רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
שאפו איתמר  אני חייב לציין שאם תפזר על הבויילס החומים קצת קוקוס... אתה מפיל בפח את רוב האנשים שינתנו בזה ביס ויחשבו שזה כדור שוקולד 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
שאפו איתמר  אני חייב לציין שאם תפזר על הבויילס החומים קצת קוקוס... אתה מפיל בפח את רוב האנשים שינתנו בזה ביס ויחשבו שזה כדור שוקולד   אחלה רעיון
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
איתמר החורף מעניק לך את חדוות הדייג והכתיבה ואנו זוכים במאמרים משובחים ביותר
תודה על היוזמה והרצון לשתף מהידע האישי שלך.
רק לא לשכוח להחזיר את הדגים למים.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
50
|
|
איזו השקעה  עושה חשק לרדת מיד לכינרת לנסות הכל. תודה על ההשקעה והשיתוף 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
כייף גדול להנות מהידע שלך תודה רבה חבר יקר ! 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
chikos
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כול הכבוד אחלה מאמר !!! רק שאלה קטנה הגראס אפשר גם לעשן ? 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
כול הכבוד אחלה מאמר !!! רק שאלה קטנה הגראס אפשר גם לעשן ?  אתה לא הראשון ששואל התשובה היא לא אתה באמת חושב שמדינת ישראל תאפשר לחנות דייג למכור שקית קילו גראס שאפשר לגדל ולעשן?? ועוד ב 120 שקל לקילו?? הנקבה היא הצמח הממסטל בזכר יש מעט מעוד מהחומר הממסטל ובנוסף הוא עובר בישול שמחסל לחלוטין את האפשרות לשתול אותם.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כול הכבוד אחלה מאמר !!! רק שאלה קטנה הגראס אפשר גם לעשן ?  אתה לא הראשון ששואל התשובה היא לא אתה באמת חושב שמדינת ישראל תאפשר לחנות דייג למכור שקית קילו גראס שאפשר לגדל ולעשן?? ועוד ב 120 שקל לקילו?? הנקבה היא הצמח הממסטל בזכר יש מעט מעוד מהחומר הממסטל ובנוסף הוא עובר בישול שמחסל לחלוטין את האפשרות לשתול אותם. החלק הראשון נכון גם אם לא רלוונטי... גרעינים באים מנקבות ולא מזכרים אז זה לא ממש משנה. העניין הוא שהגרעינים האלו מגיעים מסוגים שאין להם בכלל THC שזה החומר הפסיכואקטיבי הפעיל ומיועדים לתעשיות שונות (שמן, סיבים, מזון לבקר). גם אם לא תבשל אותו ותעשן שקית שלמה, לא תרגיש כלום 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחי אתה תותח על. כל הכבוד על ההשקעה ועל הפיסקה הראשונה שלך...להעביר את הידע הלאה. שפו גדול.
כבר מזמן הכתרתי אותך כמלך האגם. אין ספק שמאמר זה רק מחזק אותך כמסטר.
כל הכבוד לך.
send from my Mobile
|
|
|
|
ynal napso
|
- חבר פורום 
מנותקגיל:
39
אריה לא צריך לשאוג בשביל שידעו שהוא המלך.....
|
|
שיחקת אותה אחי ישר כוח  אני אחד שלא אוהב לקרוא בהגזמה  אבל למאמר שלך התמכרתי נוראה מהתחלה ועד הסוף חידשת לי דברים חשובים ומה המשמעות של הפידור ולא היתי נותן חשיבות רבה תודה ימלך
|
-
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כרגיל כל מאמר שלך דבש  יעלה בשבוע הקרוב לפינת המאמרים באתר 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 11, 2015, 18:59:17 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
כול הכבוד אחלה מאמר !!! רק שאלה קטנה הגראס אפשר גם לעשן ?  אתה לא הראשון ששואל התשובה היא לא אתה באמת חושב שמדינת ישראל תאפשר לחנות דייג למכור שקית קילו גראס שאפשר לגדל ולעשן?? ועוד ב 120 שקל לקילו?? הנקבה היא הצמח הממסטל בזכר יש מעט מעוד מהחומר הממסטל ובנוסף הוא עובר בישול שמחסל לחלוטין את האפשרות לשתול אותם. בישול גרס זה מצויין , בעצם זה הכי טוב  אבל צריך נקבות 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כול הכבוד אחלה מאמר !!! רק שאלה קטנה הגראס אפשר גם לעשן ?  אתה לא הראשון ששואל התשובה היא לא אתה באמת חושב שמדינת ישראל תאפשר לחנות דייג למכור שקית קילו גראס שאפשר לגדל ולעשן?? ועוד ב 120 שקל לקילו?? הנקבה היא הצמח הממסטל בזכר יש מעט מעוד מהחומר הממסטל ובנוסף הוא עובר בישול שמחסל לחלוטין את האפשרות לשתול אותם. בישול גרס זה מצויין , בעצם זה הכי טוב  אבל צריך נקבות  זה כבר נושא אחר לפעם אחרת... 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 11, 2015, 19:36:15 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
כול הכבוד אחלה מאמר !!! רק שאלה קטנה הגראס אפשר גם לעשן ?  אתה לא הראשון ששואל התשובה היא לא אתה באמת חושב שמדינת ישראל תאפשר לחנות דייג למכור שקית קילו גראס שאפשר לגדל ולעשן?? ועוד ב 120 שקל לקילו?? הנקבה היא הצמח הממסטל בזכר יש מעט מעוד מהחומר הממסטל ובנוסף הוא עובר בישול שמחסל לחלוטין את האפשרות לשתול אותם. בישול גרס זה מצויין , בעצם זה הכי טוב  אבל צריך נקבות  זה כבר נושא אחר לפעם אחרת...  
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|