momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
ראיתי אח יקר אבל מה קשור הקלאמרי אני מדבר על דגיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם "כשלא הולך לא הולך" אני באטרף מוטי אתה לא מבין מה זה עושה לי
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ראיתי אח יקר אבל מה קשור הקלאמרי אני מדבר על דגיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם "כשלא הולך לא הולך" אני באטרף מוטי אתה לא מבין מה זה עושה לי מומי אין קלמרי אין דגים פשוט תקופה כזאות וזה תמיד עובר בסופו של דבר
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מומי יש דיון שפתחנו על קלמרי
מאוד מעניין קבל קישור http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=2015.0
ראיתי אח יקר אבל מה קשור הקלאמרי אני מדבר על דגיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם "כשלא הולך לא הולך" אני באטרף מוטי אתה לא מבין מה זה עושה לי מומי אין קלמרי אין דגים פשוט תקופה כזאות וזה תמיד עובר בסופו של דבר אתה לא מבין מוטי היום הייתי בבת גלים בשובר הגדול אפילו פגשתי את קונדסון היו רתיחות 20 מטר ממני של דגים גדולים לפחות 3-4 ק"ג כל אחד איזה שפריצים כאילו נפתח שיבר של מים וכלום לא הלך איתם ניסיתי סיליקון בובות אפילו בובה של קלאמרי כלום יוק נדה שום כלום לא היית מקבל עצבים אחרי כמה ימים כאלה        ??
|
|
|
|
קונדסון
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מומי לקחת את זה קצת קשה.....  יום וים דיי יבשים..
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מומי לקחת את זה קצת קשה.....  יום וים דיי יבשים.. כן קונדסון זה לא רק היום זה כבר חודשיים 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מומי לקחת את זה קצת קשה.....  יום וים דיי יבשים.. כן קונדסון זה לא רק היום זה כבר חודשיים  מומי תנסה קצת לשנות סגנון אולי בוס , או דייג פתיונות תן לזרזור קצת לנוח ושזה יבוא זה יבוא ובגדול מומי אני מחזיק כמה סגנונות דייג גם כדי לאתגר את עצמי 
|
|
|
|
החוף1
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מומי לקחת את זה קצת קשה.....  יום וים דיי יבשים.. כן קונדסון זה לא רק היום זה כבר חודשיים  מומי תנסה קצת לשנות סגנון אולי בוס , או דייג פתיונות תן לזרזור קצת לנוח ושזה יבוא זה יבוא ובגדול מומי אני מחזיק כמה סגנונות דייג גם כדי לאתגר את עצמי  המצב בפתיונות  אך איך אמר המשורר? "לא נפסיק לשיר". 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מומי מומי הכל טוב אחי  לא קרה כלום זה עוד יבוא ובגדול  ויפצה אותך על כל הזמן הזה שלא בא  ;rabbi1ככה זה בדרך כלל תמיד יש תקופות של יובש  סבלנות אחי זה יעבור 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
אני כל כך מבין אותך מומי זו תקופה ארוכה של יובש.
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אני כל כך מבין אותך מומי זו תקופה ארוכה של יובש.
אהההה אלי כמה טוב לשמוע ממך אתה יודע למה אני רגיל 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ראיתי אח יקר אבל מה קשור הקלאמרי אני מדבר על דגיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם "כשלא הולך לא הולך" אני באטרף מוטי אתה לא מבין מה זה עושה לי מומי אין קלמרי אין דגים פשוט תקופה כזאות וזה תמיד עובר בסופו של דבר לא בטוח שזו הסיבה מוטי  לגבי השבוע וחצי האחרונים- לדעתי הסיבה היא ים-פלטה-שקוף, שיש בו כידוע פחות אכילות... מומי משבר על חודשיים- ולפני חודשיים ופחות דיווחו החברים על תפיסות של ערימות קלמארי... מומי יקירי, יש פשוט תקופות שלא הולך- לי קרה בטרולינג אחרי רץף תפיסות שפתאום שבועיים-שלושה יבש אצלי, קורה.... אגב, תיארת איך ניסית על הרתיחות וכלום- השאלה אם לידך הוציאו 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
ראיתי אח יקר אבל מה קשור הקלאמרי אני מדבר על דגיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם "כשלא הולך לא הולך" אני באטרף מוטי אתה לא מבין מה זה עושה לי מומי אין קלמרי אין דגים פשוט תקופה כזאות וזה תמיד עובר בסופו של דבר לא בטוח שזו הסיבה מוטי  לגבי השבוע וחצי האחרונים- לדעתי הסיבה היא ים-פלטה-שקוף, שיש בו כידוע פחות אכילות... מומי משבר על חודשיים- ולפני חודשיים ופחות דיווחו החברים על תפיסות של ערימות קלמארי... מומי יקירי, יש פשוט תקופות שלא הולך- לי קרה בטרולינג אחרי רץף תפיסות שפתאום שבועיים-שלושה יבש אצלי, קורה.... אגב, תיארת איך ניסית על הרתיחות וכלום- השאלה אם לידך הוציאו  אף אחד לא הוציא וגם לא היו מזרזרים לידי היו הרבה "בוסניקים" ודייג על פתיון אף אחד לא הוציא כלום חוץ מכמה ביזרי ושפיצים גם לי ברחו כמה אבל זה לא זה חייב סבלנות כי הרי אני לא נוטש את התחום (בנתיים) 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
חזק ואצץ  בסוף זה יבוא... ובגדול 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|