פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   אילת הכל מהכל |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: אילת הכל מהכל (נקרא 2115 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
שלום עוד שבועיים בתאריך ה19.2 אנחנו נוסעים לאילת סופש ברצוני לדעת איפה אפשר לדוג ;שעות ;דמויים ;סוגי דגים בקיצור הכל אני אהיה במלון המלך שלמה הוא קרוב לחוף דייג? בלנקיה אין ממש מידע על אילת יש לי סט מדיום אימפריאל עם מגוון דמויים יעלו תמונות בהמשך
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 04, 2015, 14:16:07 PM על ידי matan.sh13
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מתן, אני מניח שאתה מכוון לסגנון ז'רז'ור...
מציע כי תציץ בכמה דוחות של שלום ואחרים - תפיסות בז'רזור באילת: *http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=16329.0 *http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=18914.0 *http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=16653.0 *http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=10250.0
תעשה חיפוש מתאים ביומן הדוחות לגבי תפיסות באילת בז'רזור ותקבל הרבה מידע...
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מתן, אני מניח שאתה מכוון לסגנון ז'רז'ור...
מציע כי תציץ בכמה דוחות של שלום ואחרים - תפיסות בז'רזור באילת: *http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=16329.0 *http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=18914.0 *http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=16653.0 *http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=10250.0
תעשה חיפוש מתאים ביומן הדוחות לגבי תפיסות באילת בז'רזור ותקבל הרבה מידע...
בכל מקרה בהצלחה, ושתהיינה לך סיבות טובות להעלאת דוח יפה - סיבות שיש להן סנפירים....
|
|
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
שלום עוד שבועיים בתאריך ה19.2 אנחנו נוסעים לאילת סופש ברצוני לדעת איפה אפשר לדוג ;שעות ;דמויים ;סוגי דגים בקיצור הכל אני אהיה במלון המלך שלמה הוא קרוב לחוף דייג? בלנקיה אין ממש מידע על אילת יש לי סט מדיום אימפריאל עם מגוון דמויים יעלו תמונות בהמשך
התארחתי במלון הנ"ל לפני שבוע בדיוק במרחק לא רחוק משם - 6 דק הליכה יש לך את מזח ההורדס המפורסם ממליץ לך לנסות לדוג גם מהגשר לפניו צפונית אליו יש לך רצועת חו ךארוכה חולית ששם על פי עידן יש פעילות ענפה בלילה וביום דגתי לילה אחד בהרודס אך לצערי לא יצא כלום. כמו כן יש לך את המפלט האחרון אך הוא מצריך נסיעה עד אלבהצלחה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 13, 2015, 14:57:55 PM על ידי dayagos
|
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
|
|
עידן ...שאפו על המסלול המדוייק לנקודות הדייג  ולך מתן - בהצלחה , מצפים לדוח האילתי שלך 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
 |
|
|
שלום לך מתן וברוך הבא.  כפי שעידן ציין לגבי מקומות הדיג אוסיף ואחדד פרטים נוספים. המלך שלמה ממוקם מרחק הליכה למקומות הבאים. הספיראל- המבנה העגול על הטיילת, בחלקו האחורי לכיוון הים תמצא הרבה דייגי בוס שמוציאים ארסים אך גם מג'רג'רים .חסרונות בולטים הם פעילות רבה במים בשעות היום, בשעות הערב השקטות דווח על הפתעות גדולות. נקרא (פונטון) גשר ההרודס- רצוי להגיע חצי שעה לפני הזריחה, דבר זה נכון לכל המקומות, אך בעיקר למקום זה,והסיבה? מדובר על החלק הפנימי בין הגשר לשובר, המים אמנם מאד רדודים אך מלאים בבורים וביזרי, והרבה פעמים נכנסים דגים גדולים וגם דו"ס לאטרף של כמה דקות, ואז חוזרים לעומק. שובר ההרודס- מקום נוח לג'ירג'ור, הרוח בדרך כלל היא צפונית ובהטלה לכיוון הים הרוח תהייה עם כיוון ההטלה. המקום לא עמוק מספיק אך אפשר לעבוד עם מגוון דמויים כאלו שלא יורדים עמוק מדי. גם ג'יגים קטנים יספקו הנאה,בעיקר שהקרקע במקום היא בעיקר חולית. אני אישית מעדיף לעבוד עם "כלבים" או פופרים בתחילת הזריחה, ולאחר מכן מנסה הכל. חוף הדתיים- נמצא מזרחית מגשר ההרודס ובהמשך יש את נקודת השפכים של מי ההטפלה. המקום רווי בדגי בורי וגם פה, חצי שעה לפני הזריחה ושעה לפני השקיעה עד שעתיים שלוש לאחר השקיעה, נחשבים למוצלחים יותר, אבל בים אין חוקים!! בזריחה יש סיכוי גדול לאריצ'ולות, gt, ואנטיאסים,ובשעות החושך זה הזמן של הברקודות. חוקים? אין כזה דבר ממליץ על דמויים צפים במקום זה, גם כי יש הרבה זבל במים. אישית פחות אוהב את המקום מפני שהרבה פעמים יש ירוקת במים שמטנפת את החוטים, ובעיקר את חוטי הבד. יש עוד כמה מקומות כמו חוף קיסוסקי, חוף החשמל וחוף "המפלט האחרון" אך אלו רחוקים מהמלון ומצריכים הגעה ברכב. תמצה את האיזור שנגיש אליך, ואם תרצה להרחיק תנסה את "המפלט" שם המים עמוקים מאד אך הקרקע מלאה בסלעים ועשירה יותר. במקום זה תוכל להשתמש בדמויים שיורדים עמוק, ולגבי ג'יגים תקח בחשבון שאתה משאיר במים כמה אם תחליט להשתמש. אני משתמש המון בג'יגים במקום זה ודי בהצלחה,והשיטה שלי לצימצום איבוד הג'יגים היא הטלה רחוקה, נותן לדמויי לשקוע עד הקרקע, ואז מחזיר אותו ברצף במהירות בינונית תוך כדי הקפצות קלות שהמקל מוטה לכיוון המים בערך בזווית של 25 מעלות. מקווה שתהנה ושתחזור עם חוויות והרבה דוחות,ושיהיה בהצלחה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 16, 2015, 20:18:24 PM על ידי shalom
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
שלום לך מתן וברוך הבא.  כפי שעידן ציין לגבי מקומות הדיג אוסיף ואחדד פרטים נוספים. המלך שלמה ממוקם מרחק הליכה למקומות הבאים. הספיראל- המבנה העגול על הטיילת, בחלקו האחורי לכיוון הים תמצא הרבה דייגי בוס שמוציאים ארסים אך גם מג'רג'רים .חסרונות בולטים הם פעילות רבה במים בשעות היום, בשעות הערב השקטות דווח על הפתעות גדולות. נקרא (פונטון) גשר ההרודס- רצוי להגיע חצי שעה לפני הזריחה, דבר זה נכון לכל המקומות, אך בעיקר למקום זה,והסיבה? מדובר על החלק הפנימי בין הגשר לשובר, המים אמנם מאד רדודים אך מלאים בבורים וביזרי, והרבה פעמים נכנסים דגים גדולים וגם דו"ס לאטרף של כמה דקות, ואז חוזרים לעומק. שובר ההרודס- מקום נוח לג'ירג'ור, הרוח בדרך כלל היא צפונית ובהטלה לכיוון הים הרוח תהייה עם כיוון ההטלה. המקום לא עמוק מספיק אך אפשר לעבוד עם מגוון דמויים כאלו שלא יורדים עמוק מדי. גם ג'יגים קטנים יספקו הנאה,בעיקר שהקרקע במקום היא בעיקר חולית. אני אישית מעדיף לעבוד עם "כלבים" או פופרים בתחילת הזריחה, ולאחר מכן מנסה הכל. חוף הדתיים- נמצא מזרחית מגשר ההרודס ובהמשך יש את נקודת השפכים של מי ההטפלה. המקום רווי בדגי בורי וגם פה, חצי שעה לפני הזריחה ושעה לפני השקיעה עד שעתיים שלוש לאחר השקיעה, נחשבים למוצלחים יותר, אבל בים אין חוקים!! בזריחה יש סיכוי גדול לאריצ'ולות, gt, ואנטיאסים,ובשעות החושך זה הזמן של הברקודות. חוקים? אין כזה דבר ממליץ על דמויים צפים במקום זה, גם כי יש הרבה זבל במים. אישית פחות אוהב את המקום מפני שהרבה פעמים יש ירוקת במים שמטנפת את החוטים, ובעיקר את חוטי הבד. יש עוד כמה מקומות כמו חוף קיסוסקי, חוף החשמל וחוף "המפלט האחרון" אך אלו רחוקים מהמלון ומצריכים הגעה ברכב. תמצה את האיזור שנגיש אליך, ואם תרצה להרחיק תנסה את "המפלט" שם המים עמוקים מאד אך הקרקע מלאה בסלעים ועשירה יותר. במקום זה תוכל להשתמש בדמויים שיורדים עמוק, ולגבי ג'יגים תקח בחשבון שאתה משאיר במים כמה אם תחליט להשתמש. אני משתמש המון בג'יגים במקום זה ודי בהצלחה,והשיטה שלי לצימצום איבוד הג'יגים היא הטלה רחוקה, נותן לדמויי לשקוע עד הקרקע, ואז מחזיר אותו ברצף במהירות בינונית תוך כדי הקפצות קלות שהמקל מוטה לכיוון המים בערך בזווית של 25 מעלות. מקווה שתהנה ושתחזור עם חוויות והרבה דוחות,ושיהיה בהצלחה  כבוד על התשובה מפורטת 
|
|
|
|
|
|
|
איזה פירוט תודה שלום.  צריך לנעוץ את המאמר הזה על מקומות שעות וסוגי דגים תכליתי תמציתי וזה מה שצריך כל דייג שיורד לאילת.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
שלום לך מתן וברוך הבא.  כפי שעידן ציין לגבי מקומות הדיג אוסיף ואחדד פרטים נוספים. המלך שלמה ממוקם מרחק הליכה למקומות הבאים. הספיראל- המבנה העגול על הטיילת, בחלקו האחורי לכיוון הים תמצא הרבה דייגי בוס שמוציאים ארסים אך גם מג'רג'רים .חסרונות בולטים הם פעילות רבה במים בשעות היום, בשעות הערב השקטות דווח על הפתעות גדולות. נקרא (פונטון) גשר ההרודס- רצוי להגיע חצי שעה לפני הזריחה, דבר זה נכון לכל המקומות, אך בעיקר למקום זה,והסיבה? מדובר על החלק הפנימי בין הגשר לשובר, המים אמנם מאד רדודים אך מלאים בבורים וביזרי, והרבה פעמים נכנסים דגים גדולים וגם דו"ס לאטרף של כמה דקות, ואז חוזרים לעומק. שובר ההרודס- מקום נוח לג'ירג'ור, הרוח בדרך כלל היא צפונית ובהטלה לכיוון הים הרוח תהייה עם כיוון ההטלה. המקום לא עמוק מספיק אך אפשר לעבוד עם מגוון דמויים כאלו שלא יורדים עמוק מדי. גם ג'יגים קטנים יספקו הנאה,בעיקר שהקרקע במקום היא בעיקר חולית. אני אישית מעדיף לעבוד עם "כלבים" או פופרים בתחילת הזריחה, ולאחר מכן מנסה הכל. חוף הדתיים- נמצא מזרחית מגשר ההרודס ובהמשך יש את נקודת השפכים של מי ההטפלה. המקום רווי בדגי בורי וגם פה, חצי שעה לפני הזריחה ושעה לפני השקיעה עד שעתיים שלוש לאחר השקיעה, נחשבים למוצלחים יותר, אבל בים אין חוקים!! בזריחה יש סיכוי גדול לאריצ'ולות, gt, ואנטיאסים,ובשעות החושך זה הזמן של הברקודות. חוקים? אין כזה דבר ממליץ על דמויים צפים במקום זה, גם כי יש הרבה זבל במים. אישית פחות אוהב את המקום מפני שהרבה פעמים יש ירוקת במים שמטנפת את החוטים, ובעיקר את חוטי הבד. יש עוד כמה מקומות כמו חוף קיסוסקי, חוף החשמל וחוף "המפלט האחרון" אך אלו רחוקים מהמלון ומצריכים הגעה ברכב. תמצה את האיזור שנגיש אליך, ואם תרצה להרחיק תנסה את "המפלט" שם המים עמוקים מאד אך הקרקע מלאה בסלעים ועשירה יותר. במקום זה תוכל להשתמש בדמויים שיורדים עמוק, ולגבי ג'יגים תקח בחשבון שאתה משאיר במים כמה אם תחליט להשתמש. אני משתמש המון בג'יגים במקום זה ודי בהצלחה,והשיטה שלי לצימצום איבוד הג'יגים היא הטלה רחוקה, נותן לדמויי לשקוע עד הקרקע, ואז מחזיר אותו ברצף במהירות בינונית תוך כדי הקפצות קלות שהמקל מוטה לכיוון המים בערך בזווית של 25 מעלות. מקווה שתהנה ושתחזור עם חוויות והרבה דוחות,ושיהיה בהצלחה  תשובה מלאה. 6 נקודות 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
 |
|
|
 שלום לך מתן וברוך הבא.  כפי שעידן ציין לגבי מקומות הדיג אוסיף ואחדד פרטים נוספים. המלך שלמה ממוקם מרחק הליכה למקומות הבאים. הספיראל- המבנה העגול על הטיילת, בחלקו האחורי לכיוון הים תמצא הרבה דייגי בוס שמוציאים ארסים אך גם מג'רג'רים .חסרונות בולטים הם פעילות רבה במים בשעות היום, בשעות הערב השקטות דווח על הפתעות גדולות. נקרא (פונטון) גשר ההרודס- רצוי להגיע חצי שעה לפני הזריחה, דבר זה נכון לכל המקומות, אך בעיקר למקום זה,והסיבה? מדובר על החלק הפנימי בין הגשר לשובר, המים אמנם מאד רדודים אך מלאים בבורים וביזרי, והרבה פעמים נכנסים דגים גדולים וגם דו"ס לאטרף של כמה דקות, ואז חוזרים לעומק. שובר ההרודס- מקום נוח לג'ירג'ור, הרוח בדרך כלל היא צפונית ובהטלה לכיוון הים הרוח תהייה עם כיוון ההטלה. המקום לא עמוק מספיק אך אפשר לעבוד עם מגוון דמויים כאלו שלא יורדים עמוק מדי. גם ג'יגים קטנים יספקו הנאה,בעיקר שהקרקע במקום היא בעיקר חולית. אני אישית מעדיף לעבוד עם "כלבים" או פופרים בתחילת הזריחה, ולאחר מכן מנסה הכל. חוף הדתיים- נמצא מזרחית מגשר ההרודס ובהמשך יש את נקודת השפכים של מי ההטפלה. המקום רווי בדגי בורי וגם פה, חצי שעה לפני הזריחה ושעה לפני השקיעה עד שעתיים שלוש לאחר השקיעה, נחשבים למוצלחים יותר, אבל בים אין חוקים!! בזריחה יש סיכוי גדול לאריצ'ולות, gt, ואנטיאסים,ובשעות החושך זה הזמן של הברקודות. חוקים? אין כזה דבר ממליץ על דמויים צפים במקום זה, גם כי יש הרבה זבל במים. אישית פחות אוהב את המקום מפני שהרבה פעמים יש ירוקת במים שמטנפת את החוטים, ובעיקר את חוטי הבד. יש עוד כמה מקומות כמו חוף קיסוסקי, חוף החשמל וחוף "המפלט האחרון" אך אלו רחוקים מהמלון ומצריכים הגעה ברכב. תמצה את האיזור שנגיש אליך, ואם תרצה להרחיק תנסה את "המפלט" שם המים עמוקים מאד אך הקרקע מלאה בסלעים ועשירה יותר. במקום זה תוכל להשתמש בדמויים שיורדים עמוק, ולגבי ג'יגים תקח בחשבון שאתה משאיר במים כמה אם תחליט להשתמש. אני משתמש המון בג'יגים במקום זה ודי בהצלחה,והשיטה שלי לצימצום איבוד הג'יגים היא הטלה רחוקה, נותן לדמויי לשקוע עד הקרקע, ואז מחזיר אותו ברצף במהירות בינונית תוך כדי הקפצות קלות שהמקל מוטה לכיוון המים בערך בזווית של 25 מעלות. מקווה שתהנה ושתחזור עם חוויות והרבה דוחות,ושיהיה בהצלחה  תשובה מלאה. 6 נקודות 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]