בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  צריך חוות דעת/המלצה
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: צריך חוות דעת/המלצה  (נקרא 3559 פעמים) הדפסה
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

בעניין: צריך חוות דעת/המלצה
« הגיב #15 ב- : פברואר 21, 2015, 16:36:00 PM »
שבת שלום.

לגבי המקל אין לי נסיון ספציפי עם הדגם הזה (10- 30) גרם.
אבל יש לי את המקל של שימנו exage משקלי הטלה 10 עד 30 גרם ואורך 2.70.

מניסיון איתו יכול להגיד שהעבודה איתו נוחה, וגם האורך התאים לי לעבודה משוברי גלים ומהחוף.

לדעתי טווח המשקלים הוא מצויין להפעלת מגוון דמויים כולל גי'גים עד 20 גרם.
לגבי הרולר מדגם ה-exage אני יכול להגיד שיש לי הרבה נסיון איתם(הדגמים הרגילים, בלי הדראג מאחורה).
והם עושים את העבודה בצורה חלקה,שקטה ועד עכשיו ללא תקלות.
אוסיף גם ואומר שהרולר מסדר חוט בד בצורה מעולה.

לדעתי חכה עם טווחי הטלה 10 עד- 30 גרם משודכת לרולר גודל 3000 זאת הבחירה הראשונה שלי.
ואם חכה עם טווחי הטלה 14 עד- 40 גרם ,אז לדעתי השידוך צריך להיות לרולר גודל 4000.
חשוב שתדע שיש הבדלי משקל בין 2 הסטים הנ"ל, ובעבודה לאורך זמן נתון זה מאוד משמעותי.
בהצלחה במה שרק תבחר, וקנייה מהנה אתה בסדר
שבת שלום! שלום תודה רבה! זאת התשובה שחיפשתי  בראוו
הבדלי משקל  אתה מתכוון למשקל של כל הסט?
הבדלי המשקל ששלום מדבר אליהם הם של כל הסט
אישית יש לי מקל של מיג'ור קרפט 10-30 יצא לי לעבוד איתו עם שני רולרים 4000 ו 2500
עם ה 4000 העבודה הפכה להיות מסורבלת לאחר זמן מה בגלל משקל הרולר וגודלו מה שמכביד על היד ומוציא את המקל מאיזון
עם ה 2500 אני נהנה  הסט מאוזן הרבה יותר קל ונוח לדעתי זה הגודל האידאלי למקל במשקלים הללו
במידה ואתה מעוניין לעבוד עם חוט מעל 15 lb תוכל לעבור גם לרולר  במידה 3000 אך אין צורך ליותר מיזה
הבנתי... מה אתם אומרים על המחירים כדי להזמין? או עדיף לשלם טיפה יותר (במידה וזה טיפה) אבל לקנות בארץ?
רולר אני ממליץ לך להזמין מאיבי או חנות רשת אחרת במידה ואתה לא לחוץ בזמן ברוב המקרים תחסוך בין 15% ל 25% במחיר ואולי יותר מצרף לך קישור לדוגמה בארץ אצל היבואן הו עולה מעל 500 ש''ח
http://www.ebay.com/itm/Shimano-EXAGE-FD-SFD-1000FD-2500FD-3000SFD-4000FD-Ersatzspule-Deutsche-Garantie-/271747677419?pt=DE_Sport_Angelsport_Angelrollen&var=&hash=item3f456c7ceb
מקל הייתי ממליץ לך לקנות בארץ מכמה סיבות
1. מקל מומלץ להרגיש ביד לפני הקניה לראות שהוא נוח לך
2.כבר שמעתי על מקרים שמקלות היגיעו לארץ עם שברים כי לא נארזו כמו שצריך
עריכה אחרונה: פברואר 21, 2015, 16:56:22 PM על ידי צור.
 IP: [ מחובר ]
shalom

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #16 ב- : פברואר 22, 2015, 06:13:57 AM »
שבת שלום.

לגבי המקל אין לי נסיון ספציפי עם הדגם הזה (10- 30) גרם.
אבל יש לי את המקל של שימנו exage משקלי הטלה 10 עד 30 גרם ואורך 2.70.

מניסיון איתו יכול להגיד שהעבודה איתו נוחה, וגם האורך התאים לי לעבודה משוברי גלים ומהחוף.

לדעתי טווח המשקלים הוא מצויין להפעלת מגוון דמויים כולל גי'גים עד 20 גרם.
לגבי הרולר מדגם ה-exage אני יכול להגיד שיש לי הרבה נסיון איתם(הדגמים הרגילים, בלי הדראג מאחורה).
והם עושים את העבודה בצורה חלקה,שקטה ועד עכשיו ללא תקלות.
אוסיף גם ואומר שהרולר מסדר חוט בד בצורה מעולה.

לדעתי חכה עם טווחי הטלה 10 עד- 30 גרם משודכת לרולר גודל 3000 זאת הבחירה הראשונה שלי.
ואם חכה עם טווחי הטלה 14 עד- 40 גרם ,אז לדעתי השידוך צריך להיות לרולר גודל 4000.
חשוב שתדע שיש הבדלי משקל בין 2 הסטים הנ"ל, ובעבודה לאורך זמן נתון זה מאוד משמעותי.
בהצלחה במה שרק תבחר, וקנייה מהנה אתה בסדר
שבת שלום! שלום תודה רבה! זאת התשובה שחיפשתי  בראוו
הבדלי משקל  אתה מתכוון למשקל של כל הסט?
הבדלי המשקל ששלום מדבר אליהם הם של כל הסט
אישית יש לי מקל של מיג'ור קרפט 10-30 יצא לי לעבוד איתו עם שני רולרים 4000 ו 2500
עם ה 4000 העבודה הפכה להיות מסורבלת לאחר זמן מה בגלל משקל הרולר וגודלו מה שמכביד על היד ומוציא את המקל מאיזון
עם ה 2500 אני נהנה  הסט מאוזן הרבה יותר קל ונוח לדעתי זה הגודל האידאלי למקל במשקלים הללו
במידה ואתה מעוניין לעבוד עם חוט מעל 15 lb תוכל לעבור גם לרולר  במידה 3000 אך אין צורך ליותר מיזה
אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #17 ב- : פברואר 22, 2015, 07:44:10 AM »
לא יכול להעיד על אף אחד מהמוצרים כי אין לי ניסיון איתם אבל לגבי החכה יש לי הסתייגות קלה.
חכות באורך כזה הייתי לוקח במשקלי הטלה נמוכים יותר. עד 15 או 20 גרם לכול היותר...
משקלי הטלה של 10-30 זה כבר טווח שמכסה דמויים לא סטנדרטיים ומכסה בכיף טווח לא מבוטל של ג'יגים ואז כבר יש משמעות לדעתי לעניין מרחקי ההטלה וחכה באורך כזה מגבילה במידה מסוימת את היכולת למצות את מרחקי ההטלה לג'יגים או ניקלים.
מציע להישאר בטווח משקלי ההטלה ולעלות באורך החכה או להישאר עם האורך ולרדת במשקלי ההטלה.

עם מה אתה מתכנן לעבוד בעיקר?
דמויים? ג'יגים וניקלים?
מה על הכוונת מבחינת דגי מטרה?
סרגוסים ודגי סלע או גומברים ופלמידות?
 האמת אין לי דגי מטרה וגם אני עדיין לא סגור עם מה לעבוד מוכן לנסות הכל ואז כבר לראות לאן אני נמשך סמיילי
יש לי מקל מז'ור קראפט  3-15 גרם, קניתי אותה בעיקר לכינרת. אז לקנות עוד אחת עד 20 גרם זה להשאר עם אותו דבר כמעט לא?
חשבתי להשתדרג למשקלים גדולים יותר כדי לעבוד בים עם דמויים גדולים יותר....

http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-CANNA-NEXAVE-CX-SPINNING-VARIE-LUNGHEZZE-E-GRAMMATURE-/111097089539?pt=Pesca&var=&hash=item19dde70e03
מה עם זאת??? 3.300 14-40

בהמשך להמלצות מההודעה הקודמת שלי, מקל במשקלי הטלה כאלו יאפשר לך טווח משקלי הטלה שונה מספיק מהחכה שיש לך ותחום חדש לחלוטין.
האורך מול משקלי ההטלה מתאים (לי לפחות) ויאפשר לך הטלות רחוקות של ג'יגים או דמויים של 30 גרם.

כנראה שאורך של חכה (גם באותם המשקלים) זה עניין מאד אינדיבידואלי.
ראה הודעתו של שלום שעובד עם מקל 10-30 באורך 2.70 והוא מרוצה ממנו.
מההיכרות שלי עם שלום אני בטוח שהוא עובד איתו כי הוא נוח לו ולא בגלל שזה מה שיש לו  קריצה

כאמור, לחכה כזו הייתי משדך רולר 4000 עם חוט 0.15-0.20 ליברות ונותן עבודה  הגזעי
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
shalom

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : פברואר 22, 2015, 18:06:12 PM »
לא יכול להעיד על אף אחד מהמוצרים כי אין לי ניסיון איתם אבל לגבי החכה יש לי הסתייגות קלה.
חכות באורך כזה הייתי לוקח במשקלי הטלה נמוכים יותר. עד 15 או 20 גרם לכול היותר...
משקלי הטלה של 10-30 זה כבר טווח שמכסה דמויים לא סטנדרטיים ומכסה בכיף טווח לא מבוטל של ג'יגים ואז כבר יש משמעות לדעתי לעניין מרחקי ההטלה וחכה באורך כזה מגבילה במידה מסוימת את היכולת למצות את מרחקי ההטלה לג'יגים או ניקלים.
מציע להישאר בטווח משקלי ההטלה ולעלות באורך החכה או להישאר עם האורך ולרדת במשקלי ההטלה.

עם מה אתה מתכנן לעבוד בעיקר?
דמויים? ג'יגים וניקלים?
מה על הכוונת מבחינת דגי מטרה?
סרגוסים ודגי סלע או גומברים ופלמידות?
 האמת אין לי דגי מטרה וגם אני עדיין לא סגור עם מה לעבוד מוכן לנסות הכל ואז כבר לראות לאן אני נמשך סמיילי
יש לי מקל מז'ור קראפט  3-15 גרם, קניתי אותה בעיקר לכינרת. אז לקנות עוד אחת עד 20 גרם זה להשאר עם אותו דבר כמעט לא?
חשבתי להשתדרג למשקלים גדולים יותר כדי לעבוד בים עם דמויים גדולים יותר....

http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-CANNA-NEXAVE-CX-SPINNING-VARIE-LUNGHEZZE-E-GRAMMATURE-/111097089539?pt=Pesca&var=&hash=item19dde70e03
מה עם זאת??? 3.300 14-40

בהמשך להמלצות מההודעה הקודמת שלי, מקל במשקלי הטלה כאלו יאפשר לך טווח משקלי הטלה שונה מספיק מהחכה שיש לך ותחום חדש לחלוטין.
האורך מול משקלי ההטלה מתאים (לי לפחות) ויאפשר לך הטלות רחוקות של ג'יגים או דמויים של 30 גרם.

כנראה שאורך של חכה (גם באותם המשקלים) זה עניין מאד אינדיבידואלי.
ראה הודעתו של שלום שעובד עם מקל 10-30 באורך 2.70 והוא מרוצה ממנו.
מההיכרות שלי עם שלום אני בטוח שהוא עובד איתו כי הוא נוח לו ולא בגלל שזה מה שיש לו  קריצה

כאמור, לחכה כזו הייתי משדך רולר 4000 עם חוט 0.15-0.20 ליברות ונותן עבודה  הגזעי

אין לי מה להגיד כי אתה צודק 100 אחוז אתה בסדר
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!