| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 25/2/2015 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 11 | קלמארי - | דניס /אגאג "מבויית"/ציפורה (ספרוס זהוב) | 15 | |
הדו"ח:
כן חברים יקרים הכותרת בהחלט מתאימה למה שעברתי ביום המטורף הזה עם ידידי היקר שייקה ( שי 38)
זה התחיל בבוקר ,אוסף את שי והבחור כולו חיוכים,
לילה שלם בילה בנמל ובבוקר שוב אנחנו בדרך. בנסיעה הבחור מתחיל להסביר לי מה מחכה לנו עד שניגיע לדייג ואני לאט לאט מתחיל להבין שדייג קליל זה לא פה. 
מחנים את הרכב וכאן רבותי מתחיל שחזור מסלול "אסון טבע" (למי שמכיר את מסלול ווינגייט), הליכה על קורות מעל נחל, טיפוס על סלעים, זחילה מתחת לגדר ברזל הליכה בין תלתליות תייל וטיפוס מעל גדר של 4 מטר.... ובסוף אנחנו דורכים בנמל. מתחיל הדייג ..
לא חברים
עכשיו הליכה של 2-3 ק,מ עד לכלובים הרחוקים . בדרך פוגשים את שרון ( דורדו על החוף)
והליכה בשלישיה נחמדה יותר , אחרי 10 דקות הליכה עוצר ליידנו רכב של השמירה עם שני חברים צעירים..
מה קורה? מה אתם עושים פה? באמת מה עושים 3 חברה עם חכות....
באנו לתקן את הספינה הנרווגית אני אומר להם והם צוחקים
ונוסעים הלאה ואנחנו ממשיכים לכלובים. 
בשעה טובה מגיעים ואז חברים העסק מתחיל , הלהקות מסתובבות מתחת לרגליים ותוך דקה אתה שולף 5 דניסים כל אחד "בהמה" יותר גדולה מהשניה , אני עובד עם קרסים מספר 1 והדניסים בולעים אותן עד הבטן ( חלק מהקרסים הוצאו בבית בניקיון)
הכל הולך גמברי סבסידה קלאמרי וגם בצק פילוטה של שרון.
שהלהקה נכנסת מפציצים שי ושרון מעלים אותם בזוגות ואני רק אחד אחד , מה קורה לעזאזל...
ואז אני מבין הם עם שני קרסים ואני עם אחת....
מתקן את המצב והזוגות מתחילות לעלות גם אצלי. העבודה היא ממש מתחת לרגליים , משקולת של 10 גרם עושה את העבודה.בסופו של יום שלושה תיקים מלאים משקלים מטורפים , הערכה שלי בסביבות ה 40 קילו לי ולשי ביחד .
המסע חזרה בחום עם המשקל העודף לא קל ובטח לא הטיפוס על הגדר והעברת התיקים אבל בסוף הכל עובר ואנחנו מגיעים לרכב , צונחים עייפים אבל מחוייכים מאוזן לאוזן
, מניעים ועוצרים בקיוסק הראשון כדי להחזיר נוזלים ושוקולד לגוף. 
יום מיוחד מבחינתי , טרוף של דניסים בגדלים שלא ראיתי קודם, אבל עובדים קשה בשביל להגיע אליהם. נהנתי מאד אבל מבחינתי זו חוויה של פעם בעונה. את השאר אנסה לתפוס בחופים בצורה רגועה יותר, אולי פחות בכמות וקטנים יותר אבל .....
תהנו מהים חברים
תמונה של חלק מהשלל שנוקה

עם שרון משום מה זה נדמה כמו סגולה בדוקה 

)

צוות המורים!