naor130
|
חבר בצוות המז'רז'רים בע'מ חבר פורום 
מנותקגיל:
53
אלה החיים הטובים
|
|
יופי של פצצה על המקל נאור ..כל הכבוד איש אמת רשמת ..מי שלא הרגיש לא יבין על מה מדובר מקווה שכל אחד ואחד כאן יצליח להרגיש את העוצמה של הדג הזה ברשותך..רשמת חצי קלמרי ..למה דווקא חצי? איזה ריג מדובר ..קרס בודדת? שתי קרסים? ובכלל איזה ריג היה בשימוש סחתין איש  בהצלחה בבאות חצי קלמרי:זה מה שהיה לי שתי קרסים על ווייר , קרס 1, גודל שלוש אצבעות. קרס 2 גודל שני אצבעות. גודל הריג בערך מטר
|
|
|
|
naor130
|
מנותקגיל:
53
אלה החיים הטובים
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יופי של פצצה על המקל נאור ..כל הכבוד איש אמת רשמת ..מי שלא הרגיש לא יבין על מה מדובר מקווה שכל אחד ואחד כאן יצליח להרגיש את העוצמה של הדג הזה ברשותך..רשמת חצי קלמרי ..למה דווקא חצי? איזה ריג מדובר ..קרס בודדת? שתי קרסים? ובכלל איזה ריג היה בשימוש סחתין איש  בהצלחה בבאות חצי קלמרי:זה מה שהיה לי שתי קרסים על ווייר , קרס 1, גודל שלוש אצבעות. קרס 2 גודל שני אצבעות. גודל הריג בערך מטר דרושה אספקת קלמרי לחברה המפציצים בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
יופי של פצצה על המקל נאור ..כל הכבוד איש אמת רשמת ..מי שלא הרגיש לא יבין על מה מדובר מקווה שכל אחד ואחד כאן יצליח להרגיש את העוצמה של הדג הזה ברשותך..רשמת חצי קלמרי ..למה דווקא חצי? איזה ריג מדובר ..קרס בודדת? שתי קרסים? ובכלל איזה ריג היה בשימוש סחתין איש  בהצלחה בבאות חצי קלמרי:זה מה שהיה לי שתי קרסים על ווייר , קרס 1, גודל שלוש אצבעות. קרס 2 גודל שני אצבעות. גודל הריג בערך מטר דרושה אספקת קלמרי לחברה המפציצים בהצלחה בבאות אתה לא יודע כמה אתה צודק
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
מחובר ]
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
כל הכבוד מלך אחלה בהמה ההשקעה אכן השתלמה לך יאללה מה עם גל רק תומך לחימה? שיביא כבר משהו .
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
איזו אליפות, איזו אליפות!
אימת האינטיאסים....
עכשיו אתה זוכר? 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
naor130
|
מנותקגיל:
53
אלה החיים הטובים
|
|
|
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
חברים: זה לא צוות רגיל, זה צוות מלחמה. התחיל עם מאיר (שוקולד), אח"כ קובי, שוב מאיר, נאור, והיו עוד כמה תפישות שלא דווחו לפורום אין מה להגיד אלופים  חמסה...חמסה...טפו...טפו... בהצלחה בהמשך מורדי
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של פצצה על המקל נאור ..כל הכבוד איש אמת רשמת ..מי שלא הרגיש לא יבין על מה מדובר מקווה שכל אחד ואחד כאן יצליח להרגיש את העוצמה של הדג הזה ברשותך..רשמת חצי קלמרי ..למה דווקא חצי? איזה ריג מדובר ..קרס בודדת? שתי קרסים? ובכלל איזה ריג היה בשימוש סחתין איש  בהצלחה בבאות חצי קלמרי:זה מה שהיה לי שתי קרסים על ווייר , קרס 1, גודל שלוש אצבעות. קרס 2 גודל שני אצבעות. גודל הריג בערך מטר דרושה אספקת קלמרי לחברה המפציצים בהצלחה בבאות אתה לא יודע כמה אתה צודק עד כמה שזכור לי קובי- מכוון לדוח קלמארי שהעלה כאן ירון פ, כמה מחברי הצוות שלכם הראו שגם קלמארי אפשר להוציא בצרורות... מה שצריך זה עוד יציאת פאן לקלמארי- עם ימשיטה או בובות אחרות...  ואם אפשר שאלה נאור- אם אתה מטרגט אינטיאס- בשביל מה נחוץ וויר? לא עדיף חוט 0.70-0.80?
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יופי של פצצה על המקל נאור ..כל הכבוד איש אמת רשמת ..מי שלא הרגיש לא יבין על מה מדובר מקווה שכל אחד ואחד כאן יצליח להרגיש את העוצמה של הדג הזה ברשותך..רשמת חצי קלמרי ..למה דווקא חצי? איזה ריג מדובר ..קרס בודדת? שתי קרסים? ובכלל איזה ריג היה בשימוש סחתין איש  בהצלחה בבאות חצי קלמרי:זה מה שהיה לי שתי קרסים על ווייר , קרס 1, גודל שלוש אצבעות. קרס 2 גודל שני אצבעות. גודל הריג בערך מטר דרושה אספקת קלמרי לחברה המפציצים בהצלחה בבאות אתה לא יודע כמה אתה צודק קובי ..קיבלתי מידע מחברים אולי זה יעזור מה גם שמדובר בגזרה שלכם לגבי קלמרי ממה שהבנתי שתופסים דווקא בשעות האור ועד חצי שעה עד שעה מהשקיעה ואח"כ הכל נעלם ונרגע כמה חברה שגם חסר להם פתיונות דיווחו על תפיסות יפות בשעות אלה מ 4 עד 6 לערך לדעתי כדאי לנסות .. אם יצליח כמה טוב ותדווחו לנו ואם לא אז נהניתם מהים..בקיצור אין מה להפסיד !!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
naor130
|
מנותקגיל:
53
אלה החיים הטובים
|
|
יופי של פצצה על המקל נאור ..כל הכבוד איש אמת רשמת ..מי שלא הרגיש לא יבין על מה מדובר מקווה שכל אחד ואחד כאן יצליח להרגיש את העוצמה של הדג הזה ברשותך..רשמת חצי קלמרי ..למה דווקא חצי? איזה ריג מדובר ..קרס בודדת? שתי קרסים? ובכלל איזה ריג היה בשימוש סחתין איש  בהצלחה בבאות חצי קלמרי:זה מה שהיה לי שתי קרסים על ווייר , קרס 1, גודל שלוש אצבעות. קרס 2 גודל שני אצבעות. גודל הריג בערך מטר דרושה אספקת קלמרי לחברה המפציצים בהצלחה בבאות אתה לא יודע כמה אתה צודק עד כמה שזכור לי קובי- מכוון לדוח קלמארי שהעלה כאן ירון פ, כמה מחברי הצוות שלכם הראו שגם קלמארי אפשר להוציא בצרורות... מה שצריך זה עוד יציאת פאן לקלמארי- עם ימשיטה או בובות אחרות...  ואם אפשר שאלה נאור- אם אתה מטרגט אינטיאס- בשביל מה נחוץ וויר? לא עדיף חוט 0.70-0.80? כמו שאמרתי הדג הזה יצא כנגד כול  אני בדרך כלל עובד עם מיתר,  במיקרה הזה לא היה לי.  נוכחתי להבין הפעם הזות יותר מתמיד ,לדיג אין חוקים  הכל תלוי כמה רוצים,וכמובן הרבה מזל,שילוב מנצח 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
נגמרו לנו הקלמרי ....
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נגמרו לנו הקלמרי ....
סער אחי מה גם אתה במצוקת קלמארי 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
זה פשוט לא יאומן הלכנו לכל מקום אפשרי בלילות וחוץ מלקפוא מקור כלום ממש מוזר . היתה לנו כמות מטורפת אבל היא ניגמרה האבו קקות דאגו להם טוב טוב אפילו פלדה הם אוכלים הבני ..... האלו ריג פלדה אכלו אתה מאמין? קיצר הדייגים המסחריים עושים הרבה כסף עליהם עכשיו
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|