Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
50
|
|
גיאצוק יש שם ירידה עם הרכב או שצריך לחנות בצד הכביש ולרדת ברגל ?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ניתן להגיע למספר נקודות עם הרכב להחנות ולטייל ברגל האזור יפה והמרחקים לנקודות שלא נגישות לרכב קצרים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות  תזהר הוא יכיר לך את המקומות דרך המים כשאתה קשור לחכה שלו ומחפש נקודות 
|
|
|
|
|
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות  אני יכול לבוא גם? 
|
S.F
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות  אני יכול לבוא גם?  ומה איתי גיאצ'וק? 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות  אני יכול לבוא גם?  מוזמן בהחלט ואם זכור לי נכון כבר קיבלת הזמנה בעונה שעברה  גיאצוק יש שם ירידה עם הרכב או שצריך לחנות בצד הכביש ולרדת ברגל ?
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות  אני יכול לבוא גם?  ומה איתי גיאצ'וק?  אתה לא  עד שלא תזמין אותי לכנרת, אני לא מזמין אותך לירדן  חוץ מזה שאתה יכול להעביר סיורים מודרכים גם כן 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות  אני יכול לבוא גם?  ומה איתי גיאצ'וק?  אתה קודם צריך ללמוד לצלול ואחר כך תקבל הזמנה לירדן 
|
|
|
|
|
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות  אני יכול לבוא גם?  מוזמן בהחלט ואם זכור לי נכון כבר קיבלת הזמנה בעונה שעברה  גיאצוק יש שם ירידה עם הרכב או שצריך לחנות בצד הכביש ולרדת ברגל ?
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות  אני יכול לבוא גם?  ומה איתי גיאצ'וק?  אתה לא  עד שלא תזמין אותי לכנרת, אני לא מזמין אותך לירדן  חוץ מזה שאתה יכול להעביר סיורים מודרכים גם כן  תודה גאי אני מחכה  ... ולא לא קיבלתי הזמנה,קיבלתי הזמנה לדייג בכינרת ביום הולדת של איתמר !
|
S.F
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מחוברגיל:
62
|
|
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות  תזהר הוא יכיר לך את המקומות דרך המים כשאתה קשור לחכה שלו ומחפש נקודות  נשמע מפחיד...  יכול להעיד כמי שזכה לקבל מגיאצוק סיור מודרך בירדן עם חיפוש ביניות, היה כייפ ומהנה.... 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות  רפי תזהר הוא יכיר לך את המקומות דרך המים כשאתה קשור לחכה שלו ומחפש נקודות  נשמע מפחיד...  יכול להעיד כמי שזכה לקבל מגיאצוק סיור מודרך בירדן עם חיפוש ביניות, היה כייפ ומהנה....  רפי מי שזוכה לסיור מודרך בירדן עם גיא מקבל מצלמה נגד מים מתנה
|
|
|
|
|
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות  רפי תזהר הוא יכיר לך את המקומות דרך המים כשאתה קשור לחכה שלו ומחפש נקודות  נשמע מפחיד...  יכול להעיד כמי שזכה לקבל מגיאצוק סיור מודרך בירדן עם חיפוש ביניות, היה כייפ ומהנה....  רפי מי שזוכה לסיור מודרך בירדן עם גיא מקבל מצלמה נגד מים מתנה אתם הורגים אותי מסקרנות אני מת לראות כבר במה מדובר ?!?! אתם אומרים להביא חליפות הצלה וטלפון לווייני ליתר ביטחון?
|
S.F
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות  רפי תזהר הוא יכיר לך את המקומות דרך המים כשאתה קשור לחכה שלו ומחפש נקודות  נשמע מפחיד...  יכול להעיד כמי שזכה לקבל מגיאצוק סיור מודרך בירדן עם חיפוש ביניות, היה כייפ ומהנה....  רפי מי שזוכה לסיור מודרך בירדן עם גיא מקבל מצלמה נגד מים מתנה אתם הורגים אותי מסקרנות אני מת לראות כבר במה מדובר ?!?! אתם אומרים להביא חליפות הצלה וטלפון לווייני ליתר ביטחון? קישור לדוח המדובר וההפתעה של רפי http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=5781.0
|
|
|
|
|
תבוא לסיבוב  נכיר לך את כול המקומות  רפי תזהר הוא יכיר לך את המקומות דרך המים כשאתה קשור לחכה שלו ומחפש נקודות  נשמע מפחיד...  יכול להעיד כמי שזכה לקבל מגיאצוק סיור מודרך בירדן עם חיפוש ביניות, היה כייפ ומהנה....  רפי מי שזוכה לסיור מודרך בירדן עם גיא מקבל מצלמה נגד מים מתנה אתם הורגים אותי מסקרנות אני מת לראות כבר במה מדובר ?!?! אתם אומרים להביא חליפות הצלה וטלפון לווייני ליתר ביטחון? קישור לדוח המדובר וההפתעה של רפי http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=5781.0 נשמע כמו יום כיף 
|
S.F
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|