחזיקה אויר בלחץ ולא מאבדת? הלל, אל תפנק אותו יותר מדי. שלא יהפוך לעצלן... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הילל זה שנתת לו את הסירה זה סבבה אבל למה נתת לו גם מנוע ? לראות את הכורדי חותר זו חוויה בפני עצמה את המנוע יכולת להעביר אלי 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
 איתמר תתחדש הילל אתה אחלה גבר שבעולם
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : מרץ 24, 2015, 21:56:04 PM » |
|
תתחדש ,תהינה ואל תשכח חגורת ציפה. שתזכה להמון דגים והמשך לשבור שיאים חדשים שלך.
הילל הזה ...כל פעם אני מגלה מחדש איזה נשמה גדולה יש לבחור הזה,אחי שפו ענק
והכי יפה לראות מה הפורום מייצר,לא רק מידע גם חברים ואפילו הופך למשפחה
send from my Mobile
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני יענה לכם אחד אחד גיאצוק הסירה חדשה פשוט הייתה מוזנחת ואם היית קורא הודעות בוואטסאפ היית מבין שהיא תקינה לגמר  ולעולם לא אהיה עצלן!! צור אל תדאג את המנוע אתה לא תקבל ואני לא משתמש בו באופן קבוע החתירה נשארת ובטח שאני ידאג לשתי חגורות ציפה. קודם נסיים את העבודה עליה ונמצא דרך להעמיס אותה לצפון ומשם נתקדם
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
איתמר תתחדש אבל באמת כל הכבוד להלל!! באמת!!!
לגבי העינית, תחבר אותה למן צינור בתוך צינור שיהיה מחובר לפלטת עץ הזאת - בתוך הצינור החיצוני תעשה חור שיתברג אליו בורג עם פרפר, שאתה במים פשוט מאוד מוריד את הצינור הפנימי ומחזק את הפרפר - כשיוצא משחרר את הפרפר ומושך את המוט למעלה...
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני יענה לכם אחד אחד גיאצוק הסירה חדשה פשוט הייתה מוזנחת ואם היית קורא הודעות בוואטסאפ היית מבין שהיא תקינה לגמר  כתבת שתחזור הביתה ותבדוק. אחרי זה שלחת תמונות וזהו... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איזה בלגן עשיתי?  וכן עכשיו נמצא איך להעביר אותה לצפון ושוב תודה רבההההה אחי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כמה לא מפתיע... הלל זה הלל - עם הלב הגדול והלארג'יות, יעדיף תמיד לתת ולא למכור... מי שתמיד עושה ונותן מכל הלב למען הפורום וחברי הפורום... אז אותי לא מפתיע לשמוע... תתחדש איתמר על הסירה 
|
|
|
|
|
איתמר תתחדש ותהנה מהסירה , רואים שעבדת עליה הרבה  והילל - מה אומר איש עם לב ענק , כל הכבוד 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איתמר תתחדש ותהנה מהסירה , רואים שעבדת עליה הרבה  והילל - מה אומר איש עם לב ענק , כל הכבוד  זה עוד לא הסוף כרגע עובד על ריפוד הכיסאות עץ. מחכה לחלקים שיגיעו לחיבור המצלמה לסירה. חושב גם על להוסיף סטנדים נשלפים לסירה. וציוד חשוב נוסף כמו אפודי ציפה. בקרוב שהכל יהיה מוכן אצלם את הפרוייקט הלל לא יזהה את הסירה 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
איתמר תתחדש ותהנה מהסירה , רואים שעבדת עליה הרבה  והילל - מה אומר איש עם לב ענק , כל הכבוד  זה עוד לא הסוף כרגע עובד על ריפוד הכיסאות עץ. מחכה לחלקים שיגיעו לחיבור המצלמה לסירה. חושב גם על להוסיף סטנדים נשלפים לסירה. וציוד חשוב נוסף כמו אפודי ציפה. בקרוב שהכל יהיה מוכן אצלם את הפרוייקט הלל לא יזהה את הסירה   ידי זהב איתמר.. איזה שדרוג מטורף, אין כמו לצאת עם ציוד שהוא מעשה ידיך ובע"ה גם לתפוס  אחוזים להלל מכל שולה שתקפוץ לביקור  למרות שכמו שאתם מתרשמים מהלל- הבחור יוותר על התענוג.. הלל צדיק- אשריך  כיף לראות נתינה בלי חשבון בעולם שכל זבוב מזדקן עומד למכירה ביד 2
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|