Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
ד"ש מתוק
« ב- : נובמבר 29, 2011, 17:13:50 PM » |
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 29/11/2011 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג מסירה - ג'ירג'ור |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:שלום לכל חברי האתר  . בתקופה האחרונה לא יצא לי להפגין יותר מדי נוכחות בקו החוף . הדו"ח מוגש לכם מטעמם של כמה חברים קרובים שמחסום השפה מקשה עליהם לפרסם את חוויותיהם בעצמם . כינרת ....  אבל אני לא דואג - יש מי שידאג שלא יהיה שומם באגם   אז כשהשמש עולה ...  יוצאים לשטח :   עכשיו נותר רק לחפש את הדגים . בחודש האחרון אלו בעיקר ביניות .      גם באגם קטן אפשר למצוא עושר ( ואושר )  אלו תמונות משלושת השבועות האחרונים . עיקר הדייג היה בגדה הדרום מזרחית . ביציאות האחרונות עבד בעיקר הקאסט מאסטר וליטל קלאו - של אקמה .  בשבת האחרונה נתפסו שני קרפיונים  באמצעות ניקל 7 גר' אחד מעל 2 ק"ג והשני קרב לשלוש . סירה של קבוצה אחרת גם העלתה קרפיון בודד ( לצערי לא תועד ) . דיייייג מהנה לכולם 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 05, 2011, 15:14:53 PM על ידי kohav
|
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
ערב טוב כוכב נתחיל בזה על זה שאתה משמש פה או יותר נכון מקלדת  למי שהשפה לא שגורה בפיו או מקלדתו  וכרגיל אצלך התמונות אך התמונות אין אין על התמונות נוף שלך  כבוד איש יקר 
|
|
|
|
|
זה מה שנקראה שחיטה 
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
מאוד אהבתי את התמונות עם השתקפות המים וההרים .
אין על האגם הקטן ומאוד מיוחד הזה .
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
איזה יופי של דוח, וכמו שאומרים תמונה אחת שווה אלף מילים 
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
ענק ממש ענק אתה יכול להרחיב על שיטת העבודה ? האם זה הקפצות או סתם גרגור רגיל אבל מסירה או .. או ? 
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איזה יופי איזה כמות ואיזה חתיכות יפות שחטתם את הכינרת אפשר להגיד, אפילו קרפיונים נתפסו ממש כל הכבוד!
מה הבנית הכי גדולה שיצא לכם להוצא במפגש הזה? נשמע לי כייף עם קיאק בכינרת יש מצב שאני יעשה את זה מתי שהו בקייץ!
|
|
|
|
noam
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה תמונות  איזה כמות דגים.... כל הכבוד 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אהבתי את התמונה הראשונה ..מדהים אם לא נכתב בבירור שזו הכנרת הייתי מגיע ליילו סטון ארה"ב ג'רג'ור רגיל עם זריקות למרחק או בצורת ג'יג ? !! נחמד ביותר בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
תודה על המילים החמות  הייתה לי הרגשה שהתמונה הראשונה תשבה את העין  הדייג בשעות האכילה הוא די בסיסי - ניקל סביב ה7גר' , לאחר הטלה נותנים לו לשקוע לקרקעית  , ברוב המקרים הניקל יקבל תקיפה לפני שיגע בקרקעית . במידה ולא קיבל תקיפה נותנים שתיים שלוש גלגולים מהירים עם הרולר או מספר הקפצות קטנות . כשלא אוכל : עושים טרולינג , מז'רז'רים גם עם תוספי משקל ( כדי להביא את הדמויים לעומקים רצוים ) . הכל הולך ואין לדעת מה יעבוד ( וכל פעם משהו אחר מפתיע ביעילותו ) - זה הפאן בעיני 
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני רואה שמצאתם את הבור  התמונות מדהימות כרגיל והכמות באמת חריגה לעונה הזו  אישית אני חושב שהיה מקום להצבת רף לקיחה גבוה יותר בהתחשב בכמות התפיסות אבל אני מניח שבלהט הרגע היה קשה לחשוב על זה  תודה על המאמץ והטרחה להביא לנו את הדוח 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
כהרגלך בקודש , יופי של חווית דיג ותמונות !  תענוג ! 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תודה על המילים החמות  הייתה לי הרגשה שהתמונה הראשונה תשבה את העין  הדייג בשעות האכילה הוא די בסיסי - ניקל סביב ה7גר' , לאחר הטלה נותנים לו לשקוע לקרקעית  , ברוב המקרים הניקל יקבל תקיפה לפני שיגע בקרקעית . במידה ולא קיבל תקיפה נותנים שתיים שלוש גלגולים מהירים עם הרולר או מספר הקפצות קטנות . כשלא אוכל : עושים טרולינג , מז'רז'רים גם עם תוספי משקל ( כדי להביא את הדמויים לעומקים רצוים ) . הכל הולך ואין לדעת מה יעבוד ( וכל פעם משהו אחר מפתיע ביעילותו ) - זה הפאן בעיני  תודה ועל איזה עומקים מדובר? 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Dragon79
|