|
ח׳ברה עפ״י השמועה הכלובים של הדניסים מול חופי אשדוד נסחפו והתנפצו על השובר עשרות אלפי דגים ברחו,אם השמועה נכונה צאו ובררו ומלאו את המקפאים בטרם יעשו זאת דייגי הרשתות. נא לעדכן,אל תשמרו רק לעצמכם  מי שנותן מקבל 
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
תודה על השיתוף. 
|
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
תודה על השיתוף.  רק שנעלה על הלהקות פיני,נראה לי תוך יום יומיים פלמחים מפוצץ דניסים עם באמת היתה בריחה. כיוון התנועה של הזרמים הם צפונה .
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
שמעתי על השמנמנים מעוד מקורות שונים ומדיגים עם סירות שטוענים שהם כבר חוגגים עליהם
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
תודה על השיתוף.  רק שנעלה על הלהקות פיני,נראה לי תוך יום יומיים פלמחים מפוצץ דניסים עם באמת היתה בריחה. כיוון התנועה של הזרמים הם צפונה . השאלה האם נתפסים בז'ירז'ור ואם כן, על מה? סיליקון קטן / מיקרו ג'יג?
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
שמעתי על השמנמנים מעוד מקורות שונים ומדיגים עם סירות שטוענים שהם כבר חוגגים עליהם
יוסי אחי אין מצב לדייגי הסירות הים כמרקחה, ותודה על החיזוק,עדיין בגדר שמועה עד שנקבל דיווח מהימן.
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
מכיר את רב סרן שמועתי אז אבא של חבר שהוא דיג סירות קיבל מחבר שעובד בכלובים שהם נפרצו כמה שמצחיק ככה קיבלתי את זה ואז פה בפורום וגם בפייס השמועה נפוצה בשניות בכל הרשת בפורומים ובמהנשמע
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 12, 2015, 14:54:43 PM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תאכלס הם לא מענינים אותי אישית הדניסים אלה אם כן תגיד שהם באים בזרזור ואז אני באטרף
|
|
|
|
silvera
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : פברואר 12, 2015, 17:17:32 PM » |
|
יוסי תאמין לי גם עם ג'יגהאד וחתיכת גמברי עליו אתה חוגג יפה מאוד עם חכת ז'ירז'ור ומה עוד שיותר כיף חכה קלה לפייט של דניס ואני אומר מניסיון
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
יש דניסים חברים צאו לחגוג היום נתפסו 30 קילו דניסים באשדוד
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
יוסי תאמין לי גם עם ג'יגהאד וחתיכת גמברי עליו אתה חוגג יפה מאוד עם חכת ז'ירז'ור ומה עוד שיותר כיף חכה קלה לפייט של דניס ואני אומר מניסיון
מחר במשך היום אני אבדוק את זה עם שניצל נשמע כיף
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מחר במשך היום אני אבדוק את זה עם שניצל נשמע כיף כמו שכתבתי כבר חברים היום נתפסו קרוב ל30 קילו דניסים על כל סוגי הפיתיון מגנברי וקאלמארי ועד לבצק צאו לים ותחגגו  
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מחר במשך היום אני אבדוק את זה עם שניצל נשמע כיף כמו שכתבתי כבר חברים היום נתפסו קרוב ל30 קילו דניסים על כל סוגי הפיתיון מגנברי וקאלמארי ועד לבצק צאו לים ותחגגו   מה שנקרה התמונה לא משקרת סחתין שוקי 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מחר במשך היום אני אבדוק את זה עם שניצל נשמע כיף כמו שכתבתי כבר חברים היום נתפסו קרוב ל30 קילו דניסים על כל סוגי הפיתיון מגנברי וקאלמארי ועד לבצק צאו לים ותחגגו   תודה על העדכון שוקי.... סיבה למסיבה ולאיזו דו"חון עם צבע 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מחר במשך היום אני אבדוק את זה עם שניצל נשמע כיף כמו שכתבתי כבר חברים היום נתפסו קרוב ל30 קילו דניסים על כל סוגי הפיתיון מגנברי וקאלמארי ועד לבצק צאו לים ותחגגו   פרוייקט ריצוף הרציף, הסתיים 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|