| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 15/3/2015 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 10:25 | גיג קטן - גיג 20 גרם פשוט | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | נראה כ1 וחצי קילו 2 |
הדו"ח:
בוקר יום ראשון חופשי בשעה 7 נמצא בנקודה.
איך שאני מגיע מזרזר שנמצא שם מוציא טונית יפה עוזר לו להוציא אותה מהמים ומתנהלת לה בנינו שיחה כללית על דייג ,שם (מייקל קוראים לו),אזור מגורים וכו תוך כדי השיחה נתפסות להן עוד שתי טוניות יפות אצלו ופלמידה יפיפיה.
ואצלי כלום:(
מייקל התותח רואה אותי מתייאש ומתבאס ומעודד אותי לא להפסיק כי בסוף זה יבוא ומאחל לי טונית כדג ראשון בזרזור ואני מצד שני אומר לו "תראה מה השעה מה הסיכוי שזה יקרה" איך שאני מסייים את המשפט כיפוף חזק על המקל והצליל שלא שמעתי אף פעם בזרזור נשמע מכיוון הרולר... בזזזזזזזזז....
אני קצת בהלם מתעשת על עצמי ומתחיל לעבוד אחרי כ 2 דק מייקל עוזר לי להוציא אותה מהמים ומתגלה לה טונית יפה.
משחררים את הגיג בא להכניס לשקית והנורא מכל קרה.... הדג נופל בין הסלעים ונעלם... על כזה דבר בחיים לא חשבתי שיקרה אפילו תמונה לא הספקתי לצלם...
אחרי זה עוד קצת ניסיונות להוציא עוד משהו אך ללא תוצאות מחליט להתקפל מרוצה מאוד וטעון במצברים לזרזר לעוד מלא זמן....
אז תודה רבה לכם חברי הפורום על המידע שנתתם ושיתפתם שלמדתי ממנו ולמייקל התותח שעזר לי עם הדג ועודד אותי לא להפסיק
מקווה שפעם הבאה יהיו גם תמונות

מברוק !! איזה סיפתח חזקקק