| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 14/3/2015 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 17:30 | דמוי דג קטן - מצורף קישור בדוח | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | לא נשקל |
הדו"ח:
אתמול (שישי ) אני עובר על שירשורים ובאחד מהם אני רואה ש frantik מדווח על תפיסות האזור כפר נחום עד לשעות הצהריים מה שהדליק והגביר אצלי את החשק לצאת ולבדוק לבד מה קורא עם הדגים באגם
הבעיה שאני מקורקע עד הצהריים הרכב אצל הילד והאופציה היחידה שנשארה זה רק אחרי ארוחת צהריים
מה שלא משאיר לי מספיק זמן וגם השעות לא משהוא
בסביבות רבע לארבע אני יוצא לדרך וסוגר עם עצמי שאין טעם לנסוע רחוק ושהחוף יהיה גינוסר
מגיע לחוף המלון בסביבות ארבע ורבע מארגן זריז ציוד ומתחיל לסרוק את השטח
מפלס המים נמוך מאוד ביחס לשנה שעברה והמים טיפה עכורים
אני מנסה מספר דמוים ,ציקדות ,וניקלים אך אין זכר לדגים
בסביבות השעה חמש אני מחליט לצעוד לכיוון המעגנת סירות אולי שם יהיה משהוא
מגיע לשם תוך מספר דקות מתמקם בנקודה ששנה שעברה הניבה יופי של דגים ומתחיל לעבוד
בגלל עומק המים והחבלים אני מחליט לעבוד רק עם דמויים וכאילו שלא יורדים יותר מחצי מ'
מנסה מינו של סטרייק פרו שבדרך כלל עובד מצוין אך הפעם ללא מענה
עובר לד'ר מינו של דיווה כסוף גב ירוק משהוא שמזכיר את הדמוי המנצח של frantik מאתמול אך גם הוא לא זוכה לתגובה
אני מחליט לבדוק דמוי חדש בצבע צהוב ירוק שהיגע מאיבי מצרף קישור
http://www.ebay.com/itm/MadBite-HMDN30mm-1-16-oz-Crankbait-Bass-Bait-Tackle-Hooks-Floating-Fishing-Lures-/291353479613?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item43d60549bd
והברנש מפתיע נזרק לא רע ושוחה יפה
מספר זריקות ותגובה ראשונה מגיע בצורת מושט גדול שנוגס אבל בהיסוס ולא נתפס
בינתיים מתישבים לידי אבא ושני ילדם ושואלים שאלות
תוך כדי שאני עונה להם אני מקבל שוב רצף של תקיפות אך גם הם מהוססות מה שגורם גם הפעם לעוד עלית אדרנלין בדם
החברה לידי בשיא ההתלהבות ראית ראית איזה יופי
זורק שוב לאותו אזור ורגע לפני שהדמוי עולה על פני המים אני זוכה לתקיפה וריצה עצבנית
בהתחלה הייתי בטוח שזה מושט ענק אך לאחר שתי שניות מתחילות ריצות לצדדים וצלילה לעומק מה שמסגיר את הבינית שמחוברת לדמוי
מספר שניות נוספות והיא בחוץ
החברה שלידי שוב נכנסים לאקסטזה ומתחילים לקפץ משמחה כאילו שהדג שלהם
מצלם אותו זריז ומשחרר
בינתיים השמש שוקעת והסיכוי לדגים נוספים יורד ואני מחליט להתקפל
את מה שרציתי קיבלתי סימן לתחילת העונה

)