פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   מבקש המלצה למקלות |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מבקש המלצה למקלות (נקרא 3131 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 מחפש 2 מקלות זהים חדשים מהנילון. (לדגים בינוני-כבד) 13-14-15 אורך, מאוד רצוי 3 חלקים, אולי 2, לא טלסקופי. רצוי ללא מתפסים, אבל לא קריטי במשקלי הטלה 5-6-7-8...(150/180+פיתיון) casting. (ארכיב את הדייוות שלי עליהם, בעתיד אשדרג לakios 757CTM) תקציב, חשבתי על אזור האלפיה לתענוג הזה. (נב: אני מתכנן לדוג איתם... לא לזרוק איתם עופרות בדשא, ולא למסגר על הקיר) אני דג במסלעות, מזחים ועל החול. אם יש לכם קישור לחנות אינטרנט נחמדה בה ראיתם תעלול כזה למכירה אודה לכם מאוד. 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מקלות כאלה יש אצל גנאדי ויש אצל אבי אוקיאנוס. לדעתי כדאי לראות את מה שיש להם להציע, אני רכשתי כאלה ומאוד מרוצה. הם לא ייעודיים לשוכב, אבל עם התאמה כזאת ואחרת ניתן לשלב בהם גם שוכב
Sent from my SM-N910C using Tapatalk 2
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #2 ב- : פברואר 12, 2015, 02:05:08 AM » |
|
יש לי כמה סוגי חכות ,מחר בבוקר תקבל ממני כמה ,אני בעבודה וקשה לי להדביק ,מחר יהיה לך מעניין על הבוקר .
Sent from my Uniden Prime 500 using Tapatalk
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : פברואר 12, 2015, 02:06:49 AM » |
|
יוסי איזה חכות אתה רכשתה ?
Sent from my Uniden Prime 500 using Tapatalk
|
|
|
|
yossid
|
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
רכשתי אחת של טיקה מאוד מוצאת חן בעיני כמו כן נדלקתי על שתי מקלות חדשים אחד של טרבוקו 3 חלקים שהגיעו לגנאדי ומקל אחד של יוקי שאמור להגיע לאבי. כמו כן רכשתי באיטליה אחד של קולמיק 3 חלקים 4.5 מטר ומיועד לזריקות של 80 עד 160 גרם.
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 12, 2015, 03:00:36 AM על ידי yossid
|
|
|
|
|
|
מקלות כאלה יש אצל גנאדי ויש אצל אבי אוקיאנוס. לדעתי כדאי לראות את מה שיש להם להציע, אני רכשתי כאלה ומאוד מרוצה. הם לא ייעודיים לשוכב, אבל עם התאמה כזאת ואחרת ניתן לשלב בהם גם שוכב
תודה יוסי. אך 6 שעות נסיעה+17% תוספת מחיר(מינימום)+התאמות לטבעות...לא קורץ לי במיוחד. (כמו כן, אבי לא רוצה למכור לי מקלות)
|
|
|
|
yossid
|
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
תודה יוסי. אך 6 שעות נסיעה+17% תוספת מחיר(מינימום)+התאמות לטבעות...לא קורץ לי במיוחד. (כמו כן, אבי לא רוצה למכור לי מקלות) למה 6? אתה מגיע מאילת? האמת לא הבנתי מה זה ה 17%, ולגבי אבי אני לא יודע מה בדיוק הסיבה אבל אם תחליט שאתה מעוניין לקנות ממנו, אשמח לעזור בנושא. בכול מקרה לחברי הפורום יש עוד 15% הנחה וזאת גם אצל גנאדי וגם אצל אבי
|
|
|
|
|
תודה יוסי. אך 6 שעות נסיעה+17% תוספת מחיר(מינימום)+התאמות לטבעות...לא קורץ לי במיוחד. (כמו כן, אבי לא רוצה למכור לי מקלות) למה 6? אתה מגיע מאילת? האמת לא הבנתי מה זה ה 17%, ולגבי אבי אני לא יודע מה בדיוק הסיבה אבל אם תחליט שאתה מעוניין לקנות ממנו, אשמח לעזור בנושא. בכול מקרה לחברי הפורום יש עוד 15% הנחה וזאת גם אצל גנאדי וגם אצל אבי שעה וחצי נסיעה הלוך ואז חזור...ואז להשוות מחיר לעומת מה שביקשו בחנות. במידה וכן, אז עוד הפעם הלוך וחזור  כמו כן, אני רוצה מקל יעודי 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני קצת מיושן בקטעים האלו ולא מתרגש מכול חכה חדשה שצצה בשוק. אם יש חכות חלקים שעשו לי את זה ובגדול, אלו הדיווה אלימינייטור...
שקלת חכות קרפיונים?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אני קצת מיושן בקטעים האלו ולא מתרגש מכול חכה חדשה שצצה בשוק. אם יש חכות חלקים שעשו לי את זה ובגדול, אלו הדיווה אלימינייטור...
שקלת חכות קרפיונים?
"ניקו" לי את הרכב בשנה שעברה(מזל שרק התיק עם המקלות היה שם), אז העונה אני עובד עם MAYA...עונה הבאה מתכנן לחזור לעבוד כמו בן אדם. לא שוקל מקלות לקרפיק. לא רוצה TOP, רק יעודי וסביר(אפילו TF Gear Banshee היתי לוקח) 
|
|
|
|
|
בוקר טוב ושבת שלום לכולם .ידידי היקר .האצבע קלה על המקלדת .אין לי מושג מאיפה הבאת את זה שאני לא רוצה למכור לך מקלות .אני אפילו לא מכיר אותך . התקשרת אליי וביקשת לדעת פרטים על מקלות 3 חלקים .למרות שהיו אצלי קליינטים בחנות עניתי לך .וקיבלתי ממני תשובות .בנוסף הסברתי לך שאני כרגע עם לקוחות באמצע מכירה ואם תוכל להגיע .ולהתרשם זה יהיה יותר נח גם לך .סיימנו את השיחה בתודה ולהתראות.מפה ולהגיד שאני לא רוצה למכור זה הזוי .ולא מכובד אתה בכלל לא מכיר אותי ולא יודע מי אני .לרשום זה קל .אבל בסדר הרוב מכיר אותי ויודע שמה שרשמת .זה אך ורק שטויות . בקיצור תבוא לקנות ותראה אם אני מוכן או לא מוכן למכור לך .אני משתף פעולה באופן קבוע ושוטף אם הפורום מספר אחד בישראל .בכל המסגרות לפני שאתה כותב תבדוק .בכל מקרה שיהיה לך שבת שלום ובהצלחה איפה שתקנה
|
|
|
|
|
בוקר טוב ושבת שלום לכולם .ידידי היקר .האצבע קלה על המקלדת .אין לי מושג מאיפה הבאת את זה שאני לא רוצה למכור לך מקלות .אני אפילו לא מכיר אותך . התקשרת אליי וביקשת לדעת פרטים על מקלות 3 חלקים .למרות שהיו אצלי קליינטים בחנות עניתי לך .וקיבלתי ממני תשובות .בנוסף הסברתי לך שאני כרגע עם לקוחות באמצע מכירה ואם תוכל להגיע .ולהתרשם זה יהיה יותר נח גם לך .סיימנו את השיחה בתודה ולהתראות.מפה ולהגיד שאני לא רוצה למכור זה הזוי .ולא מכובד אתה בכלל לא מכיר אותי ולא יודע מי אני .לרשום זה קל .אבל בסדר הרוב מכיר אותי ויודע שמה שרשמת .זה אך ורק שטויות . בקיצור תבוא לקנות ותראה אם אני מוכן או לא מוכן למכור לך .אני משתף פעולה באופן קבוע ושוטף אם הפורום מספר אחד בישראל .בכל המסגרות לפני שאתה כותב תבדוק .בכל מקרה שיהיה לך שבת שלום ובהצלחה איפה שתקנה
|
|
|
|
|
|
מתנצל אם אתה נעלב. דיברנו אישית. דיברנו טלפונית חצי תריסר פעמים. שלחתי לך מפרטים של פריט מדובר לבקשתך. במידה וביצעת ברורים עם הספק שלך ואתה מוכן לתת לי הצעת מחיר...אני זמין בנייד. לא ארדוף אחריך.
|
|
|
|
|
במחיר של 500 שקל חכה אתה יכול למצור חכות מעולות
תיקח כבר מקלות יעודים לשוכבים במיוחד שאני יודע איך אתה עובד
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |