א. תודה על המאמר הנהדר.
ב. ראיתי שלא הכנסת בין המקומות את כפר נחום- האם זה פחות מומלץ?
ג. הבנתי שביער הרוסים בכפר נחום ניתן לזרוק ללא כניסה עם סירה - תוכל לומר לי איך מגיעים לשם בדיוק? (אני מכיר את האזור אבל מאיזה כניסה בדיוק? זכור לי שיש שם שער שנסגר אחר הצהריים או משהו כזה)
ד. האם הכניסה לחוף חווקוק החדש עם רכב עולה כסף בתקופה זו?
ה. האם ניסת בעבר לשלוח ריג בכנרת עם בלון?
א. בכייף מקווה שעזר לך.
ב.בכפר נחום הייתה לי פחות הצלחה ולכן לא המלצתי למרות שלאחרים דווקא כן הלך שם אני ממליץ מיידע וניסיון אישי שלי עם המקומות.
ג. בכל חוף ניתן לעבוד בזריקה אך יש חופים עדיפים יותר לזריקה מפני שהנקודות הטובות קרובות וכך אפשר להגיע בזריקה אליהם.
לדעתי שווה לנסות בכפר נחום המון זמן לא הייתי שם, יש לך גם אפשרות ללכת לחוף שיזף שנמצא אחרי כפר הנופש עין גב וגם הוא פתוח וניתן להיכנס עם הרכב אם תחליט ללכת לשם האזור השמאלי ביותר של החוף הכי מומלץ במידה ופנוי.
לגבי כפר נחום אם אתה מגיע מכיוון צמח גשר אריק אז אתה עובר את חוף אמנון וממשיך לכיוון טבריה אתה כבר תראה את השלט כפר נחום יש שניים את הראשון תעבור השלט השני זה החוף.
מהצד השני החוף היה לפני אמנון יש שילוט זה לא בעיה.
ה. מעולם לא ניסיתי להוריד ריג עם בלון וגם לא שמעתי על מישהו שניסה בכינרת אני מניח שזה אפשרי אבל תלוי באיזה חוף אתה נמצא ולאיזה כיוון נושבת הרוח אם בכלל יש רוח לדעתי זה בעייתי מאוד בכינרת לא חושב שכדאי להסתבך עם זה.
שהיה בהצלחה

בשבת האחרונה כפר נחום נראה כמו מאחז אוהלים...
לגבי שיזף, החוף הזה כן בתשלום אלא אם כן אתה חונה בחוץ והולך ברגל. נראה לי שאתה מדבר על חוף שיטים שהוא חוף פתוח והנקודה הדרומית ביותר שלו היא זו ליד הכביש עם חניה מסודרת.
לגבי יער הרוסים, אין שער ואין כלום. רק דרך משובשת וסלעים בקו המים...
בתמונה המצורפת הצומת באדום זו נקודת החיבור בין הכביש שיורד מאלמגור לכיוון הכביש שמקיף את הכנרת, דרומית לגשר אריק.
המפרץ הגדול זה מפרץ אמנון.