פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   המלצה למקל זרזור |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: המלצה למקל זרזור (נקרא 2845 פעמים) |
הדפסה |
|
|
omerbs1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם,
איך המקל trabucco Capture Black Ika 4-28g? יש משהו יותר טוב בטווח הזה של המשקלי זריקה והמחיר??
איזה רולר כדאי לשדך אליו?? עד 70 דולר מאיבי(ראיתי את הSHIMANO AERNOS XT 2500 איך הוא?)? ואיזה חוט??
עומר
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 02, 2015, 19:39:09 PM על ידי omerbs1
|
|
|
|
|
|
ליעד131
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המקל שרשמת מעולה
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
אוכל להמליץ לך על המקל. יש ברשותי אותו. מקל מעולה! מעיף דמויים בכל טווח משקלי הזריקה שלו מעולה! נוח מאוד, קל מאוד, מאוד קל לתפעל איתו דמויים למרות שהקצה שלו מעט רך, עדיין יש בו משהו מאוד נוח וקל להפעלת דמוי טופווטר.. כלבים למניהם.. בעל רגישות גבוה מאוד .. טבעות איכותיות, פשוט מקל מעולה.
מומלץ בחום
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 02, 2015, 20:42:27 PM על ידי liron89
|
|
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
Ido7
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוכל להמליץ לך על המקל. יש ברשותי אותו. מקל מעולה! מעיף דמויים בכל טווח משקלי הזריקה שלו מעולה! נוח מאוד, קל מאוד, מאוד קל לתפעל איתו דמויים למרות שהקצה שלו מעט רך, עדיין יש בו משהו מאוד נוח וקל להפעלת דמוי טוב ווטר.. כלבים למניהם.. בעל רגישות גבוה מאוד .. טבעות איכותיות, פשוט מקל מעולה.
מומלץ בחום
|
|
|
|
|
|
Ido7
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לירון-
|
|
|
|
|
|
omerbs1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אוכל להמליץ לך על המקל. יש ברשותי אותו. מקל מעולה! מעיף דמויים בכל טווח משקלי הזריקה שלו מעולה! נוח מאוד, קל מאוד, מאוד קל לתפעל איתו דמויים למרות שהקצה שלו מעט רך, עדיין יש בו משהו מאוד נוח וקל להפעלת דמוי טופווטר.. כלבים למניהם.. בעל רגישות גבוה מאוד .. טבעות איכותיות, פשוט מקל מעולה.
מומלץ בחום
לאיזה מרחק זה זורק דמויים בערך??
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
לא יודע להגיד לך מרחק. כן יודע להשוות ביחס למקלות אחרים שיש לי. הדגש הוא כמובן על דמויים קלים
|
|
|
|
|
omerbs1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא יודע להגיד לך מרחק. כן יודע להשוות ביחס למקלות אחרים שיש לי. הדגש הוא כמובן על דמויים קלים
ביחס למקלות אחרים שיש לך הוא מעיף דמויים? ואיזה אורך המקל שלך??
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 02, 2015, 23:40:28 PM על ידי omerbs1
|
|
|
|
|
|
|
לגבי המקל אני חושב שאין מה להוסיף קיבלת פה "גב" חזק לגבי איכותו. לגבי הרולר שציינת - מכיר את הארנוס בדגמים הגדולים יותר שלו גם אישית וגם בעבודה אצל חבר בתחום הג'יג לייט והוא עושה עבודה מצויינת. בחיבור למקל שציינת אני חושב שיהיה לך סט מצויין לעבודה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
Ido7
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
משום מה זה שלח רק חלק מההודעה שלי... רציתי להגיד שאני מסכים עם לירון. Shimano aernos 2500FA יושב עליו מצויין
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
ביחס למקלות אחרים שיש לך הוא מעיף דמויים? ואיזה אורך המקל שלך?? כן, הטלה נוחה , ומטיל למרחק גם דמויים קלים. היה לי 2.7m 5-25 gr וגם 2.45 3-15gr. ומה שיש לי עכשיו זה בלאק איקה 2.65 4-28gr. ופשוט תענוג של מקל נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
|
|
|
|
omerbs1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ביחס למקלות אחרים שיש לך הוא מעיף דמויים? ואיזה אורך המקל שלך?? כן, הטלה נוחה , ומטיל למרחק גם דמויים קלים. היה לי 2.7m 5-25 gr וגם 2.45 3-15gr. ומה שיש לי עכשיו זה בלאק איקה 2.65 4-28gr. ופשוט תענוג של מקל נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk אני דג מהחוף עצמו , לא ממזח השאלה אם 2.65 או 2.7 מספיק או שצריך יותר???
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2015, 11:38:47 AM על ידי omerbs1
|
|
|
|
|
|
omerbs1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה חוט צריך עובי? וlb?
|
|
|
|
|
|
YossiFish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ביחס למקלות אחרים שיש לך הוא מעיף דמויים? ואיזה אורך המקל שלך?? כן, הטלה נוחה , ומטיל למרחק גם דמויים קלים. היה לי 2.7m 5-25 gr וגם 2.45 3-15gr. ומה שיש לי עכשיו זה בלאק איקה 2.65 4-28gr. ופשוט תענוג של מקל נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk אני דג מהחוף עצמו , לא ממזח השאלה אם 2.65 או 2.7 מספיק או שצריך יותר??? 2.7 מספיק לחןף
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
2.7 מספיק בהחלט כמו שאמר יוסי.. לגבי עובי החוט מומלץ לא לחרוג ממה שרשום על החכה, במידה ולא רשום, תגיד איזה רולר ומה משקלי הזריקה, ובהתאם נדע להעריך את עובי החוט . רק ציין אם ברצונך בד או ניילון
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|