פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אינטיאס הג'וק שלא מרפה |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: אינטיאס הג'וק שלא מרפה (נקרא 5448 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Sagi
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
העברת יפה את מה שקרה לך בשטח אל תוך הכתב. אם הייתי צריך להמר בין לוקוס לאינטיאס על פי מה שכתבת אז הייתי מהמר על אינטיאס. אם הדג הצליח להוציא לך חוט בריצה האחרונה אז אין ספק שלא היית צריך לפתוח לו עוד קלאצ'.
תתמיד והוא יגיע.
|
|
|
|
|
|
rob
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
64
|
|
רגשות מעורבים מצד אחד קיבלת מלחמה דג כבד החכה מיללת. אנדרנלין זורם כמו ברז. מצד שני אין דג אכזבה. מאחל לך שבפעם הבאה בוא יבוא. בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
עידן.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
40
|
|
כתבת דוח יפה יבוא פעם הבאה בעזרת ה׳
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
 |
|
|
אך מג יוסי, הרןןחת את החוויה של התחושה - של התמודדות עם כזה דג... אני זוכר את האדרנלין שהיה לי עם הראשון של מעל קילו - טרחון של 2ק"ג... ברח לי מול העיניים מטר ממני ומרוב תסכול הטחתי את המקל בסלעי שובר הגלים... הייתי נער, מאז עברו שנים רבות והרבה גדולים כמוהו ויותר עלו בחכתי... הדוח שלך מזכיר את הדוח של מישל על האינטיאס הראשון שלו, קרא כאן הכל, שאל, התארגן ויצא.... אחרי כמה יציאות זה הגיע - במקרה שלו הדג יצא... אגב אם תקרא בדוח של מייקל - יש מי שלקח לו כמה עונות עד הראשון... אך כשזה מגיע אחרי השקעה גדולה - כמה זה טעים לנשמה ולנפש....  אגב, הערה לגבי התיאור שנתת: אני מרגיש שאני מקרב אותו למרינה ושאני חזק יותר ומוביל בקרב ופתאום עוד התפרצות אנרגיה אז פתחתי קלאצ ונתתי לו לרוץ (כמו שכתוב או כמו שהבנתי )
לא יודע מה קראת ואיפה, אך בדיג מהחוף - כשאין זה חוף חולי נטו ויש בסביבה סלעים או תקלות וכל פוטנציאל לנזק, ברגע שאתה כבר עובד עם הדג והקלץ' מכוון ולא סגור לגמרי, ממש לא נוגעים בקלץ - לא סוגרים אך גם לא פותחים... ככלל גם לא פותחים ונותנים לדג לרוץ כי השחייה מכניסה לא מים בזימים והוא מתחזק... אם עד ההתפרצות שציינת הקלאץ היה מכוון כך שהדג הוציא פה ושם חוט - בהתפרצות שלו פשוט מחזיקים בלי לגעת בקלאץ, כשהוא עוצר אז חוזרים לפמפם אותו... בכל מקרה עדיף הסיכון שייקרע חוט כי הקלאץ סגור מידי - מאשר לפתוח לו ולתת לו לרוץ לתקלה שאז זה אבוד, והאינטיאס אוהב לרוץ לתקלות...  cof:יעים לדוח של מישל או מייקל מעניין אותי לקרוא ואפילו אולי ללמוד את הדרך
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תיקח מיהושוע שוקי קצת אמונה קצת התמדה קצת מיקצוענות תערבב הכול ביחד ותישתה ואז יהיה לך בהצלחה עים האינטיאס  אחלה דווח דייג 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אך מג יוסי, הרןןחת את החוויה של התחושה - של התמודדות עם כזה דג... אני זוכר את האדרנלין שהיה לי עם הראשון של מעל קילו - טרחון של 2ק"ג... ברח לי מול העיניים מטר ממני ומרוב תסכול הטחתי את המקל בסלעי שובר הגלים... הייתי נער, מאז עברו שנים רבות והרבה גדולים כמוהו ויותר עלו בחכתי... הדוח שלך מזכיר את הדוח של מישל על האינטיאס הראשון שלו, קרא כאן הכל, שאל, התארגן ויצא.... אחרי כמה יציאות זה הגיע - במקרה שלו הדג יצא... אגב אם תקרא בדוח של מייקל - יש מי שלקח לו כמה עונות עד הראשון... אך כשזה מגיע אחרי השקעה גדולה - כמה זה טעים לנשמה ולנפש....  אגב, הערה לגבי התיאור שנתת: אני מרגיש שאני מקרב אותו למרינה ושאני חזק יותר ומוביל בקרב ופתאום עוד התפרצות אנרגיה אז פתחתי קלאצ ונתתי לו לרוץ (כמו שכתוב או כמו שהבנתי )
לא יודע מה קראת ואיפה, אך בדיג מהחוף - כשאין זה חוף חולי נטו ויש בסביבה סלעים או תקלות וכל פוטנציאל לנזק, ברגע שאתה כבר עובד עם הדג והקלץ' מכוון ולא סגור לגמרי, ממש לא נוגעים בקלץ - לא סוגרים אך גם לא פותחים... ככלל גם לא פותחים ונותנים לדג לרוץ כי השחייה מכניסה לא מים בזימים והוא מתחזק... אם עד ההתפרצות שציינת הקלאץ היה מכוון כך שהדג הוציא פה ושם חוט - בהתפרצות שלו פשוט מחזיקים בלי לגעת בקלאץ, כשהוא עוצר אז חוזרים לפמפם אותו... בכל מקרה עדיף הסיכון שייקרע חוט כי הקלאץ סגור מידי - מאשר לפתוח לו ולתת לו לרוץ לתקלה שאז זה אבוד, והאינטיאס אוהב לרוץ לתקלות...  cof:יעים לדוח של מישל או מייקל מעניין אותי לקרוא ואפילו אולי ללמוד את הדרך בית הספר הכי טוב הוא הדוחות של שוקי פרג... לגבי דוחות, פשוט תחפש ביומן הדוחות ע"י מפתח החיפוש: תשים "דיג פתיונות מהחוף" ותשים דג אינטיאס, תשים שנת 2014 ואח"כ 2013.... תקבל רשימת הדוחות ותוכל להכנס... הדוח של מייקל בעמ' הראשון של היומן די קרוב לדוח שלך - חפש לפי שם כותב הדוח, זה הקישור לדוח של מישל - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14375.0הזכרתי הדוחות של מישל ומייקל, כי אלו של תפיסה ראשונה - אז לתת לך תקווה... 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תודה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה
בכייפ... אגב מישל גם היה במקום שלך - עם "ג'וק האינטיאס שלא מרפה"..... השקיע - ותפס.... מצפים לתפיסה שלך - אם כי העונה הנוכחית של אינטיאס מהחוף מתקרבת לסיומה... בכל מקרה יוסי - בהצלחה... אם לא השנה - אז בשנה הבאה... 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
אכן דוחות מענינים כרגע הגב לא נותן מנוחה אז בעונה הבאה תודה
בכייפ... אגב מישל גם היה במקום שלך - עם "ג'וק האינטיאס שלא מרפה"..... השקיע - ותפס.... מצפים לתפיסה שלך - אם כי העונה הנוכחית של אינטיאס מהחוף מתקרבת לסיומה... בכל מקרה יוסי - בהצלחה... אם לא השנה - אז בשנה הבאה... 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תיקח מיהושוע שוקי קצת אמונה קצת התמדה קצת מיקצוענות תערבב הכול ביחד ותישתה ואז יהיה לך בהצלחה עים האינטיאס  אחלה דווח דייג  אהבתי  יוסי היקר המשך להתמיד, עם הרצון והסבלנות שלך סיכוי טוב ששולה לא רק תינעל אלא גם תצא איתך לסיבוב על הטיילת  על פי התיאור שלך- לוקוס זה בטוח לא. ובפעם הבאה, בים סוער, את תתפתה בכלל לרדת למטה להביא את הדג!  תוודא שיש לך בקצה החוט שוק לידר ניילון עבה לפחות 80, וארוך, ומצידי תחתוך את החוט ותקשור את השוקלידר טוב טוב לאיזה דולוס.. במקום יחסית חבוי  תחזור לקחת את הדג כשהים ירגע 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
איזה רעיון  תיקח מיהושוע שוקי קצת אמונה קצת התמדה קצת מיקצוענות תערבב הכול ביחד ותישתה ואז יהיה לך בהצלחה עים האינטיאס  אחלה דווח דייג  אהבתי  יוסי היקר המשך להתמיד, עם הרצון והסבלנות שלך סיכוי טוב ששולה לא רק תינעל אלא גם תצא איתך לסיבוב על הטיילת  על פי התיאור שלך- לוקוס זה בטוח לא. ובפעם הבאה, בים סוער, את תתפתה בכלל לרדת למטה להביא את הדג!  תוודא שיש לך בקצה החוט שוק לידר ניילון עבה לפחות 80, וארוך, ומצידי תחתוך את החוט ותקשור את השוקלידר טוב טוב לאיזה דולוס.. במקום יחסית חבוי  תחזור לקחת את הדג כשהים ירגע 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
איזה רעיון  תיקח מיהושוע שוקי קצת אמונה קצת התמדה קצת מיקצוענות תערבב הכול ביחד ותישתה ואז יהיה לך בהצלחה עים האינטיאס  אחלה דווח דייג  אהבתי  יוסי היקר המשך להתמיד, עם הרצון והסבלנות שלך סיכוי טוב ששולה לא רק תינעל אלא גם תצא איתך לסיבוב על הטיילת  על פי התיאור שלך- לוקוס זה בטוח לא. ובפעם הבאה, בים סוער, את תתפתה בכלל לרדת למטה להביא את הדג!  תוודא שיש לך בקצה החוט שוק לידר ניילון עבה לפחות 80, וארוך, ומצידי תחתוך את החוט ותקשור את השוקלידר טוב טוב לאיזה דולוס.. במקום יחסית חבוי  תחזור לקחת את הדג כשהים ירגע  בכיף.. לא מבטיח שהדג ישאר שם אבל אם הוא נעול טוב...  לא נראה לי תהיה בעיה  מה אתם חושבים חברים?
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47