|
barakj
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום יש לי חכת שימנו אליביו במשקלי זריקה 14-40 אני מחפש דמוי שאני יצליח לזרוק למרחק עם החכה הזאת ללא עזרה בבומבט אפשר המלצות לדמוים כבדים
תודה !~
|
|
|
|
|
|
תמיר עובדיה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
26
איי אנדמן!!!
|
|
ישנם המוןןןןןן דמויים במשקלי הזריקה האלו שלא תצטרך בומבט בשביל לזרוק אותם, למעשה, אני די בטוח שתצטרך בומבט רק אם אתה מעוניין להשתמש בסיליקונים... אוכל לעזור לך בעיניין הסוגים אם תהיה יותר ספציפי בעיניין התקציב והגודל 
|
|
-------------------------------
...fishing is the meaning of life
איי סיישל, מרץ 2015, הנה אני בא...
|
|
|
|
barakj
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הבנתי שיש את הקאסטמאסר שהוא טוב בשבילי אבל אני מועניין גם בדמויים אם אפשר שמות של סוגי דמויים טובים לחכה שלי זה יעזור
|
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
ברוך הבא לפורום מס' 1  בשביל שנוכל לתת לך את התשובה הכי מדוייקת נצטרך שתענה על כמה שאלות: 1)מה הוא דג המטרה שלך? 2)איזה אזור אתה דג? 3)מה התקציב שאתה מוכן להשקיע(לדימוי)? 4)כמה זמן אתה כבר בתחום הזרזור? לדעתי,אם אתה רוצה להשתמש בבומבט, תשתמש רק אם אתה דג עם סיליקונים.
|
|
|
|
|
|
barakj
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קודם כל אחלה אתר ! בעבר ההיתי מזרזר עם כמה דמוים של ראפלה ו yo zuri ראש אדום (קניתי מאייבי) ללא תוצאה דמוים קלים(ההיתי משתמש בבומבט) זרזרתי כמה פעמים ללא הצלחה אני דג באזור הרידינג אזור בת-ים ולפעמים פלמחים אני לא מכוון לאיזה שהוא דג ספציפי העיקר לתפוס משהוא התקצייב עד 50 פלוס מינוס
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בתקציב של 50 ש''ח +- אני ממליץ לך על 1.פופר של אלקו 2.מינו של סטרייק פרו ו ריובי 3.דרטר של סטרייק פר ו ריובי 4.קאסט מסטר
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפני שאתה קונה דמויים ואתה רוצה לזרוק למרחק לפני השאלה כמה מרחק אתה רוצה לזרוק,איזה רולר משודך למקל שלך ואיזה חוט יש לך עליו? עינין של מרחק תלוי בכמה גורמים אקשן המקל אורך המקל רולר חוט משקל הדמוי ושיטת ההטלה שלך שילוב מוצלח של כול אלה יתן לך מרחק הטלה .
|
|
|
|
|
|
barakj
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לי מקל של שימנו Alivio BX Spinning 300M 14-40 רולור daiwa regal xia 3000 היה לי חוט נילון 0.30 החלפתי לחוט בד (spiderwire code red 20lb) אם אני יקנה ניקל איזה משקל ממולץ?
|
|
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יש לי מקל של שימנו Alivio BX Spinning 300M 14-40 רולור daiwa regal xia 3000 היה לי חוט נילון 0.30 החלפתי לחוט בד (spiderwire code red 20lb) אם אני יקנה ניקל איזה משקל ממולץ?
העדפה אישית שלי היא אמצע טווח זריקת המקל במקרה שלך 20 -25 גרם גם לא תשבור את הגב וגם תוכל להעיף למרחק
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
העדפה אישית שלי היא אמצע טווח זריקת המקל במקרה שלך 20 -25 גרם גם לא תשבור את הגב וגם תוכל להעיף למרחק
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
|
barakj
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה לא בעיה דמויים במשקלים האלה, הדמוים יהיו די גדולים זה לא ירתע את הדג לתקוף? גם אין מבחר דמויים במשקלים האלה
|
|
|
|
|
|
|
אהלן ברק דג רעב יתקוף דמוי גדול ללא היסוס,אבל תחשוב תמיד חיובי דמוי גדול יביא דג גדול, ניקלים וג׳יגים במשקל 35 גרם שיעופו לעומק ויביאו טורף רעב,, יש לך ניקלים פשוטים ב15-20 שקל,פופר 28 גרם של הלקו כמו שאמרו החברים,הבובות מיינו של סטרייט פרו 26-28 גרם. חיקוי של פצנקו של חברת סמרט smart נמכר ב40 ש״ח ועובד בדיוק כמו המקור
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|