|
עוד חודש אני טס לעשרה ימים לפוקט... הייתי רוצה לצאת לעשות שם גיג. יש מישהו שעשה/מכיר סירות או אנשים שמוציאים ?? האם אפשר לזרזר שם מהחוף בצורה חופשית או שחייב רשיון או אישור כלשהו לדוג שם? אשמח לכל סוג של מידע.
|
|
|
|
|
אף אחד לא דג בפוקט?  ??
|
|
|
|
|
|
האם צריך לקחת ציוד מהארץ?? אני מדבר על גיג וזרזור
|
|
|
|
עמרי.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
37
|
|
אהלן,
אני יצאתי לדייג בריילי ביץ'. אין לך מה לקחת ציוד נותנים לך הכל, גם בפוקט יש שוק סופ שבוע זה נקרא צ'אק-או-צ'ק או משהו בסגנון הזה.
תלך לסגול או לבית חב"ד בפוקט ותשאל איפה השוק הזה, הם כבר יסבירו לך.
אחחח רחוב הבנגלה בפוקט, גבר אתה תעשה שם חיים!!!
|
-------------------------------
אנשים מצליחים עושים מה שאנשים לא מצליחים לא אוהבים לעשות, אבל הם שונאים לעשות את זה באותה המידה!
|
|
|
Aviel2kk
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
36
|
|
לא מזמן חזרתי מתאילנד והצטערתי שלא עשיתי...אם אני לא טועה יש לך שם מרכז למטייל תגיד לה שאתה רוצה לעשות הפלגת דייג (fishing game) זה עולה 3000 באט
|
|
|
|
|
תודה רבה לעונים!!! נעלה דוחות שנחזור....
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
בהצלחה חבל לא אמרת לי לפני שבע שנים לא הייתי מתחתן ובורח לשם ...תעשה חיים שמור על עצמך והכי חשוב עדכונים ותמונות שנטעם קצת מהנופים ששם
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
|
תעשה חיים איש תאילנד מקום מדהים ופוקט במיוחד 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
rob
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
63
|
|
קיץ האחרון הייתי עם המשפחה. בכל מלון יש את עמדת ה"פעילויות" (אטרקציות) לתיירים . שם תוכל להזמין דייג . המחיר כ170 שח לאדם כולל איסוף והחזרה מהמלון ציוד דייג ןפתיונות. הספינות די ישנות מנוע פנימי , בנויות עץ. יכולות להכיל 10 דייגים לא כל אחד מקבל חכה אלה החכות צבוריות וברגע שיש נעילה מוציאים כל פעם אחדאחר. . אל דאגה זה לא ישראל יש הרבה לכולם . במיוחד שאין כלכך מה לעשות בדגים אני יצאתי עם בני הבוגרים הנאה צרופה. תפיסות בעיקר טונה גם אמברגק (אניטיאס) עוד כמה סוגים שאנו לא מכירים אחד דומה מעט לפרידה אבל ענק. יש בפוקט סניף של ישראלים שגרים במקום הרבה שנים , מאוד נחמדים ודרכם תקבל את הדיל הטוב ביותר ללא נפילות. \לחברה קוראים כחול אתה יכול להזמין כבר בארץ. אפשר לבטל עד יום ליפני . עוד שאלות ,בכלל על תאילנד אשמח לעזור.
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 09, 2015, 16:31:27 PM על ידי rob
|
|
|
|
|
|
|
|
rob צריך לקחת ציוד מהארץ או שהם נותנים הכל??
|
|
|
|
|
עוד שאלה קטנה... מותר לזרזר שם מהחוף?? ואם כן אז מה צורת העבודה המומולצת??
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|