gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תקשיב ותקשיב טוב יקירי ההההההדמוי ולא יעזור מי שיבטל את זה הוציא הכל מהכל זה דמוי שהולך עם הצוות שלנו שנים לא מוותרים עליו לי אישית יש עוד שניים ארוזים למקרה שיאבד בים ככה מוסלקים בספייר דמוי מושלם ולא יקר שוחה כמו מפלצת ועושה את העבודה אתה תהנה ממנו
שמעתי על הדמוי הזה רק דברים טובים. לפי מה שהבנתי הוא כן קצת יקר, בערך 110 ש"ח. אם תגיד לי שהוא זול יותר אהיה שמח מאוד! נדמה לי שאמרו שהוא דמוי זול 60-70 ש"ח בכל מקרה יש עליו מבצע בקניון החיות עכו 1 ב-100 השני חצי יש רק עליו או על מגוון מוצרים ? 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תקשיב ותקשיב טוב יקירי ההההההדמוי ולא יעזור מי שיבטל את זה הוציא הכל מהכל זה דמוי שהולך עם הצוות שלנו שנים לא מוותרים עליו לי אישית יש עוד שניים ארוזים למקרה שיאבד בים ככה מוסלקים בספייר דמוי מושלם ולא יקר שוחה כמו מפלצת ועושה את העבודה אתה תהנה ממנו
שמעתי על הדמוי הזה רק דברים טובים. לפי מה שהבנתי הוא כן קצת יקר, בערך 110 ש"ח. אם תגיד לי שהוא זול יותר אהיה שמח מאוד! EBAY ידידי, EBAY... יוצא בממוצע כ-70 שקלים כולל משלוח לאופצית BUY IT NOW. ראיתי שבפומביות יוצא לפעמים קצת פחות.
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
איזה צבע הכי עדיף לדמוי הזה??
|
|
|
|
|
יופי של דמוי בעל מגנט - סיסטם - נותן תעופה מדהימה ויציבה שחייה מצויינת
מניסיון עבודה עם צבע פנינה וראש סגלגל - הביא ברקודות וגם לוקוסים יפים שווה את המחיר
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
שמעתי על הדמוי הזה רק דברים טובים. לפי מה שהבנתי הוא כן קצת יקר, בערך 110 ש"ח. אם תגיד לי שהוא זול יותר אהיה שמח מאוד! נדמה לי שאמרו שהוא דמוי זול 60-70 ש"ח בכל מקרה יש עליו מבצע בקניון החיות עכו 1 ב-100 השני חצי יש רק עליו או על מגוון מוצרים ?  יש על מגוון מוצרים לא התעמקתי מה בדיוק
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
חברים אצל היבואן בחולון אני יכול לקנות את הדמוי הזה בסביבות ה-80ש"ח ההפרש מאיביי הוא קטן ולא כדאי. היבואן הוא:בכר
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
חברים אצל היבואן בחולון אני יכול לקנות את הדמוי הזה בסביבות ה-80ש"ח ההפרש מאיביי הוא קטן ולא כדאי. היבואן הוא:בכר
חפש לי את הצהוב
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
מדובר בדמויי קטלני ביותר יש לו יכולת זריקה לרחוק כנגד זרימת הרוח השחייה של הדמוי ברדודים מהכי טובות שיש מתאים לכל מצב של הים חובה לכל דייג
|
|
|
|
|
נראה לי אני ארכוש לי גם אחד עם כל התגובות הטובות
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
הצבעים החזקים של ה MAXRAP
לבן ראש אדום לבן ראש סגול
עובדים אצלי בכל יציאה בשנתיים האחרונות
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
אין הרגשה יותר טובה מאשר לתפוס דג
|
|
שמעתי על הדמוי הזה רק דברים טובים. לפי מה שהבנתי הוא כן קצת יקר, בערך 110 ש"ח. אם תגיד לי שהוא זול יותר אהיה שמח מאוד! EBAY ידידי, EBAY... יוצא בממוצע כ-70 שקלים כולל משלוח לאופצית BUY IT NOW. ראיתי שבפומביות יוצא לפעמים קצת פחות. רון ידידי ראיתי אותו בכ 60 שקלים באייבי מחיר טוב לדעתי לעומת המחיר בארץ בין 100-110
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
חברים אני קניתי את הדמוי המדובר ב-80 ש"ח אצל היבואן וזה לא מחיר מיוחד אלא הנחה שהוא נותן בחנות. לדעתי את המוצר הספציפי הזה לא כדאי לקנות בחו"ל.
|
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
אין הרגשה יותר טובה מאשר לתפוס דג
|
|
אלי למה אתה חושב שלא כאדי לקנות את הדמוי באייבי אם אני קונה שניים ב24 דולר במקום אחד ב100 בארץ?
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
שמעתי על הדמוי הזה רק דברים טובים. לפי מה שהבנתי הוא כן קצת יקר, בערך 110 ש"ח. אם תגיד לי שהוא זול יותר אהיה שמח מאוד! EBAY ידידי, EBAY... יוצא בממוצע כ-70 שקלים כולל משלוח לאופצית BUY IT NOW. ראיתי שבפומביות יוצא לפעמים קצת פחות. רון ידידי ראיתי אותו בכ 60 שקלים באייבי מחיר טוב לדעתי לעומת המחיר בארץ בין 100-110 יש סיכוי שנמכר בעכו 2 ב-150 ש"ח
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
עוז אמרו שזה נמכר ב 70 ש"ח באיביי ואם זה ככה אז לא כדאי. במחיר של 24$ ל-2 יחידות בהחלט כדאי.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|