| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 21/3/2015 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 5:45-6:20 | גיג בינוני - | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 3 | 3 |
| 6:00 | גיג בינוני - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 2+ |
הדו"ח:
זהו דוח סיכום סיכום של 4 יציאות...
הכל התחיל לפני כחודשיים, הגעתי ללמועדון הדייג (גנדי) ובקשתי מדימה (טושקאן) להרכיב לי
סט לז'ירז'ור כבד (גם לאינטיאסים וגם ג'יג חופי). התרוץ היה שזה מתנה לידה לכבוד הבן (מתנה לאבא
).מפה לשם... משם לפה... הוחלט על משהו מקטנה:
מקל – Jigging master – Ocean Devil shore game 98m (30-85gr)
מכונה – Daiwa saltiga 5500 expedition
חט בד – varivas EP 3 48 ליברות, שמונה גידים (נכנס כ-520 מטר)
שוק לידר YGK 40 ליברות
ועוד כמה שטויות... כפפות, גנץ', קושר לדרים, ג'יגים...
בקיצור אחרי עבודה של שבוע איתו... אני מאוהב, גם בסט וגם בג'יג חופי.
עכשיו לדוח... במשך חמישה ימים יצאתי בארבע בקרים לים (בלבד יום הבוחר). כל יום מ- 5:00 ועד 6:30.
יום ראשון – הים פלטה נראה מת לחלוטין, עובד עם ג'יג של 60 גרם בצבע אדום כסוף. היתה רק תקיפה אחת, ויצאה טונית של כ- 900 גרם. מעבר לזה לא היה כלום לאף אחד.
יום שני – ים גבוה אך ללא רוח. מחליט לעבוד עם אותו ג'יג... עוד לפני שהתבהר יש תקיפה מתחילה מלחמה, אבל הדג משתחרר. בהמשך תקיפה נוספת, מתחיל לגלגל רואה טונית שמשתחררת על הסלע ומצליחה לחמוק. אבל לא לדאוג פעם שלישית גלידה... ויוצאת טונים של כ 1 ק"ג.
שלישי – בחירות ומשפחה.
רביעי – הים נרגע ונמוך. מתחיל לעבוד עם ג'יג לבן של 80 גרם. יש תקיפה, אבל הדג השתחרר. מחליף לאותו ג'יג רק בצבע כתום-אדום. זריקה ראשונה (יש לציין שעם סט הזה וג'יג של 80 גרם ההטלות שלי הגיעו למעל 100 -120 מטר), שתי הקפצות ואז משיכה חזקה מאוד, הוק סט ואז מתחילה מלחמה (לא רצינית בגלל הסט הכבד), כמה דקות ויוצא פלמוד של טיפה מעל 2 ק"ג. המשכתי לעבוד ויצאו גם 2 אבוקאקות.
חמישי – כבר היו יותר מז'רזרים. עובד עם ההרכב המנצח ומצליח לתפוס טונית של קילו.
לסיכום – שבוע מטורף ומהנה במיוחד.

)
צוות המורים!