תצפו בסרטון, תעשו את הניסוי מול מי שאתם מעוניינים לגמול משתיית קוקה-קולה.... מעטים האנשים שיחזרו לשתות קולה אחרי שיתבוננו בניסוי... אגב, במציאות בניסוי הפשוט נראה בדיוק כמו בסרטון מבחינת התוצאה...
מראים לאנשים את הנזקים מעישון והם לא נגמלים אז קצת חלב וקולה לא נראה לי שממש ישנה להם. ריאקציות בין חומרים תמיד נראים מפחיד, קח למשל את הסרטון של ערבוב קולה ומנטוס שיוצר פיצוץ.
לך תדע אולי השילוב של בשר וחלב גם גורם למשהו "סקסי" שכזה ואולי מכאן האיסור לאכול.
זה מזכיר לי את ה"ניסויי" שמראים אנשי מכירות של מטהרי מים בשיטת האוסמוזה ההפוכה. הם שמים אלקטרודות בכוס מיים מהברז, ואחרי דקה נהיה קצף עכור על פני המים. אז הם עושים את אותו דבר עם מים שלהם ולא מופיע שום קצף. רק שהם לא מזכירים שמספיק להוסיף מעט מלח או מינרל אחר למים והקצף יחזור. כי בעצם מה שהמכשיר שלהם מוציא דומה מאוד למים מזוקקים, חסרי כל מלחים ומינרלים שהגוף צריך. בתור מכור לשעבר לקולה (דבר ראשון בבוקר היה לדדות למקרר ולקחת שלוק מהקולה), נגמלתי למרות הסרטים האלו, לא בגללם.
מעניין לעשות את הניסוי הזה עם מיץ בריא של תפוזים או לימון, נראה לי שנקבל תוצאה דומה.
זה מזכיר לי את ה"ניסויי" שמראים אנשי מכירות של מטהרי מים בשיטת האוסמוזה ההפוכה. הם שמים אלקטרודות בכוס מיים מהברז, ואחרי דקה נהיה קצף עכור על פני המים. אז הם עושים את אותו דבר עם מים שלהם ולא מופיע שום קצף. רק שהם לא מזכירים שמספיק להוסיף מעט מלח או מינרל אחר למים והקצף יחזור. כי בעצם מה שהמכשיר שלהם מוציא דומה מאוד למים מזוקקים, חסרי כל מלחים ומינרלים שהגוף צריך. בתור מכור לשעבר לקולה (דבר ראשון בבוקר היה לדדות למקרר ולקחת שלוק מהקולה), נגמלתי למרות הסרטים האלו, לא בגללם.
מעניין לעשות את הניסוי הזה עם מיץ בריא של תפוזים או לימון, נראה לי שנקבל תוצאה דומה.
מתכוון לנסות מיץ תפוזים טבעי (שאני סוחט) וחלב - בהחלט מעניין... מה שבטוח - מיץ תפוזים טבעי אין סיכוי שאפסיק לשתות...
זה מה שנקרא תרגיל בכימיה לוקחים תרכובת כימית שבמקרה הזה זה קולה מוסיפים לה חומר סופח שבמקרה הזה זה חלב או משהו על בסיס סידן כי אנחנו לא יודעים מה יש בבקבוק הלבן והתוצאה היא הפרדת חומרים או פירוק לגורמים של התירכובת הכימית מפחיד? לא ממש למי שיש לו ממש טיפה של מושג בכימיה בסיסית כל הסרטונים האלה שמראים מה עושים עם קולה אותי זה רק מצחיק בקולה יש חומצות שונות שברור שחומצות תוקפות מתכות מחומצנות או בעברית פשוטה חלודה החומצות האלה נמצאים בהרבה מאכלים ומשקאות שאנחנו אוכלים ושותים אז נכון שקולה מסירה חלודה אבל זה לא אומר שהקולה מסוכנת לבריאות מה שכן כמויות הסוכר שם הם אדירות וזה מה שכן מסוכן לבריאות אבל 2-4 כוסות בשבוע זה ממש טעים כיף ולא נורא ובעצם רוב המשקאות הקלים מפוצצים בסוכר כשאני מכין לימונענע אני שם על ליטר וחצי מים בערך 15 כפות סוכר וזה עדיין לא מתוק כמו המשקאות התעשיתיים תפסיקו להאמין לכל מה שמראים לכם כל הסרטונים האלה הם כנראה של חברות מתחרות
עריכה אחרונה: ינואר 01, 2015, 22:14:36 PM על ידי בנצי (אלון )