פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   עזרה בבחירת חכה |
עמודים: 1 ... 3 4 [5] 6
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עזרה בבחירת חכה (נקרא 13449 פעמים) |
הדפסה |
|
בוריס
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תבעות FUJI לא יוצעים מהמקום (התבעת הקרמית בפנים) וקצת נימאס לשמוע ממוכרים בחנות שמתקנים תתבעת "אזוב, תחליף לFUJI, לא תהיה לך בעיות יותר. אני מעדיף לשלם 300 שח יותר בקניית חקה ולקבל משהוא טוב מאשר לשלם את אותם 300 על תיקון תבעות.. בכל פעם 50שח ויותר.. אני לא כל כך עשיר כדאי לקנות דברים זולים...
|
|
|
|
בוריס
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קטלוג יוקי, עמוד 64-65, בספרדית כתוב "אין זכרון מכני" תבדוק גם ב KN, שם באנגלית.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תבעות FUJI לא יוצעים מהמקום (התבעת הקרמית בפנים) וקצת נימאס לשמוע ממוכרים בחנות שמתקנים תתבעת "אזוב, תחליף לFUJI, לא תהיה לך בעיות יותר. אני מעדיף לשלם 300 שח יותר בקניית חקה ולקבל משהוא טוב מאשר לשלם את אותם 300 על תיקון תבעות.. בכל פעם 50שח ויותר.. אני לא כל כך עשיר כדאי לקנות דברים זולים...
אחי אני לא מחזיק חכות שהם fuji ואצלי לא קרה פעם אחת שהייתי צריך להחליף טבעת בחכה רק במצב ונשבר החכה , להגיד שרק fuji מחזיק מעמד זה לא נכון בכלל לפחות לא אצלי . והיום גם הטבעות הזולות הם לא מה שהיה פעם תחשוב על זה .
|
-------------------------------
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
קטלוג יוקי, עמוד 64-65, בספרדית כתוב "אין זכרון מכני" תבדוק גם ב KN, שם באנגלית.
אני בספק מאוד גדול על מה שרשום ,אומר לך את האמת  בכל מצב צריך להבין שחוט בד הזיכרון שלו 0 ביחס לכל חוטי הניילון
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 20, 2015, 16:08:45 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
בוריס
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בספק? למה?
|
|
|
|
בוריס
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תוכל לספר איזה ציוד ברשותך?
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
בספק? למה?
כי יש ניסיון בחוטים של החברה ולא כל החוטים הם בדיוק מה שכתוב , דוגמה שוק לידר קוני של yuki הוא ממש לא זה אבל של חברה evia הספרדית שגם אותם יש לי הם עולם אחר .
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בספק? למה?
למושגים כמו "זיכרון נמוך", "כמעט אין זיכרון" או בקצה השני של הסקאלה "זיכרון פנומנאלי", אלו דברים שקשה מאד לכמת. הם יחסיים ומאד סובייקטיביים בין דייג אחד ושימושיו לדייג אחר... "זיכרון מכני 0" זה כבר אבסולוטי ולא מאפשר סטייה לכאן או לשם ולמעשה אומר שאין לחוט זיכרון בכלל. לחוט מונו, ניילון, פלואורוקרבון, מצופה, מורתח או תמיד יהיה זיכרון מסוים. הדרך הפשוטה ביותר לבדוק את זה היא לעשות לולאת קצה פשוטה.  ולהדק. זהו קשר פשוט מאד שמחליק במשיכה ואם מושכים את הקצוות בכיוונים מנוגדים, הלולאה תתהדק עד שהיא תיסגר לחלוטין והקפלים יעברו אחד מעל השני הקשר ייפרם. בחוט בד שיש לו זיכרון אפסי אתה לא תראה סמנים ואם כן הם ייעלמו כשתחליק את החוט בין שתי אצבעות. כול חוט אחר, יראה סימנים... כולל החוט של YUKI שכתוב עליו זיכרון מכני 0... אפילו חוטים שעשו עליהם המון רעש לפני שנה-שנתיים כמו חוטי האמנזיה, מראים סימנים ואין להם זיכרון מכני 0. זה שהם גם עם חוזק מכני נמוך ובלאי מהיר ביותר זה כבר סיפור אחר אבל הוא קשור בזה שאין להם את הציפוי וגם שהם לא מכילים חומרים שמחזקים ומקשיחים כמו בחוטים רגילים אפילו... משיכה
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 20, 2015, 17:14:53 PM על ידי gaichuk
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #68 ב- : פברואר 20, 2015, 18:13:42 PM » |
|
מחזק כל מילה של גיא ,גם אמנזיה אין לו זכרון 0
Sent from my Uniden Prime 500 using Tapatalk
|
|
|
|
|
יש לך אולי לינק המראה את הקשר בין קוטר חוט לטבעות LOW RIDER? כן יש משהו ,צריך לחפש רק  בחוט שהוא 0.35 לא היה בעיה בכלל אבל בכל מקרה אתה מרגיש שהחוט לא יוצא חלק ,אני ניסיתי חוט 0.40 אתה תזרוק רחוק אבל אתה מרגיש שאין יציאה של חוט חלק כמו בחוט0.25 או 0.16 כמו אצלי  טוב, לקח זמן לאסימון ליפול. טבעות באות בגדלים שונים, בהתאם לקוטר חוט...גם טבעות אמצע/שפיץ. 12יוצא לי לעשות לחברים כול מיני תיקונים...ואני אקח לעצמי SIC LC כדי לא לסבול.(אינני מודאג מפלונטרים)
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 20, 2015, 21:01:55 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מישה מה יש עוד אסימון  תודה על המידע ידידי 
|
|
|
|
|
מישה מה יש עוד אסימון  תודה על המידע ידידי  אם אתה סובל עם היוקי...אולי תחליף 2-3 טבעות מהקצה ופתרת את הבעייה.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מישה מה יש עוד אסימון  תודה על המידע ידידי  אם אתה סובל עם היוקי...אולי תחליף 2-3 טבעות מהקצה ופתרת את הבעייה. מישה לא סובל אחי  חבל להחליף טבעות בחכה שהכל תקין ,בוא לא נשכח שאני עובד בעובי חוטים שהם עד 0.25 כך שזה לא מפריע לי . אבל תודה על הרעיון 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מה אגיד לכם, בוריס, מישה, מוטי וגיאצוק - דיון מרתק פיתחתם כאן ארבעתכם - כמות המידע שנשפכה כאן פשוט עצומה... ראיתי שהועלה בתחילת הדיון שמו של הלל... כבוד הרב הלל-ירושלים, מה יש לך לתרום בעניין - לפחות בקטע שהוזכרת?!  מישה, תאלץ את הלל להתיחס...  במידת הצורך תדרבן אותו קצת - 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
רפי תודה כמובן ,הקו היום מתחיל להיות שונה בדייג החופי ולא כמו שהיה פעם,
כל הציוד בעולם קיבל שינוי בגלל זה גם השינוי בחשיבה אצל דייגים
וזה נכון מאוד אני כבר מתחיל לראות שינוי בחנויות בארץ שהתחילו להביא ציוד כמו בחול
אבל קו החשיבה של החנויות צריך להשתנות רק במחירי חכות שמבאים לארץ,
יש חכות מאוד טובות בעולם או רולרים או כל ציוד .............
שבמחירים שכל אחד יהיה לו את האפשרות לקנות זה השינוי הקטן שצריך לעשות ,
ולא רק להביא נגיד חכות שהמחיר שלהם גם בעולם גבוהה ,יש הרבה חברות של חכות
בעולם שמייצרים חכות במחיר שפוי לכל דייג מקווה שזה יעשה את השינוי כאן בארץ .
ואז לכולם יהיה ציוד איכותי + ולא רק למי שיש כסף .
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 05, 2015, 06:22:25 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|