| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 24/2/2015 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 10:00-17:0 | סבידה מתה - | דניס /אגאג "מבויית"/ציפורה (ספרוס זהוב) | 8.5 קילואים מבוייתים | |
הדו"ח:
אחרי הדייג המהנה בתחילת השבוע, רציתי להרגיש קצת יותר קרחנה.. אמנם אני אוהב דייג בסבבה אבל בכל זאת, לא יצא לי עד היום לחגוג על הדניסים בכמויות.
מפזר את הילדים בגנים, קופץ מהר לנמל אשדוד. מזג אוויר נפלא, עננות גבוהה = יום ללא שמש קופחת אבל עדיין חם.
כבר בכניסה למזח רואה על הסלעים לא מעט דייגים, מוציאים חתיכות יפות חלקם אפילו זוגות זוגות. לא טירוף, לא כולם נעולים, אבל עדיין יש חיים במים. הים נמוך והדניסים ממש ליד הסלעים מתחת לרגליים.
כאן אני מתלבט, למה להמשיך לגיבוש מטכ"ל בדמות המסלול המפרך לתוך הנמל אם פה יש אקשן

מחליט להמשיך כי תמיד טוב לעיין קודם כל במקורות
מקסימום לא ילך טוב/יעיפו אותי- אחזור לשם.ההחלטה התבררה כנכונה

לפני הכלובים היה נאדה אחד גדול.
מול הכלובים עצמם אכל נחמד, לא בקצב מסחרר.. מה שגרם לי להמשיך שמאלה לכיוון הראש החדש, לשורת הכלובים השנייה..
ושם הייתה חגיגה אחת גדולה. אני יצאתי רק עם 8.5 קילו.. לידי היו דייגים עם 20 ויותר
וכל חתיכה- לאטה זו אמנם לא אותה קרחנה שהייתה שבוע שעבר.. יש צורך לרדוף אחרי הלהקה ולזרוק לה על הראש, אבל בהחלט
לא היה זמן לעשן סיגריה
וזה תמיד טוב 
הדניסים אכלו ממש מתחת לרגליים- על הסלעים, מה שאילץ אותנו לזרוק ממש על הסלעים כמובן וביניהם, וגרם להרבה החלפות ריגים.. לפחות עד שגיליתי בקופסת הציוד שלי משקולות פקמן

שמחת היום הרבה מעבר לתפיסות הייתה
שהביטחון התייאש

כל הנראה מכמות הדייגים שפוקדים את המקום לאחרונה, משום מה

שטו לנו מול העיניים כמה פעמים ופשוט התעלמו לחלוטין..
מנגד- לא יודע מה היה קורה אם היה מגיע רכב הביטחון, ובמיוחד אם הייתה משתרכת אחריו ניידת משטרה

אז קחו בחשובן לפני שאתם

המשך שבוע נפלא

וסליחה שאין תמונות.. פשוט לא היה זמן לצלם

, אבל מבחינתי בכל אופן, לא הסגנון המועדף.

צוות המורים!