פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הצטרפתי לאגודת השרברבים |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: הצטרפתי לאגודת השרברבים (נקרא 7487 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור יופי של דוח ותפיסה אחרי כול היום הזה אני מקווה שהשארת גם זמן למען המטרה שבגללה הייתה שם וזה לבקר את האמא.
תמשיך להינות וכמו שגאי כתב, תעשיר את ארסנל הדמויים שיתאים גם לכחול הגדול.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk 2
תודה יוסי לגבי שאלתך אמא קיבלה את מלא תשומת הלב 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ברכות על הברקודה הראשונה צור  דו"ח נפלא שמעביר מצוין את ההנאה והחוויה הגדולה שהיתה לך - אין כמו דג ראשון מסוגו בסגנון חדש... נראה שהיה לך מורה צמוד טוב - וכי בקצב הזה אתה קרוב להתמכר גם למלוחים...  השיטה שיישמת מתוך הצפייה - זרזור מהיר או איטי?!  האמת ידעתי שצריך גלגול איטי רק לא ידעתי כמה בדיוק בגדול גלגול איטי מאוד עם טויצ' כל מספר גלגולים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #17 ב- : דצמבר 21, 2014, 18:22:02 PM » |
|
מברוק על הברקודה הראשונה. אינשאללה יבואו עוד טוב לשמוע שהן נכנסות לאזור המרכז.
תודה על האיחולים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחלה דג, כל הכבוד בהצלחה בהמשך
תודה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אין כמו לקבל תקיפה ברגע שהכי פחות מצפים לה. אחלה תפיסה  תודה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מליטה לא? סחתיין יא גבר על! הים קצת יותר מרגש מהמתוקים
מליטה ברקודה מה זה משנה האיכר דג  אוהב יותר את המתוקים אולי בגלל הקרבה אולי בגלל השלווה מה שבטוח שהמתוקים מספקים אחלה סחורה תמורת הזמן המושקע נ.ב תתחיל לעבוד כי יש לי כבר רשימת ציוד שאתה צריך להספיק לשלוח עד תחילת העונה 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
סחטין על הצינור
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
סחטין על הצינור בקרוב אצלך
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
סחטין על הצינור בקרוב אצלך תודה על הברכה 
|
|
|
|
|
מברוק על הדג  אני מבין שאתה יותר מחובר למתוקים מאשר לים ואני בהחלט מבין אותך. הדיג בין המתוקים לים שונה לגמרי, ממש עולם אחר, הן בשיטות וצורת העבודה , וגם חלק גדול של דמויים יחודיים לסיגנון זה. דברי נשענים על מידע בלבד בנושא זה, ואני מודה שאין לי נסיון בתחום זה.(למעט נסיונות בודדים) אני פחות מתחבר לדיג במים מתוקים, אבל מעריך מאד את הידע, הניסיון, והניסיונות לדיג בסביבה שונה ובתנאים שונים  מבחינתי זה לא מובן מאליו, ומזכיר לי את הפעמים שאני יצאתי לים התיכון "וראיתי גלים שמתנפצים" ופתאום כולי רטוב, וגם כל הציוד, כשבים שאני דג(מפרץ אילת) אין את התופעות האלה , וזה בהחלט תנאים שונים ממה שאני רגיל ויודע. לכן קבל ממני שאפו ענק!! 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
מברוק על הדג  אני מבין שאתה יותר מחובר למתוקים מאשר לים ואני בהחלט מבין אותך. הדיג בין המתוקים לים שונה לגמרי, ממש עולם אחר, הן בשיטות וצורת העבודה , וגם חלק גדול של דמויים יחודיים לסיגנון זה. דברי נשענים על מידע בלבד בנושא זה, ואני מודה שאין לי נסיון בתחום זה.(למעט נסיונות בודדים) אני פחות מתחבר לדיג במים מתוקים, אבל מעריך מאד את הידע, הניסיון, והניסיונות לדיג בסביבה שונה ובתנאים שונים  מבחינתי זה לא מובן מאליו, ומזכיר לי את הפעמים שאני יצאתי לים התיכון "וראיתי גלים שמתנפצים" ופתאום כולי רטוב, וגם כל הציוד, כשבים שאני דג(מפרץ אילת) אין את התופעות האלה , וזה בהחלט תנאים שונים ממה שאני רגיל ויודע. לכן קבל ממני שאפו ענק!!  שלום תודה לגבי מה שכתבת אכן אני מחובר מאוד לדייג במתוקים בעיקר לז'ירז'ור מהחוף ומקיאק ומידי פעם גם דייג חוף את הים אני גם פוקד אך בגלל מרחק הנסיעה אני משתדל לנצל כמה שיותר זמן לכן רוב היציאות מתבצעות בלילה ולמשך כמה שיותר שעות בהם אני מתמקד בדייג חופי או ז'ירז'ור קלמארי ופחות ז'ירז'ור חוף ואף פעם לא ביחד מתמקד בסגנון אחד כל פעם לגבי הניסיון המועט שלך במתוקים אתה מוזמן להגיע בקייץ מבטיח לפנות לך יום לדייג משותף הנאה מובטחת 
|
|
|
|
|
 |
|
|
מברוק על הדג  אני מבין שאתה יותר מחובר למתוקים מאשר לים ואני בהחלט מבין אותך. הדיג בין המתוקים לים שונה לגמרי, ממש עולם אחר, הן בשיטות וצורת העבודה , וגם חלק גדול של דמויים יחודיים לסיגנון זה. דברי נשענים על מידע בלבד בנושא זה, ואני מודה שאין לי נסיון בתחום זה.(למעט נסיונות בודדים) אני פחות מתחבר לדיג במים מתוקים, אבל מעריך מאד את הידע, הניסיון, והניסיונות לדיג בסביבה שונה ובתנאים שונים  מבחינתי זה לא מובן מאליו, ומזכיר לי את הפעמים שאני יצאתי לים התיכון "וראיתי גלים שמתנפצים" ופתאום כולי רטוב, וגם כל הציוד, כשבים שאני דג(מפרץ אילת) אין את התופעות האלה , וזה בהחלט תנאים שונים ממה שאני רגיל ויודע. לכן קבל ממני שאפו ענק!!  שלום תודה לגבי מה שכתבת אכן אני מחובר מאוד לדייג במתוקים בעיקר לז'ירז'ור מהחוף ומקיאק ומידי פעם גם דייג חוף את הים אני גם פוקד אך בגלל מרחק הנסיעה אני משתדל לנצל כמה שיותר זמן לכן רוב היציאות מתבצעות בלילה ולמשך כמה שיותר שעות בהם אני מתמקד בדייג חופי או ז'ירז'ור קלמארי ופחות ז'ירז'ור חוף ואף פעם לא ביחד מתמקד בסגנון אחד כל פעם לגבי הניסיון המועט שלך במתוקים אתה מוזמן להגיע בקייץ מבטיח לפנות לך יום לדייג משותף הנאה מובטחת  תודה, אתה מלך 
|
|
|
|
|
אחי יש פה ציוד מטורףףףףףףף מה שאתה רוצה ודגים של מתוקים ענקיים✌️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
צור יקירי אכן יציאה משובחת היתה לנו ומהנה ביותר , גם אם הסתפקנו במליטה אחת , אבל מה שהכי עשה אותי מאושר זה שאתה זה שזכית להוציא אותה אחרי מספר רב של ניסיונות עקרים במלוחים. וחוץ מזה למדת ללכת על "סכינים" בריפים ואפילו בלי ליפול הפעם  שזה שיפור  בכל מקרה שמח שנהנת ובפעם הבאה כבר נדגום מקום חדש
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|