תודה רבה לכולם על התגובות המקצעויות
לקחתי לתשומת ליבי
עומרי
מתכוון להפעיל איתו בעיקר טופ ווטרים למינהם כלבים דרטרים פופרים
לגבי מכונה מתלבט בין הסטלה 4000 xg
לבין הטווין פאור 4000xg
היי,
אז ככה,
קודם כל בלי קשר לבחירה הייתי בודק עוד אופציה, אני לא יודע אם ניתן להשיג אבל יש לי חכה מדהימה של חברת מגה בס, לדעתי קצת יותר יקרה מהחכות שחיפשת אבל לא באופן משמעותי, אבל עם כל הכבוד לחכות שהצגת שהן של חברות מצויינות זאת חכה של הגבוה

ממליץ בחום אם תמצא אחת כזאת כדאי לבדוק, אני שם לך כאן לינק אחד שלה רק כדי שתראה את המפרט, מקל חלומי שהתמודד עם הלוקוסים הבהמות של הצפון, מי שדג לוקוסים גדולים בצפון יודע כמה זה קשה להוציא לוקוס של 5 קילו בריפים אצלנו
http://www.internationalfishing.eu/en/products/fishing-rods/spinning-fishing-rods/xor-shadow-xx-sxx-96ml-detailגם המפרט מתאים למה שאתה מחפש משקלי זריקה 8-32, קלה, וחזקה בצורה בלתי רגילה.
בנוגע לשתי החכות מעלה, שתיהן נראות לא רע בכלל הנטייה שלי היא מעט יותר לאפייה מהסיבה של הטסט שציין פה איתמר שיכול להתאים לך יותר לטופ ווטרים למיניהם, כלבים בעיקר וכמו כן עניין הבלאנק, מה גם שאני יודע שהיאמגה הוא מקל מצוין אבל הדגמים היותר מוצלחים שלו הם לדייג כבד יותר ומקלות הדגל שלו מתרכזים במשקלים גבוהים יותר לעומת האפייה שידוע כמקל ללייט-מדיום לייט רוק פישינג, שזה הסוג שאתה מחפש למיטב הבנתי...
דבר נוסף רשמתי מתלבט בין הסטלה לטווין פאוור, אם זה בתקציב שלך אז אין התלבטות בכלל, עם כל הכבוד לטווין פאוור שהוא רולר מצוין אין מה להשוות והסטלה עולה עליה בכמה דרגות בעיקר מבחינת אטימות וכח, ואני ממליץ בחום רב ללכת על סטלה, מה גם שההבדל ביניהן לא כל כך גדול במחיר ששווה לוותר על סטלה.
דבר נוסף, למה XG? אתה יודע שזה הגיר הכי מהיר? לדעתי לפי מה שתיארת כאן עדיף ללכת או על (PG (POWER GEAR
או על (HG (HIGH GEAR שני אלה איטיים יותר וגם חזקים יותר
HG מאוד מהירה יש לי אותה ואף מאוד חזקה כך שזה הדגם האולטימטיבי אבל אם לא בנמצא הייתי הולך על PG.
XG מיועדת יותר לז'רז'ור סופר מהיר ולפנסילים גדולים ופחות מומלץ לכלבים שם הגלגול אמור להיות איטי ביותר רק לצורך איסוף ומתיחת החוט.
מקווה שעזרתי,
שא ברכה ותעדכן מה הוחלט