סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
רכיבים : פטריות שמפיניון גדולות טריות גבינת שמנת נפוליאון שמנת לבישול גבינת פרמזן מגורדת גבינה צהובה מגורדת פלפל שחור גרוס מלח גס אגוז מוסקט ההכנה: מוציאים את הרגליים של הפטריות או איך שקוראים לזה. ממלאים את כל החורים בגבינת נפוליאון. קוצצים את הרגלים של הפטריות ומפזרים בתבנית אפיה . עליהם מסדרים את הפטריות הממולאות. יוצקים שמנת לבישול בכמות שיגיעו עד ל3/4 פטריה . בוזקים מלח גס, פלפל גרוס ואזוז מוסקט. שמים על את הפרמזן ועליו את הגבינה הצהובה . לתנור חם מאוד 25 דקות . מומלץ להגיש עם לחם קלוי ליד או לחם שום . בתאבון
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
גיאצוק אין תגובה?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סער, בהתחלה ראיתי דיאט ורציתי לדלג... בסוף אמרתי - נציץ נראה מה קפץ לו לסער דיאט בראש.... דיאט עלק...  דיאט עם גבינת שמנת נפוליאון - מתאים לי....  בתור חובב פטריות - גרמת לי לרייר... אישתי מקבלת צו 8 לפטריות ממולאות על פי סער זאבי... 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
האמת זה מתכון ממש טעים . אתה מוזמן בכיף לטעום את זה אצלי במושב
|
|
|
|
מרום משה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דיאט או לא דיאט למי זה חשוב זה נראה טעים טעים
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
זה אולי דיאט השמנה  אבל נשמע טוב 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
גיאצוק אין תגובה?
לא מבין איך הדברים האלו עוברים לי מתחת לרדאר  באופן אישי כמות הגבינה המעורבת כאן ובעיקר הגבינות הרכות (נפוליאון והשמנת) מוגזמים בעיני אבל חייב להודות שיש רצון לנסות  פטריות מוקרמות (נפוליאון ו/או שמנת) זה דבר אחד. פטריות בגבינה מותכת (פרמז'ן וצהובה) זה דבר אחר. הכול ביחד זה מתכון לחלומות מוזרים שחבל על הזמן 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
גיאצוק אין תגובה?
לא מבין איך הדברים האלו עוברים לי מתחת לרדאר  באופן אישי כמות הגבינה המעורבת כאן ובעיקר הגבינות הרכות (נפוליאון והשמנת) מוגזמים בעיני אבל חייב להודות שיש רצון לנסות  פטריות מוקרמות (נפוליאון ו/או שמנת) זה דבר אחד. פטריות בגבינה מותכת (פרמז'ן וצהובה) זה דבר אחר. הכול ביחד זה מתכון לחלומות מוזרים שחבל על הזמן  גיאצוק אין תגובה? באופן אישי כמות הגבינה המעורבת כאן ובעיקר הגבינות הרכות (נפוליאון והשמנת) מוגזמים בעיני אבל חייב להודות זו בדיוק התגובה שסער חיקה לה 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
ממממממממממממממממממממ
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
גיאצוק אין תגובה?
לא מבין איך הדברים האלו עוברים לי מתחת לרדאר  באופן אישי כמות הגבינה המעורבת כאן ובעיקר הגבינות הרכות (נפוליאון והשמנת) מוגזמים בעיני אבל חייב להודות שיש רצון לנסות  פטריות מוקרמות (נפוליאון ו/או שמנת) זה דבר אחד. פטריות בגבינה מותכת (פרמז'ן וצהובה) זה דבר אחר. הכול ביחד זה מתכון לחלומות מוזרים שחבל על הזמן  על הפני ממש לא טעים אל תאכל יישאר יותר לי
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
טעים ביותר 
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
גיאצוק אין תגובה?
לא מבין איך הדברים האלו עוברים לי מתחת לרדאר  באופן אישי כמות הגבינה המעורבת כאן ובעיקר הגבינות הרכות (נפוליאון והשמנת) מוגזמים בעיני אבל חייב להודות שיש רצון לנסות  פטריות מוקרמות (נפוליאון ו/או שמנת) זה דבר אחד. פטריות בגבינה מותכת (פרמז'ן וצהובה) זה דבר אחר. הכול ביחד זה מתכון לחלומות מוזרים שחבל על הזמן  על הפני ממש לא טעים אל תאכל יישאר יותר לי אם אני לא אוכל, איך אתלונן ?? 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
גיאצוק אין תגובה?
לא מבין איך הדברים האלו עוברים לי מתחת לרדאר  באופן אישי כמות הגבינה המעורבת כאן ובעיקר הגבינות הרכות (נפוליאון והשמנת) מוגזמים בעיני אבל חייב להודות שיש רצון לנסות  פטריות מוקרמות (נפוליאון ו/או שמנת) זה דבר אחד. פטריות בגבינה מותכת (פרמז'ן וצהובה) זה דבר אחר. הכול ביחד זה מתכון לחלומות מוזרים שחבל על הזמן  על הפני ממש לא טעים אל תאכל יישאר יותר לי אם אני לא אוכל, איך אתלונן ??  אתה מתלונן לפני שאכלת 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ניראה דליקטס